Hae
Hannamaria

404 – Lumene True Passion -huulipunat

Sain jo hetki sitten testiin viime syksynä, tarkemmin Marraskuussa, julkistetut Lumene True Passion -huulipunat. Melkein jokainen näistä on päässyt todelliseen testiin työpäivän ja/tai pitkään yöhön kestäneen päivän mukana enkä ole pettynyt yhteenkään.

Näiden True Passion -huulipunien myötä myös Lumenelle tuli kynämallinen huulipuna. Eroavaisuutta on Lumenen normaaleihin huulipuniin ainakin tuntuman sekä lopputuloksen kanssa – nämä tuntuvat todella pehmeiltä huulilla geelimäisen koostumuksensa ansiosta, kestävät melko pitkään ja väreistä tulee aivan tajuttoman intensiiviset, kuten itsekin tulette huomaamaan.

Näistä tuli kerta heitolla mun go-to -huulipunia mikäli tiedän tiedossa olevan pitkä päivä, nämä ovat niin kosteuttavia ja peittävät hyvin rohtumat huulissa. Ei tarvitse siis huolehtia huulten kuivumisesta tai ylimääräisestä rasvailusta näiden sisältämän vasdelman siemenöljyn takia 🙂

1 Valon leikki – kaunis nude, jossa on hiukan pinkahtavaa sävyä mukana. Jättää kauniin kiillon, jopa hiukan huulikiiltomaisen lopputuloksen. En ole suuri nudepunien ystävä, mutta tätä on tullut pariin otteseen arkipunana käytettyä. Itselläni on luonnostaan melko pinkahtavat huulet ja tämä nätisti korostaa niitä entisestään.


2 Varjojen tanssi – Viime vuonna oli nousussa tummat ja vivahteikkaat punat, joihin Lumenekin otti osaa tällä sävyllä. Todella kaunis, marjaisan tumma sävy ja levittyy kuin unelma. Nousi heti ohi Isadoran juhlakokoelman saman tyyppisestä punasta ihan heittämällä jo kaikkien yllä lueteltujen syiden takia. Tämän puna on tummien punien ykkönen jos minulta kysytään.

3 – Ruusuinen ilta on huulipuna, josta mulle tulee mieleen eräs Michael Korsin laukku parin vuoden takaa. Kaunis, intensiivinen lila, jossa on häivähdys marjaisuutta ja fuksiaa. Levittyy upeasti kuten toverinsakin. En tiedä miten tämän yhdistäisi muuhun kuin perinteiseen ruskeahkoon meikkiin, on niin erikoinen väri. Ja punainen tukka yhdistettynä tähän luo siitä entistä erityisemmän! 🙂

4 – Lumoava tuulenvire tuo mieleen aiemmin esittelemäni Lorkun La vie en Rose LE-kokoelman JLo -punan, mutta on tuplasti kosteuttavampi kuin Lorkun versio. Aivan upea väri piristämään kasvoja kun tuntuu olevan huono naamapäivä, käy yhteen melkein kaiken kanssa. Piristää kummasti niin omaa kuin työkavereiden päivää!

5 – Ylellinen tunne on oranssihtava punainen, joka sopii tietylle ihonsävylle kuin nappi silmään. Itse en oikein osaa käyttää näin oranssiin taittavia punaisia, ne jotenkin tuppaavat tekemään ihostani entistä helakamman kuin mitä se pahimpina päivinä on. Edelleen, oikealle ihmiselle ja ihonsävylle aivan törkeän upea puna.

6 – Häikäisevä kauneus sen sijaan on aivan mun sävyinen punainen! Siinä yhdistyy sopiva viileys täydellisen kirkkauden kanssa olematta kuitenkaan in your face -kirkas. Käy niin päivään kuin iltaan ja tuo ilmeeseen sitä jotakin. Muistuttaa melko paljon erästä sävyä Lumenen syksyn Wild Rose -sävyistä, mutta on hiukan kirkkaampi ja jotenkin täyteläisempi.

Aivan upea sarja uusia punia, jotka on helppo levittää kynämaisen mallinsa ansiosta ja jotka eivät tarvitse rajausta pysyäkseen paikoillaan. Upeita tuotteita kaikki, rakastuin. Käsilaukun vakkarituotteita nykyään! Nämä ovat parina päivänä korvanneet jopa huulirasvan kokonaan sillä ne ovat niin kosteuttavia verrattuna normaaliin huulipunaan.

Ovh. näille on n. 14,90€ ostopaikasta riippuen. Lumenen tuotteita levittävät mm. Sokokset, Stockmannit ja isoimmat vähittäiskaupat, kuten Prismat ja Citymarketit.

Oletteko te kokeilleet näitä kaunokaisia?

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ostin heti sävyn Valon leikki, kun löysin nämä. Se näyttää huulillani paljon tummemmalta! Olen tykännyt kyllä tosi paljon, on ollut lähes päivittäisessä käytössä.
  -Tingeling-

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Onpas nättejä! Minulla ei ole näitä mutta tuo viimeinen tosipunainen Häikäisevä kauneus voisi olla minun sävyni 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Se on kyllä ihana sävy arkikäyttöön! Mulla itselläni on melko pinkahtavan vaaleat huulet, joten en ihmettele ollenkaan että näyttää erilaiselta sinunu huulillasi!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eikö olekin! Ja sama homma, itsekään en noin paloauton punaisesta perusta ellei tilaisuus sitä vaadi. 🙂

 5. Jonna H. kirjoitti:

  Ylellinen tunne on ihan mun lemppari näistä. 🙂

 6. Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti:

  Voi, miten kauniita! Mun täytyy tunnustaa, etten oo KOSKAAN osannut käyttää huulipunaa, en arjessa, enkä juhlassa *nolo* ! Huulikiiltoa oon joskus laittanut, mutta huulipunaa en ikinä. Pitäis ehkä opetella…… 😀

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla oli sama vielä pari vuotta sitten, nykyään ne on jo vakiovaruste. Kannattaa aloittaa vaaleista sävyistä ja totutella siihen tuntumaan huulilla, siitä liikkua pikku hiljaa tummempaan niin homma käy suht nopeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.