Hae
Hannamaria

396 – Juhlameikki by Isadora

Kuten aiemmin viikolla kerroin, olin aloittamassa tätä postausta ja etsin postausta Isadora Golden Edition -juhlakokoelmasta ja en löytänyt sitä sitten millään, kunnes tajusin että sehän makaa luonnoksissa! Kuitenkin, tässä meikissä käytetyistä tuotteista löytyy postausta enemmän täältä, mikäli jokin tuotteista alkaa kiinnostaa erityisesti! Listaan kaikki meikissä käytetyt tuotteet postauksen loppuun.

Kuten alussa sanoin, suurin osa meikistä on tällä kertaa tehty Isadoralla ja etenkin tämän syksyn & joulukauden uutuuksilla. Liikkuvalla luomella pääosassa on Golden Eyes -paletin kuparinen sävy, joka on häivytetty luomivakoon saman paletin tummanruskealla. Sisänurkkaan häivytin kuparia ja paletin toiseksi vaaleinta sävyä, jota lisäsin myös kulmaluulle. Näiden lisäksi lisäsin hiukan kimalletta ja glitteriä paletin vaaleimmasta sävystä samoihin paikkoihin.

Tein hyvin kevyen rajauksen, sillä halusin tämän meikin sopivan päivään. Paksummalla rajauksella ja irto- / tekoripsillä tästä saisi nopeasti iltameikinkin. Kulmakarvoissa on Clarinsin kynää ja luottotuotteeksi noussutta Isadoran kulmakarvageeliä. Ps. mihin mun ripset on tuossa ekassa kuvassa hävinneet…

Pohjaan on käytetty Isadora Nude Cushion -meikkivoidetta, joka sulautuu ihon omaan sävyyn yllättävän hyvin, Kuvittelin tämän olevan itselleni hiukan liian tumma ensimmäisellä kokeilukerralla, mutta onneksi annoin sille toisen mahdollisuuden. Peiteaineena uusi tuttavuus, Bourjoirs Healty Mix -peiteaine, johon rakastuin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen!

Korostukset on tehty käyttäen Isadora Twist-Up Blush & Go sävyä 90 A Day in the Riviera -poskipunaa/kiiltovoidetta, valokynää sekä Anastasia Contour Kitin sävyjä, joista otin myös varjostusvärit.

Punaksi päätyi Golden Edition -kokoelman huulipuna sävyssä 15 Heather. Huulipunaa vaihtamalla tästä lookista on vaikka mihin – näin se menee niin päivään kuin iltaan, arkeen kuin juhlaan. Vaihtamalla punaisempaan päästään juhlavampaa, kirkkaampaan ja vaaleaan taas enemmän arkikäyttöön ja bileisiin. Ihan tunnelman mukaan siis!

Meikissä käytetyt tuotteet:
Isadora Nude Cushion sävyssä 10 Nude Porcelain
L’Oréal Lumi Magique -valokynä
Bourjois Healhty Mix -peiteaine
Anastiasia Contour Kit
Isadora Twist-Uo Blush & Go, 90 A Day in the Riviera
Lumene Loose Powder
Urban Decay All Nighter
Isadora 65 Golden Eyes -paletti
Clarins Crayon Khol, 01 Carbon Black
Urban Decay Perversion -ripsiväri
Clarins Brow Pencil, sävy 01 Dark Brown
Isadora Brow Gel
Isadora Perfect Moisture Lipstick, 15 Heather

Tälläinen neutraali meikki kimaltavilla yksityiskohdilla on kyllä jotenkin mua. Päädyn aina valitsemaan paletin neutraaleimpia sävyjä silmämeikkiin, vaikka tuntuu että joskus voisi revitelläkin. En tosin omista mitään kirkkaita neon-värejä sun muuta, mutta kyllä värillisiä luomivärejä löytyy jotta voisi tehdä mm. marjaisia tai sinisiä lookkeja. Uudeksi vuodeksi siis 😉

Ps. Huomiseen klo 23:59 on vielä aikaa  osallistua kahden Talviuni-Muumikausimukin arvontaan täällä!!

Millaisia meikkejä te suositte juhla-aikaan?

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Voi miten kaunis meikki, sopii kantajalleen erinomaisesti 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi kiitos 🙂

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Tosi kaunis meikki! <3

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Ihmettelen tosin vieläkin mitä mun ripsille tapahtui tuossa ekassa kuvassa – kuvakulma kunniaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *