Hae
Hannamaria

388 – Instrumentariumin Heritage -mallisto

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.

Noin kuukausi sitten vietettiin Indiedaysin järjestämää Inspiration Dayta Helsingissä, joissa oli paljon erilaista tapahtumaa. Edellisessä postauksessani löytyy kuvia kaikesta muusta tapahtumasta enemmän, mutta nyt keskitytään uusiin ihanuuksiin jotka bongasin Instrumentariumin pisteellä.

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut uusista laseista – joistakin hiukan saman mallisista kuin nyt, mutta pehmeämmistä. Lasisin pohja on aina ollut musta, mutta nyt kun hiukset ovat punaiset kaipaisin jotakin hiukan lämpimämpää ja löysin monta potentiaalista ehdokasta Instrun uudesta Heritage -mallistosta, jossa kehyksiin on lisätty ihania yksityiskohtia Swarovski -kristalleilla. Linkin takaa muuten löytyy kyseiseltä Instrun pisteeltä koostettu videopätkä, suosittelen tsekkaamaan!

Kuvat. Tim Kiukas

Päästiin sovittelemaan oikein urakalla ihania malleja ja mun lemppari on ehdottomasti tämä ylläolevissa kuvissakin näkyvä Hohtava-malli. Siinä on juuri sitä simppeliyttä pienellä jipolla, jota laseilta kaipaan. Sävykin on todella kiva ruskea, itse linssien ympärillä on hiukan läpikuultavahkoa leopardikuviota. Todella kivat! Ps. Anteeksi ’peura ajovaloissa’ meininki, ilmeisesti musta ei vaan saa kovin hyvää lähikuvaa vaikka olisi miten ammattitaitoinen kuvaaja. 😀

Jokaisessa lasimallissa on pieni jippo ja vaikka linja on yhtenäinen, jokaisessa on sitä omaa jotakin mikä tekee niistä erilaiset. Mallistosta löytyy niin kevyempää, kuin hiukan raskaampaakin mallia. Toinen itseäni kiehtova malli oli ’Kimmeltävä’, mutta tämä ei sopinut mun kasvoille ollenkaan.

Oli todella kiva päästä testaamaan erilaisia silmälasimalleja ammatitaitoisten konsulttien avulla. Silmälasien kokeilu on ylipäätään todella kivaa, varsinkin kun mallit tällä hetkellä imartelevat todella paljon meitä hiukan leveämpikasvoisia yksilöitä. Itse tykästyin tämän malliston malleihin ja aion jatkossakin hommata lasini Instrusta, josta nämä nykyisenikin ovat. 🙂

Onko teillä suosikkeja näistä malleista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *