Hae
Hannamaria

417 – Timberlandit talveksi

Noin viikko sitten posti toi uudet, ihanat talvikengät – Timberlandit nimittäin. Sain vähän aikaa sitten lahjakortin Spartoolle, jonka päätin käyttää uusiin talvikenkiin (edelliset kun oli kulutettu niin puhki, että niistä pääsi vedet sisään). Nämä ovat viralliselta malliltaan Timberland 6 IN Premium WP Boot sävyssä Brown. Itse päädyin loppujen lopuksi maksamaan näistä vain vaivaiset 35€, joka on aidoista Timberlandeista aika diili!

Mulla ei ole ikuisuuksiin ollut kunnolla lämpöisiä, virallisia talvikenkiä. Olen mennyt monena vuonna ohuilla ja liruilla kengillä, joilla on pärjännyt juuri -5 asteessa. Näissä on kunnon kumipohja, jonka ansiosta pysyn pystyssä ja päällinen on paksua, laadukasta nahkaa pehmeän varren kanssa joten pysyy jalat lämpöisenä. Ja löytyypä jonkinmoinen vedenkestävyyskin.

Halusin melko perinteiset Timberlandit, joilla pärjäisin monta talvea. En kuitenkaan ole koskaan tykännyt siitä perinteisestä väristä, joten valitsin tälläisen hiukan rushetavamman version. Pohdin hetken sopivatko tälläiset mun makuun suht. pitkävartiset kengät näin paksunilkkaiselle ihmiselle ja tulin tulokseen, että annan asian olla vaivaamatta – otan arkisin mieluummin lämpöiset varpaat kuin sirot nilkat. Näitä Timberlandeja näyttää olevan vielä Spartoon alessa, suosittelen ehdottomasti 🙂

Olin eilen muuten vaihteeksi koulupäivä. Mulla loppuu (tai on suunniteltu loppuvaksi) koulu Huhtikuun loppuun ja lopputyö on tässä työn alla. Eilen oli luennoitsija koululla kertomassa sisältömarkkinoinnista, hakukoneoptimoinnista, Adwordsista, Analyticsistä sekä kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä liittyen digimarkkinointiin. En muistanutkaan miten mielenkiintoinen aihe on ja koko päivä meni ihan heittämällä ohitse. Päivän päätteeksi napattiin nämä kuvat iki-ihanan Terhin kanssa – onko teillä muuten joskus käynyt niin, että vaikka ikäeroa on ja tullaan iha eri maailmoista, synkkaa toisen kanssa todella hyvin? Nykyään olisi outoa kuvitella etenkin koulua ilman Terhiä 😀

Onko teillä talvikenkälemppareita?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia

  1. Kiia Innanmaa kirjoitti:

    Nää on kyllä ihanat, vaikka mä tykkäänkin noista vähän vaaleammassa värissä! Vastaavat kengät (erimerkkiset ja siis ne vaaleamman väriset) on kyllä olleet tänä talvena munkin lempparikengät, on pysynyt hyvin lämpöisenä niissä!! 🙂

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Jep, todellakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *