Hae
Hannamaria

382 – Himoittu Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Sain jokin aika sitten testiin Bangerhead.fi -verkkokaupalta* aika paljon hypetystä ympärilleen saaneen Anastasia Beverly Hilssin Contour Kitin* sävyssä Light to Medium, jonka saan nyt esitellä ja swatchailla teille. Tämä kyseinen paletti on ensimmäisiä kuluttajille suunnattuja paletteja, joka on tarkoitettu kasvojen muotoiluun sisältäen erittäin hyvät sävyt ja koostumukset kasvojen korostamiseen ja varjostamiseen. Kyseisestä paletista on lisäksi saatavilla ns. Cream -versio, eli voidemaiset versiot sisältävä paletti.

Kuten sanoin, on itselläni versio Light to Medium, joka on paras perinteiselle vaalealla Skandinaaviselle ihonsävylle. Saatavilla on myös sävyt Medium to Dark sekä Dark to Very Dark, mutta tätä viimeisintä ei ainakaan tällä hetkellä löydy Bangerheadin verkkokaupasta. Myyntihinta on n. 60-65 euroa, joka ei kuudesta sävystä ole paljon (reilu 10€/nappi). Bangerheadilla on lisäksi koko ajan menossa kampanjoita, joten ei varmasti mene kauaa kun tämänkin saa pienellä alennuksella!

Tässä paletissa mahtavaa on lisäksi se, jokaisen napin voi irroittaa ja ostaa uudelelen erillisenä nappina! Kyllä, mikäli siis pannu (eli pohja) alkaa jostakin napista näkyä, ei kuin tilaukseen uusi nappi ja paletti on taas kasassa! Tottahan tässä vaiheessa voi ostaa aivan eri napin, sillä vaihtoehtoja joista valita on liki 28 kappaletta!

Swatchit vasemmalta oikealle: Vanilla, Banana, Sand, Java, Fawn, Havana.

Melkein kaikki tässä paletissa on käyttistä! Vaaleissa sävyissä on jokaiselle tarkoituksensa ja tummista löytyy sitten vaihtoehtoja, joita voi joko käyttää sellaisenaan tai sekoittaa ja miksailla tarpeisiinsa sopivan kombon.

Vanilla: Mattainen, kermansävyinen puuteri. Levitetään niihin kohtiin kasvoilla, johon valo normaalisti osuu – leukaan, nenänvarteen sekä otsaan – samalla tavoin kuin puuteria levitettäisiin pitämään meikkivoide ja muut korostustuotteet paikoillaa.

Banana: Keltasävyinen puuteri, jonka tehot korostuvat etenkin silmien alle levitettynä häivyttäen silmänalusten sinertävyyttä. Oivallinen puuteri Baking -meikkitavan loppuvaiheeseen.

Sand: Melko täydellinen korostyssävy. Sävy on kauniin hehkuva, hiukan persikkainen ja sopii erinomaisesti niin kulmaluulle kuin poskipäille. Meni heti mun luottotuitteiden kärkeen, sillä tämä on niiiin helppo levittää kiireellisenä aamulla sorminkin!

Java: Suhteellisen neutraali, silti lämpimään taittava ja keskitumma varjostusväri, jota en välttämättä käyttäisi yksin. Tämä menisi aurinkopuuterista, kesällä voisin yhdistää tätä Fawn-sävyyn varjosuksia tehdessä.

Fawn: Mun lemppari, paras tälläiselle vaalealle hipiälle. Sandin kanssa ollut tähän mennessä ehdottomasti eniten käytössä. Sopivan viileä, vaalea ruskea joka sopii kuin nappi silmään vaalealle hipiälle.

Havana: Erittäin lämpöinen varjostusväri, jota itse sekoittaisin kesäisin fawniin ja käyttäisin aurinkopuuterina. Käy kevyellä kädellä siveltynä myös yksinään aurinkopuuteriksi. Tuote kävisi myös hyvänä lämpöisenä rusketuksen luojana kunhan on levityksen kanssa varovainen.

Ja tässä hiukan kuvaa lopputuloksesta. Tästä paletista on tullut osa mun päivittäistä rutiinia arkenakin, Fawn ja Sand erityisesti ollessa suurimman kulutuksen alaisena. Olen myös ajatellut tehdä pienen postauksen / tuton siitä miten ja mihin varjostuksia ja korostuksia tulisi laittaa ja millä välineillä, olisiko sellaiselle tarvetta?

Muotoiletteko te kasvojanne korostuksen ja varjostuksen avulla?

Postauksen tuote saatu Bangerhead.fi -verkkokaupalta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia

 1. Sofia / Kaksinaamainen kirjoitti:

  Tämä on kyllä yksi niistä tuotteista jotka ansaitsevat hypetyksensä! Täydellinen koostumus ja sävyt!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sanopa muuta! Rakastuin niiin paljon ja ansaitsee todellakin jokaisen kehun!

 3. Jonna H. kirjoitti:

  On kyllä tosi neutraali paletti, tykkäisin tästä varmasti. 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mie ihastuin ihan tosissaan, on niin helppo ottaa matkalle mukaan kun ei tarvitse raahata montaa eri purkkia ja purnukkaa mukana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.