Hae
Hannamaria

412 – Lumene True Mystic Volume -ripsiväri ja -rajaustussi

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Lumene onnistui viimeinkin. Jo hetken aikaa Lumene on todella onnistuneesti uudistanut niin kynsilakkansa, huulituotteensa kuin meikkivoiteensakin. Ainoat tuotteet jotka ovat laahanneet hiukan perässä ovat olleet heidän ripsivärinsä. Olenkin todella innoissani sillä voin viimeinkin sanoa, että uusi ripsiväri- ja rajaustussilemppari on löytynyt – Lumene True Mystic Volume -ripsiväri ja rajaustussi, olkaatte niin hyvät.

Lumenelta lähetettiin tuossa Joulun ja uuden vuoden tienoilla nämä kaksi upeaa tuotetta mulle ja monelle muullekin bloggaajalle testiin. Nämä ovat saaneet osakseen jo aika lailla hehkutusta monestakin eri kanavasta, mutta lisään oman lusikkani soppaan. Kyseessä on siis uudet Lumene True Mystic Volume -sarjan tuotteet, jotka pysyvät kuin häkä olematta vedenkestäviä ja ovat todella, todella mustia. Alla lisää juttua kummastakin.

Tämä True Mystic Volume Mascara nousi heti mun lemppariksi. Koostumus on juuri täydellinen, ei liian nestemäinen eikä liian kuiva. Lumene itse kuvaa tätä voidemaiseksi vahakoostumukseksi, joka kuvaa tuotetta todella hyvin. Omani on ollut nyt pari-kolme viikkoa auki ja eleitä kuivahtamisesta ei tosiaan ole. Annostelu on myös täydellinen, tuotetta ei tule liikaa eikä liian vähän. Yksi pumppaus riittää molempiin silmiin yhteen kerrokseen, alaripsiin otan vielä toisen. Kerrostaminen on todella helppoa myös, ei paakun paakkua näkyvissä.

Koitin ottaa teille havainnollistavaa kuvaa, mutta on ollut huono naamapäivä niin monta päivää putkeen että luovutin. Tulette tämän näkemään kuitenkin meikeissä tulevaisuudessa. Voin kuitenkin sanoa, että yksikin kerros luo jo todella tuuheat, pitkät ja erotellut ripset. Taivutukset pysyvät paikallaan kuin häkä (mullahan ei normaalisti taivutukset pysy ilman vedenkestävää ripsiväriä) aamusta iltaan eikä lämpötilojen vaihtelu tee mascaralle mitään – tämä ei varise eikä suttaannu treenien tai lumisateenkaan armoilla.

Lumenella oli muistaakseni aikaa sitten jo hiukan saman tyyppisellä kärjellä varustettu, puolet lyhyempi nestemäinen eyeliner. Se tosin ei ollut tussimuodossa, joten lähin tietämäni vastike tälle on Isadoran Flex Tip Eyeliner tai oma, entinen suosikkini Maybelline Eye Studio Master Precise Liquid Liner.

Kuitenkin, nousi tämä mun toiseksi suosikiksi ripsivärin rinnalle. Olen tällä useampaan kertaan tehnyt rajauksen, jopa sellaisina päivinä kuin en sitä normaalisti tekisi (esim. salipäivinä). Pysyy todella kivasti paikoillaan eikä munkaan rasvaluomilla lähde hyppimään luomivakoon. Tussilla saa niin todella ohutta, kuin paksumpaakin jälkeä. Kädelläni oleva ohuin viiva ei todellakaan ole ohuin mitä tällä saa.

Ainut huono puoli meinaa olla, että mikäli pidät liian kauan kynää itse ’tussiosa’ ylöspäin, meinaa tuotteen tulo loppua. Tässä vaiheessa on hyvä hiukan ravistaa kynää ja tehdä pari testiviivaa käteen ennen rajausten teon jatkamista. Eipähän suttaannu silmät! Tämäkin ongelma ratkeaa niin, että pidät itse tussiosaa hiukan alaspäin tai vaakatasossa, tuotetta tulee tällöin ihan OK-määrä.

Suositushinta ripsivärille on n. 18-19€, rajaustussille 12-13€. Molempia saa perinteisesti Sokkareilta, Emotioneista, Stockmannilta ja suurimmista vähittäisketjujen liikkeistä, kuten Prismasta tai Citymarketeista. Verkkokaupoista True Mystic Volume -ripsiväriä saa Stockmann.fi:stä, eleven.fi:stä sekä KICKS.fi:stä.

Oletteko testanneet näitä uutuuksia?

Tuotteet saatu blogin kautta.

10 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tussia olen kokeillut LivBoxin myötä. Paksu rajaus vähän levisi sisänurkasta mutta kun laittaa ohuemmin niin pysyy. Muuten ei leviä ollenkaan ja on helppokäyttöinen, viiva piirtyy helposti.
  Ripsaria haluaisin kokeilla, ehkä ostan sen joskus 🙂

 2. Jonna H. kirjoitti:

  En ole kokeillut, mutta ripsarin aion kokeilla, sen jälki on aika vakuuttavan oloista. Se ei toki takaa, että se sitten pysyisi mun silmissä, kun niissä ei pysy 99.5% markkinoilla olevista ripsiväreistä. 😀

 3. Pauliina A. kirjoitti:

  Tuota ripsaria oon halunnut kokeilla, mutta oon ajatellut sen jäävän vain haaveeksi, koska mullakaan taivutukset ei pysy muuta kuin vedenkestävällä ripsarilla. Mutta jos tällä sä sait ne pysymään, niin, hmmm ehkä mäkin uskaltaisin antaa tälle mahdollisuuden.. 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla ei lähtenyt minnekään vaikka kerran tein aika samperin paksun 🙂 Rajaustussi on tosi upea, suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan tuota ripsariakin!

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Jopa on prosentti! 😀 Kannattaa ehdottomasti kokeilla, kuten itekin sanoin niin suurin osa ei-vedenkestävistä ei mulla pidä taivutuksia ripsissä, tämä pitää ja pysyy muutenkin paikallaan kuin häkä! 😀

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Todellakin sain, se on mullakin ikuinen ongelma! Vielä kun laittaa pari kerrosta tätä ja taivuttaa siinä välissä lisää (joo ei saa tehdä näin tiedetään :D) niin pysyy kuin häkä.

 7. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Ripsiväri on aivan loistava, nousi mun suosikiksi 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu!

 9. ☆ namehisa☆ kirjoitti:

  Wau, toi eyeliner näyttää tosi tehokkaalta! Ite oon luottanut vaan japanilaisiin eyelinereihin, mutta toi näyttää ihan länkkärivaihtoehdoista varteenotettavimmalta!

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen ehottomasti vaikkei kokemusta noista aasian markkinoiden tuotteista olekaan. Ei ole hinnan kirossa ja pysyy kuin häkä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *