Hae
Hannamaria

415 – Yhden päivän ’parempi’ arkimeikki

Löysin kansion kätköistä kuvat, jotka on jääneet ihan julkaisematta. Otin nämä samalla kertaa kun napsin Lumenen True Mystic -uutuuksista kuvat, mutta todettuani ettei näissä ole mitään tarpeeksi erikoista sitä postausta täydentämään säästin nämä tälläistä semihöttöä postausta varten.

Tämä itse asiassa on lauantain meikki, jolloin kävin pienellä soppailupyrähdyksellä Palokankeskuksilla ja taisinpa myöhemmin suunnata vielä salille. Testiin pääsi Tammikuun alussa tilaamani MUA:n meikkivoide sekä peiteaine, joista myöhemmin lisää. Molemmista sen verran, että ne ovat hintaansa nähden todella hyviä perus tuotteita, eivät mullistaneet maailmaani. Punaa lukuun ottamatta tämä on nykyään melko usein mun arkimeikki, perus ruskean sävymaailman luomet, rajaus sekä ripsari. Mitä mieltä olisitte, pitäisikö kokeilla arkimeikin tekoa videoilla? ;D

Huulille laitoin Bernerin tapahtumasta saadun Rimmelin The Only -huulipunan sävyssä 810 One-of-a-kind, joka on todella syvä ja tumma punainen. Olin muuten torstaina eräässä asiakasillassa, jossa paikalla oli Zuiin maahantuojan edustaja sekä meikkitaiteilijoita – oli niin erilaista nähdä ja kokea miten joku muu tekee ja rajaa mun huulet!

😀 Itse tykkään vaihdella miten etenkin amorinkaaren kohdan teen, tässä se on esimerkiksi melko pyöreä ja ylähuuli muutenkin pulleahko, kun taas tapahtumassa minulle tehtiin melko ohut ylähuuli (omiin standanrdeihin nähne) ja jyrkkä, kolmiomainen amorinkaari. Täytyy katsoa olisi tästä kuvaa, voisin jopa tehdä postauksen aiheesta miten eri tavalla saa huulet rajattua…

Tykkäättekö te tummista huulipunista?

6 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Ihana huulipuna! Sopii sulle! (:

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi kiitos 🙂

 3. Katja Vuori kirjoitti:

  Vautsi mikä huulipuna, ihanan tumma sävy ja silti tosi raikas! Toimii!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ihan samaa mieltä! 🙂

 5. smykkityttö kirjoitti:

  Iik, tuo hiusväri ja vielä noiden huulten kanssa! Ihana! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Aaww kiitos 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.