Hae
Hannamaria

416 – Formula 10.0.6

Ihanaa Helmikuuta! Sain hetki sitten uutuuksia Formula 10.0.6:lta. Olin nähnyt näitä jo hetki sitten meidän paikallisella Sokoksella ja halusin kovasti päästä näitä testaamaan. Nyt olen testikauden näiden parissa viettänyt ja ihastuin pariinkin tuotteeseen.

Testiin pääsi siis seuraavat tuotteet: Best Face Forward -vaahtoava puhdistusgeeli, So Totally Clean -puhdistus- ja kasvovesi, Down to the Pore -mustapääliuskat sekä Get Your Glow On -peel-off -naamio. Koko sarja pakkauksineen on brändätty nuoremmalle väelle. onhan sen keulakuvana Suomessa toiminut Isac Elliot, muttei se estä vanhempaakin väkeä näitä tuotteita käyttämästä. Itse en enää teini ole, mutta tykkään (ja ihoni tykkää) näistä suuresti.

Formula 10.0.6 Best Face Forward 150ml -vaahtoava puhdistusgeeli. Olen yleensä enemmän vaahtoputsareiden ystävä, mutta tähän tykästyin silti vaahtoavuutensa puolesta. Jo pieni määrä riittää pitkälle ja puhdistamaan vähäisen meikin hyvin. Vedenkestävään silmämeikkiin tarvitsee erillisen putsarin, mutta niin joutuu tekemään melkein jokaisen putsarin kohdalla. Ihosta tulee puhdas, mutta ei natisevalla tavalla.

Tuoksu on aivan jotain omaa luokkaansa. Se on raikas ja hedelmäinen. Passionhedelmän tuoksu on todella vahva ja yksi mun lemppareista pesuaineissa. Vihreä tee ei pääse kovin vahvasti tuoksumaan lävitse. Ja mikäli ette tuoksuista tykkää tai saatatte olla niille herkistyneitä, tämä ei ehkä ole teidän tuote. Hintaa Sokoksen verkkokaupassa on 12.90€

Formula 10.0.6 So Totally Clean 200ml -puhdistus- ja kasvovesi. Lähiaikoina olen skipannut kokonaan kasvoveden ja käyttänyt vain kasvosuihketta puhdistuksen jälkeen. Sen päästyä loppumaan otin tämän käyttöön ja totesin tämän olevan melko perus kasvovesi. Tätä tosin voi levittää silmänympärysalueelle ellei se ole superherkkä, sillä tämä on täysin alkoholiton. Kuvittelisin että tätä voi aamuisin puhdistajana yksinään misellinveden korvaajana.

Tuoksu on todella raikas ja melko kevyt. Pullosta tulee kerralla pieni määrä tuotetta, joten tätä ei helposti voi vanulapulle saada liikaa. Liika tuote kuitenkin haihtuu todella hyvin kasvoilta. En ole mitään erityistä tässä huomannut, muuta kuin kirvelemättömyyden kuivalla iholla. Kaiken kaikkiaan hyvä perus kasvovesi hintaansa nähden. Hintaa Sokoksen verkkokaupassa 12.90€.

Formula 10.0.6 Down To The Pore, kuusi lappua. Laput ovat aika sopivan kokoisia ja istuvat hyvin nenälle. Laput tulee laittaa puhdistetulle iholle, joka ei ole liian kuiva tai jonka alueella ei ole suuria finnejä tuolla hetkellä. Lapun annetaan olla paikoillaan 10-15 minuuttia ja poistetaan sen jälkeen. Itse en suurta eroa huomannut, muutama mustapää silti lähti lapun mukaan. Sanoisin että tehokkaampiakin kaupasta löytyy (tai sitten minulla vaan ei ollut tarpeeksi mustapäitä näitä lappuja varten :D). Hintaa on Sokoksen verkkokaupassa 9.90€, joka ei kuudesta lapusta ole paljoa.

Formula 10.0.6 Get Your Glow On 100ml -peel-off -naamio. Olen muutamaan kirkastavaa peel-off -naamiota elämäni aikana käyttänyt ja tämä tuoksuu ehdottomasti parhaalle. Tätä, kuten muitakin, täytyy laittaa kunnon kerros jotta se irtoaa nätteinä liuskoina vältellen mm. kulmakarvoja. Tuotteen täytyy antaa vaikuttaa 10-15 minuuttia kunnes tuote on kuivunut (riippuen aina levitetyn kerroksen paksuudesta). Säännöllisellä käytöllä saa varmasti parhaan tuloksen, joten käyttö 1-3 viikossa on suositeltavaa. Erityistä tuoksua tässä ei ole, mutta on ihan kiva tuote hintaansa nähden. Hinta Sokkarin verkkokaupassa 12.90€

Formulalla ei ole vielä aikaistuja suomenkielisiä nettisivuja, mutta brändin löytää Facebookista ja Instagramista @formula1006fi. Tuotteita löytyy mm. Sokoksilta, Emotioneista, Anttiloista, Stockmanneilta sekä KICKSeistä.

Oletteko te kokeilleet Formula 10.0.6 -tuotteita?

2 kommenttia

  1. Jenna ~ kirjoitti:

    Olen testannut useampaakin ja täytyy sanoa, että hiljaa on hiipinyt mun lempparibrändeihin ihonhoitotuotteiden puolella. En itsekään ole enää teini-iässä, mutta minä ja ihoni tykätään näistä 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Samat fiilikset 🙂 Jotenkin niin simppeleitä mutta toimivia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.