Hae
Hannamaria

400 – Rauhallista Joulua!

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin kuuluu kaikkien yhteinen 24. luukku, joka avautuu kaikissa blogeissa. Oli ilo saada olla mukana tässä kalenterissa, muistan muina vuosina itse lukeneeni kaikkien postaukset ja miettien ’joskus minäkin olen mukana tuossa’. No, muutama vuosi piti odotella ja tänä vuonna olin 🙂

Aion viettää jouluni rauhallisesti niin kaupungissa kuin maallakin, matka käy aamupäivästä tänään Petäjävedelle jouluruokien ja perheen ääreen, sitä ennen vietetään aamu kuitenkin rauhallisesti miehekkeen kanssa tässä kotosalla.

Aikomuksena on pitää muutama kone-vapaa päivä. Tein viimeiset kolme päivää töitä ennen tätä päivää kotoa duunia pääosin opparia väsäten, joten tekee ihan hyvää irroittautua siitä maailmasta ja olla rauhassa tehden tasan sitä mitä haluaa. Ja mikäli innostun, tulen jo heti huomenna tai lauantaina takaisin. Muussa tapauksessa nähdään myöhemmin täällä tai aiemmin somen puolella! 🙂

Oikein rauhallista joulua kaikille!

Ps. Kun tiedän että osa teistä kuitenkin on siellä langoilla kenties jopa shoppailemassa, kannattaa ehdottomasti käyttää nuo erityisesti teitä varten hommatut, sivupalkista löytyvät alekoodit hyväksi näissä shoppailuissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.