Hae
Hannamaria

418 – Asiakasilta Hius- ja Kauneusstudio Chillissä

Viikko sitten torstaina järkyttävän lumisateen säestämänä kävi askeleet kohti Hius- ja Kauneusstudio Chillissä heidän, Sisustuskärpäsen sekä Teeleidin asiakasiltaa kohti. Illan teemana oli värit ja tulevan vuoden trendit niin kauneuden kuin sisustuksenkin saralla. Illan nimi oli sopivasti Carpe ColoREM – tartu väriin. Tiesin paikalle jo ennakkoon eksyvän pari tuttua naamaa, mm. Avec Ave -blogin Ave sekä Valkoinen vuori -blogina Katja, joten illasta oli takuuvarmasti tulossa mukava.

Paikalla oli Chillin henkilökunnan lisäksi Zuiin maahantuonnista edustaja, joten pikaehostuksia ja meikkivinkkejä jakamassa oli illan aikana peräti kaksi eri pistettä. Pääsin tutustumaan etenkin Zuiin huulimeikkeihin ja huulimeikkiaddikti kun olen, tykästyin suuresti niiden laatuun. Katja ja Ave kävivät illan aikana laitattamassa silmämeikin uudelleen, molemmat sai ihan uuden ilmeen muiden meikatessa. Ensimmäisessä kuvassa on STAY FRESH -blogin Marianne meikattavana.st

Yllätyin myös, miten eri tavalla joku muu huuleni laittaa ja rajaa kuin miten itse teen – maahantuojan edustajan mielestä mulla on selvä amorinkaari, itse kun en sitä meinaa erottaa ja tykkäänkin meikata huuleni eri tavalla milloin mitenkin – joskus hiukan paksummiksi ja joskus ohuemmiksi terävämmällä kaarella.

Kaikille halukkaille oli saatavilla nopeita lettikampauksia. Itse pyysin jotakin, joka pysyisi minulla seuraavaan päivään. Noh, asiakasillan ollessa torstaina päädyin pesemään tämän vasta lauantaina pois – letti kun pysyi niin nätisti paikallaan ja olihan se nyt jotain spesiaalia että oli letti päässä 😀 Vaaleat, upeta pitkät kutrit taas omistaa Katja – tuollaiset mullekin!

Yllätyin, kun näin Chillin hyllyillä EkoPharmaa. Kyseinen merkki on ollut erittäin pinnalla viimeisen vuoden aikana ja mun on tehnyt merkkiä mieli testata useampaan otteeseen. Samassa pisteessä näkyi myös paljon aikoinaan hehkuttamiani Hurraw:n huulirasvoja, joista tykkään edelleen. Hyllystä löytyi myös Konjac -sieniä sekä muita ihania tuotteita. Juttelin hetken vielä Chillin omistajan kanssa ja selvisi, että he ovat piakkoin saamassa eko-sertifikaatin ainakin kauneuspuolen palveluilleen. Kirjoittelen tästä lisää asian varmistuttua.

Illan aikana nautittiin myös Teeleidin tarjoiluista oikein olan takaa. En ole normaalisti vihreän tai valkoisen teen ystävä (musta on enemmän mun makuun kun on hiukan vahvempaa), mutta tämä vihreä mansikka-shampanja -tee maistui ihan taivaalliselle. Naposteltavina oli kurkkua ja pieni leipänen, jokin ihana kinuski-kuppi, vaahtokarkkijuttuja sekä ruisnappeja. Kaikki oli todella maukasta, niiden ääressä juttelu kyllä todella mielellään muiden kanssa.

Mua harmittaa että itse tilasta en muistanut ottaa enemmän kuvia – Heidi Sisustuskärpäsestä oli tehnyt joitain todella ihania sisustusratkaisuja kyseiseen tilaan – ei yhtäkään valkoista seinää, eurolavoja pitämässä tavaroita esillä ja paljon valoa . Esillä oli myös Pantonen vuoden 2016 trendivärit, joista inspiroiduin aika hyvin. Tulette näkemään 😉

Tällä hetkellä kun tämä julkaistaan, istun autossa jossain matkalla Oulua kohden. Käydään Jullin kanssa pienellä retkellä pohjoosemmassa ja jopa Ruotsin puolella. Palaillaan tästä reissusta myöhemmin! 🙂

Oletteko te käyneet yritysten asiakasilloissa / tapahtumissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.