Hae
Hannamaria

408 – Nordic Style & Beauty – Facebook-foorumi meikkifriikeille

Hengaan nykyään Facebookissa. Hengailen toki muissakin somen kanavissa, mutta eniten tulee nuokuttua Facessa ja etenkin yhdellä foorumilla, joka on tälläiselle meikkifriikille ihan paikallaan. Tutustuin kyseiseen keskusteluryhmään jo aikaa sitten kun nimi oli vielä eri ja useamman kommelluksenkin kautta päädyin niin aktiivisesti keskustelemaan ryhmässä kuin suunnittelemaan heille ja heidän sisarryhmälleen logot. Kyseessä on siis Nordic Style & Beauty -yhteisö, jossa saa vertaistukea meikkifriikkiyteen.

(kuva lainattu NSB:n Facebook-sivulta)

Yhteisöön kuuluu jo lähemmäs 10 000 meikeistä, muodista ja kauneudesta kiinnostunutta ihmistä. Ryhmästä olen saanut vinkkejä mm. hiusten vaalennuspesuihin ja kuullut niin outoja kikkoja, joita en olisi koskaan mistään blogista lukenut. Myöskin Essence on ollut suuren hypetyksen kohteena pääosin tämän ryhmän ansiosta, samoin kuin Nellyn omat, hiukan maiharityyppiset kengät.

Kun ryhmää alettiin perustamaan, otin heihin yhteyttä ja kysyin olisiko tarvetta graafiselle suunnittelijalle / mediaihmiselle. Pääsinkin kirjoittamaan parit lehdistötiedotteet ja tekemään heidän logonsa niin tälle foorumille, kuin heidän sisarryhmälleen Nordic Travel & Lifestylelle.

Syksyllä Nordic Style & Beauty myös toteutti #kauneusonikuista -kampanjan, joka pääsi mm. Iltalehteen asti. Ideana oli ottaa aikaa ja hemmotella joko omaa läheistä vanhustaan lakkaamalla hänen kyntensä tai käydä vanhainkodissa isommalla porukalla pitämässä hemmottelupäivä. Tämän voi tehdä jokainen edelleen ja ihan kenelle tahansa, jonka tuntee tarvitsevan hemmottelua. Tätäkin varten tein heille tämän kyseisen kamppiksen bannerin.

Vaikka kauneusbloggaajille on olemassa jo oma ryhmä, on tälläinen yleisempi ryhmä, jossa on yleensä erittäin hyvä ryhmähenki, jotenkin vapauttavaa. Saa höpistä niin paljon tyttöjen juttuja kuin haluaa ilman suurta määrää sääntöjä ja kenenkään kyllästymistä. Tiesin mm. että Bath & Body Worksin tulevan laivalle myyntiin ja sain täältä hintoja tuotteille ennen kuin ne kerkesi virallisia teitä minulle kulkeutumaan. He myös järjestävät paljon tapahtumia etenkin eteläisemmässä Suomessa, joihin toivon vielä joku päivä pääseväni mukaan.

Tiimejä on nettisivuilla todella suuri määrä, joten mm. omia kuvia ja suoraa juttua ympäri maailmaa löytyy. Sivustosta tosin huomaa, että kirjoittajat eivät ole ammattilaisia mutta se ei häiritse. Liese, sivuston perustaja, on myös aivan ihana. Hänet olen tavannutkin, pyörittiin hetki I Love Me -messuilla yhdessä.

Nordic Style & Beauty löytyy Facebookista omana sivunaan, keskusteluryhmänä sekä kosmetiikkakirpparin muodossa. Nettisivuille pääsee tästä, Instassa heitä voi seurata @nordicstylebeauty.

Nyt tämä tyttö lähtee seuraamaan Venlojen jakoja, viettäkää hauska perjantai-ilta! 🙂

Oletteko te kuulleet tästä ryhmästä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.