Hae
Hannamaria

392 – Luonnonkiharan hiuksen taltuttajat by Kérastase

Sain vähän aikaa sitten testiin Kérastase Elixir Ultime -sarjan vasta lanseerattuja uutuuksia – normaaleille ja hennoille hiuksille tarkoitetun Kérastase Elixin Ultime Beautifying Oil Mist -öljysuihkeen, värjätyille ja käsitellyille hiuksille suunnatun Kérastase Elixin Ultime hiusöljyn sekä todella siloittavan ja kosteuttavan Kérastase Elixir Ultime Beautifying Conditioner -hoitoaineen. Olen nyt kaikkia testannut hetken ja löytänyt parhaan kombon tämän luonnonkiharan tukkani taltuttajaksi!

Tehän tiedätte millainen mun tukka on – luonnonkihara ja karhea ilman järjen häivää. Olen viimeinkin löytänyt kombon jolla tämäkin kuontalo saadaan kuriin ja näyttämään ’oikeilta’ hiuksilta näin kampaamokäyntienkin välissä. Tämä lopputulos on saavutettu kahdella näistä tuotteista, uudella värjätyille suunnatulla hiusöljyllä sekä upealla hoitoaineella.

Tämä Kérastase Elixir Ultime Beautifying Conditioner -hoitoaine heilahti ihan kerta heitolla ykköseksi ja ohi minkään muun hoitoaineen. En ole koskaan törmännyt näin ihanasti siloittavaan, hyvältä tuoksuvaan ja helposti levittyvään hoitoaineeseen! Tuotteen sisältämän Oléo Complex -teknologian ansiosta se ei kuitenkaan latista käytettäessä ohueenkaan hiukseen, lähinnä tekee niistä helposti käsiteltävät ja sileät. Tämä saa aikaan myös uskomattoman kiillon, jollaista en muista ole saanut tähän karheaankuontaloon.

Tämä hoitoaine on myös tosi riittoisa, mun hiukan ylikasvaneeseen puolipitkään tukkaan menee todella vähän ainetta kerralla sillä tämä levittyy niin helposti hiukseen. Parhaan lopputuloksen tuntuu saavan kun kampaa sen kunnolla pyyhekuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin.

Rakastuin tähän ikihyviksi ja en löydä sitä teille linkattavaksi mistään nettikaupasta! Mitä ihmettä teen kun tämä loppuu kun en löydä tätä mistään… Jos törmäätte tähän jossakin verkkokaupassa tai liikkeessä niin hihkaiskaa!! Ovh:si on kuitenkin ilmoitettu n. 40€.

Tämä Elixir Ultime Beautifying Oil Mist on* ollut minulla vähiten käytössä, sillä se on tarkoitettu hennoille hiuksille – ja kuten aiemmin kerroin en sellaisia omista. Mies kokeili tätä muutaman kerran partaansa ja taisi tykästyä, vielä kun ei omaa partaöljyä ole niin tämä on OK korvike.

Tämä on erittäin kevyt öljy, jonka suihke on hienojakoinen ja joka on erittäin helppo levittää joko pyyhekuivaan tai kuivaan hiukseen. Kuten kaikissa öljyissä, tässäkin kannattaa olla erittäin tarkkana ettei annostele kerralla liikaa – aina on helpompi lisätä kuin ottaa pois. Yhdella suihkauksella per puoli on hyvä aloittaa. Tuotetta pitää ravistaa ennen levitystä – suihkauta öljyä joko kädelle tai hiuksiin, yksi suihkaus per puoli on hyvä aloittaa. Määrä riippuu toki hiukan hiuksen pituudesta ja paksuudesta. Ovh on hiukan auki 30€.

Ja sitten mun uuden lempparikombon jälkimmäinen osuus – Elixir Ultime hiusöljy värjätyille hiuksille*. Tämä siloittaa kuin unelma ja tekee hiuksista todella kiiltävät. Tämä yhdistettynä edellä mainittuun hoitoaineeseen niin avot! Hiuksista tulee todella helposti käsiteltävät ja pehmeät. Värikin kirkastuu hetkessä. Tätä en kovin kevyille hiuksille suosittelisi, on sen verran tuhdimpaa tavaraa kuin yllämainittu siskonsa. Minun paksuihin, luonnonkihariin ja hiukan yli olkapäille ulottuviin hiuksiin menee yksi pumpullinen, joten tuote on todella riittoisa. Ovh on piirun verran auki 30€.

Nämä tuotteet kun yhdistää vielä joko värjätyille hiuksille tarkoitettuun shampooseen tai miksei kosteuttavaankin shampooseen niin avot! Ja kun muistaa tottakai käyttää tehohoitoja silloin tällöin (n. kerran viikossa) niin nämäkin tuotteet pääsevät loistamaan.


Millä kombolla te hoidatte hiuksianne?

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

8 kommenttia

 1. Ave kirjoitti:

  Joku suositteli mullekin blogin puolella mun hiuskriisin yhteydessä noita Kérastase-tuotteita ja oonkin siitä lähtien koittanut bongailla niitä! Hyvä kuulla, että nää oikeasti myös toimii! Kieltämättä hinta hieman riipaisee, mut tähän luonnonkiharaan tukkaan ei vaan yksinkertaisesti peruspantenet tepsi. 😀

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  En oo koskaan käyttäny näin hyviä tuotteita ja oon ihan vaan muutamaa kampaamobrändiä käyttänyt 😀 Hinta on joo suolainen, mutta nuo öljyt kestää tänkin mittaisessa tukassa ikuisuuden! Pitäisi vielä saada testiin saman sarjan Beautifying Oil Cream, joka on hiuksiinjätettävä hoitoaine ja ois varmasti aivan mahtava!!

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Kèrastasen tuotteet on vain jotain niin ihanaa, mitään huonoa en ole merkiltä päähäni pistänyt. <3

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mullakin alkaa tulemaan sellainen olo, että näitlä ei voi löytyä mitään huonoa! 😀

 5. Satu kirjoitti:

  Mä oon yhen pullon käyttänyt tota värjättyjen hiusten öljyä ja se oli ihana<3

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niin samaa mieltä 🙂

 7. ☆ namehisa☆ kirjoitti:

  Tosi kiva postaus, hyödyllinen! Sulla on joka kuvassa aina niin ihanat hiukset *_* <3 Ja noi putelit on muuten esteettisestikin hyvännänkösiä!

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi kiitos 🙂 Ja olen ihan samaa mieltä, etenkin nuo öljyputelit menee ihan koriste-esineestä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *