Hae
Hannamaria

419 – Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiiviste

Sain hetki sitten testiin uutukaisen Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronitiivisteen. Tästä on tullut aika vakkari mun ihonhoitorutiinissa iltaisin ja on korvannut kokonaan seerumin viran. Tiivisteitä, essencejä, on nykytrendin mukaan tarkoitus joko käyttää seerumin tilalla kuten minä olen tehnyt, tai vielä seeruminkin alla heti kasvoveden jälkeen.

Tykkään muistakin Bright Now Vitamin C -sarjan tuotteista joten lähdin kokeilemaan tätä mielenkiinnolla. Tämän nimittäin luvataan heleyttävän ja silottavan ihoa, etenkin keskittyen niiden ryppyjen ja juonteiden siloittamiseen ja ehkäisemään uusien syntyä. Suomalainen lakka ja C-vitamiini lupaavat heleyttä samalla kun kahden tyyppinen hyaluronihappo siloittaa.

Ihanan utuiseen oranssiin pulloon pakattu tiiviste on varustettu pipetillä, joka tekee siitä helpon annostella. Myöskin pullon suu on todella tiivis, joten tuotetta ei varmasti pääse valumaan hukkaan vaikka korkki olisikin hiukan löysemmin kiinni.

Itse tiiviste on melko juoksevaa eikä ollenkaan öljyistä ja tuoksuu todella ihanalle – lievästi appelsiinille ja todella raikkaalle. Tätä levittää todella mielellään ja pieni määrä tuotetta riittää koko kasvoille ja kaulalle. Testaamalla löytää omille kasvoille sopivan määrän.

Ihastuin tähän juurikin siksi, että se todella teki mitä lupasi. Iho on paljon kosteutetumpi jo nyt, vaikka olen käyttänyt tätä vain iltaisin muiden tuotteiden alla korvaten seerumini ja vain viikon verran. Odotan oikein innolla mitä tämä saa pidemmän jakson jälkeen aikaan! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle iästä tai ihotyypistä riippumatta.

Samoihin aikaan tämän kanssa markkinoille tuli muitakin Bright Now Vitamin C -sarjan uutuuksia; Lumene Bright Now Vitamin C 360° Eye Treatment – 360° Korjaava silmänympärysvoide sekä Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream – Heleyttävä & ravitseva yövoide. Odotan suurella innolla että nykyinen yövoide & silmänympärysvoidekombo loppuu ja pääsen testaamaan näitä!

Käytättekö te seerumeita ja / tai tiivisteitä?

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämä on pakko kyllä jossain vaiheessa hankkia!
  P.s. Pari käyttökertaa silmänympärysvoidetta takana ja sekin vaikuttaa oikein hyvältä, pitää tuo yövoiteen matkakokokin jossain vaiheessa korkata 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hieno juttu, ne menee heti ostoslistalle kun nykyiset loppuu!

 3. Ombre By Sara kirjoitti:

  Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan ja nähdä miten pärjää kalliimmille seerumeille. Lumenelta on viime vuosina tullut niin hyviä tuotteita että varmasti voisi pärjätä luksus seerumeillekin. Mun lemppareita on Lancome Genefique ja oon kokeillut myös yhtä Caudalien seerumia. 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tää on kyllä mun ihan ehdoton lemppari, ei mitään epäilystä. Hintakaan ei päätä huimaa, joten jää vakkarituotteeksi!

 5. Jonna H. kirjoitti:

  Käytän aamuin ja illoin, ihan ehdoton juttu. Kesällä kun iho ei ole kuiva, pelkkä seerumi saattaa aamuisin riittää meikin alle.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sinä sen sanoit! 🙂

 7. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Tämä on niin pirteä pakkaukseltaan ja kaikki kehuu, joten pitää itsekin testata joskus 🙂

 8. Ella/Edgy Beauty-blogi kirjoitti:

  Voi käkkyrä. Kyllähän mun on pakko ostaa tämä. Oon Maijan kanssa samoilla linjoilla, jo pakkaus on ihana.

 9. ilona kirjoitti:

  Itse oon joskus kiinnostunut tästä tuotteesta ihan vaan sen pirteän pakkauksen takia! En oo ikinä käyttänyt mitään Lumenen C-sarjan tuotteita tai muutenkaan mitään seerumeita, mutta kuulostaa kyllä hyvältä! Itellä niin kuiva iho, ettei kosteutuksesta oo varmaan ikinä haittaa 😀

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen! 🙂

 11. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mikäli yhtään harkitset niin ihan ehodottomasti!

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Jep, kosteutuksesta ei voi koskaan olla haittaa! Itellänikin tämä oli vasta toinen tuone, ehdottomasti menee nuo uutuudet testiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.