Hae
Hannamaria

395 – Isadora Golden Edition 2015

Olin niin varma että tämä postaus oli jo julkaistu – aloin nimittäin kirjoittamaan tällä kokoelmalla toteutettua meikkiä ja etsin tätä postausta linkattavaksi siihen kunnes tajusin, että hemmetti tämä on vielä luonnoksissa! Nyt kuitenkin viimein esittelyyn pääsee (hyvin joululahjapakettiin mahtuva) Isadoran pikkujoulukauden kokoelma Golden Edition 2015, josta sain muutaman tuotteen testiin.

Ensimmäisenä aivan törkeän upea viisikko nimeltä 65 Golden Eyes, joka ei voisi kuvata tätä paremmin! Kaikki sävyt ovat juuri niin täydellisiä joulu- ja juhla-aikojen meikkiin kuin vain voi kuvitella! Mukana tulee myös sivellin, jolla on suht. helppo meikki tehdä mikäli ei muita siveltimiä omista. Suositushinta 24,50e.

Vasemmalta oikealle; Glitterinen korostussävy, jossa ei itse sävyä ole juurikaan vaan se on täyttä glitteriä. Vaaleampi sävy, jota voi käyttää myös korostukseen. Itse käytän tätä myös liikkuvan luomen sisäosaan, korostaa todella kauniisti ja tuo meikkiin pienen sävähdyksen kimalletta. Rusehtava sävy, joka on upea hiukan viileähkön neutraali sävy luomivakoon ja tumman smokyn tekoon. Vaalean kuparinen sävy, joka käy koko luomelle joko yksinään tai muun silmämeikin pohjaksi. Sammaleenvihreä sävy, jolla saa upeita vivahteita mm. smoky-tyyliseen meikkiin.

Twist-Up Blush & Go on voidemainen poskipunasarja, josta julkaistiin tämä erittäin viileä ja kimalteleva kausisävy, 90 A Day on the Riviera. Täydellinen juhlakauteen normaalin poskipunan & korostusvärin sijaan tuomaan sitä paljon kaivattua kimalletta! Tällä voi tehdä joko överi tai vajarit niin halutessaan – kannattaa aloittaa kuitenkin pienestä määrästä ja lisätä tarvittaessa. Itse koin parhaaksi levittää tämän sormin, silloin häivytys ja tuotteen lisääminen kävi helposti. Suositushinta 16,90e

Miten upeita nämä ovat!! Isadoran Perfect Moisture Lipstick -huulipunat on paketoitu upeaan kullanväriseen hylsyyn, joka luo niihin heti pienen ylellisyydentunnun. Olen monena päivänä käyttänyt paria sävyä ja näiden koostumukset ovat erittäin kosteuttavia ja etenkin vaaleammat sävyt sopivat jopa hiukan rohtuneillekin huulille. Suositushinta 13,90e

176 Bohemian Rose; Ihana, hiukan marjaisen punainen. Kiva kaveri perinteisen smokyn kaveriksi, mieltäisin tämän kuitenkin hiukan paremmin syksyyn kuin pikkujoulukauteen. Ihanan kosteuttava ja kiiltävä koostumus.

155 Zinfadel; Jälleen tumma puna, mutta jolla kääntää katseet. Tätä en suosittele käyttämään mikäli huulissa on epätasaisuutta tai ne ovat rohtuneet, muuten punasta tulee epätasainen. Upea sävy silti, käy esimerkiksi kevyemmän silmämeikin pariksi.


149 Flirty Fuchsia; Upean pinkki sävy, joka mielestäni sopii hiukan paremmin kevääseen. Mutta mikä jottei tätä voi käyttää pikkujoulukautenakin, piristää kummasti perinteisten punaisten seassa!

15 Heather; Kiva rusehtava puna, jonka viimeistely on hiukan samettinen. Ei matta, muttei kuitenkaan yhtä kiiltävä kuin vaikka vieressä oleva Flirty Fucshia. Upea puna arkeen, juhlaankin tummemman silmämeikin kaveriksi!

Kokoelmaan kuuluu näiden lisäksi mm. glitteriä sisältäviä kulma- & ripsigeelejä ja kynsilakkoja. Kokonaisen listan löydät täältä. Tuotteita on saatavilla rajattu erä ja ne ovat tulleet myyntiin viime kuun puolella. Tuotteita myy mm. Sokoksen ja Stockmannit.

Ps. Vielä on perjantaihin 18.12. 23:59 asti aikaa osallistua kahden kausi-Muumimukin arvontaan täällä! Mukana myös pari kivaa kosmetiikkaylläriä voittajille 😉

Mitä mieltä olette kokoelmasta?

8 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tämä on ihana kokoelma 🙂 jännä miten eriltä huulipunan sävyt näyttää sinulla. Minun suosikit on Heather joka oli minulle sopivin. Flirty fuchsia oli minulla hiukan vaaleampi, tai ainakin laitoin sitä vähemmän kun arvasin noin pinkiksi 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla on melko pinkit huulet jo itselläni pohjalla, joten etenkin nämä kirkkaammat värit toistuu todella räväkän sävyisinä. Tottakai näissäkin vaikuttaa miten paljon tuotetta laittaa, itse laitoin kunnon kerroksen 😀 Ja olen ihan samaa mieltä, kokoelma on todella ihana!

 3. Minna kirjoitti:

  Todella kauniita nuo huulipunasävyt! 🙂

  http://minttusblog.blogspot.fi/

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niin on, ihastuin itsekin!

 5. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Voisin ottaa kaikki punat! Tumma olisi upea talveen ja Heather menisi arkipunana loistavasti 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Juurikin näin! Mulle tuo tumma ei vain meinannut istua, näytin todella äkäiseltä se huulilla 😀

 7. PS kirjoitti:

  Minäkin ihastuin noihin huulipuniin. Mahtavat sävyt. 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eikö olekin! Ne on kyllä aika upeita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.