Hae
Hannamaria

421 – 5:2 -dieetti Nutrilettin tuotteilla

Sain upean tilaisuuden Helsingin päässä asustelevan ihanan kaverini Sannin kautta kokeilla 5:2 -dieettiä Nutrilettin tuotteilla. Alkutunnelmat tässä ovat aika jännittyneet ja toivon tämän todella tehoavan, sillä olen lukenut, kokenut ja kuullut Nutrilettin tuotteista pelkkää hyvää, mutta minulla on ristiriitaiset tunteet 5:2 -dieettiä kohtaan.

Heille, joille alkuperäinen 5:2 -dieetti ei ole tuttu, suosittelen lukemaan tämän artikkelin. Perinteisessä tyylissä paastopäivinä, joita on kaksi viikossa, syödään n. 500 kaloria näin naisena. Muina päivinä saa syödä melko lailla normaalia ruokaa, toki hiukan katsoen mitä suuhunsa laittaa ja omaa harkintakykyä käyttäen. Näin ollen syön 5 Nutrilett -ateriaa päivässä, pääosin keittoja, pirtelöitä ja smoothieita. Näistä saan tarvittavat vitamiini sekä kivennäisaineet, jotta kroppa pysyy kuosissa.

Itse olen suunnitellut pitäväni paastopäivät ti-ke ja la-su. Tämä siksi, että etenkin viikonloppuisin ruokailuni ovat todella epäsäännölliset ja joskus tulee syötyä aivan liikaa, joskus taas ei paria palaa leipää enempää koko päivänä. Maanantaisin taas urheilen paljon, joten ruokaa on saatava. Paastopäivinä kun ei todellakaan suosita raskasta liikuntaa; mm. kevyet kävelylenkit, jooga ja uinti ovat noille päiville enemmän sopivia lajeja.

Näissä kuvissa on lähtötilanne – n. 94-95 kiloa. Tulen päivittämään edistymistä tässä matkan varrella niin täällä blogissa kuin somenkin puolella. Dieettini on suunniteltu kestävän useita viikkoja, joten se jatkuu nätisti kesään asti. Tulette myös näkemään kunnon käyrät ja kaaviot edistymisestä.

Tavoitteeni on näin alkuun päästä vähintään takaisin siihen n. 1,5 vuoden takaiseen painoon jossa olin ja johon olin jo suht tyytyväinen. Tämä oli siellä n. 80 kilon paikkeilla – siitä on hyvä jatkaa tasaisemmin sitten alaspäin. Tämä tarkoittaisi siis n. 0,8kg pudotusta viikkotasolla… Toivotaan parasta. Vietin ensimmäisen Nutrauspäivän keskiviikkona, eikä se nostattanut tuntemuksia suuntaan tai toiseen. Sairasloma toki vaikuttaa mielialaan, mutta helpottaa ainakin näin alkuun rytmissä pysymiseen.

Onko teillä jotakin, josta haluatte kuulla ja kysyä näin alkuun? Minulla ainakin ennen tätä projektia nousi paljon kyssäreitä, joihin piti etsiä vastaus. Tulen joka tapauksessa tästä dieettityylistä, tuotteista ja pikku hiljaa kehittyneistä tavoista kirjoittamaan tulevaisuudessa.

Hauskaa perjantaita!

5:2 -dieetin Nutrilettin tuotteet saatu yhteistyön kautta.

16 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tosi mielenkiintoista! Tsemppiä projektiin 🙂 Nutrilett tuotteet ovat hyviä ja niillä saa painoa alas. Hyvä idea käyttää niitä noissa paastopäivissä 🙂

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Onnea projektille! Kiva seurata miten projekti edistyy 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos tsempistä! 🙂 Uskon itsekin että niiden avulla kestää paljon paremmin kuin muulla tavalla!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Kiva että tämä otettiin positiivisesti vastaan!

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Paljon tsemppia projektille <3

 6. annieveliina kirjoitti:

  Tiiäkkö! 😀 Vaikka oon sut nähny ihan luonnossakin niin en oo koskaan ees hoksannu, että oisit mitenkään "isompi" tai että ois tarvista millekään dieetille! Hassua kun ei muut vaan oikeasti välttämättä edes huomaa sellaisia juttuja, toivottavasti hoksaat mitä meinaan tällä! Ite helposti keskittyy niihin epäkohtiin, joihin ei itse oo tyytyväinen kun muut ei välttämättä edes huomaa – karua tavallaan jos ja kun ne vaivaa itseä monesti paljonkin :/ 🙂 Hulluna tsemppiä tähän hommaan!!

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tajuan todellakin mitä tarkotat! Ite kun huomaan sen nyt todella hyvin – tänään varsinkin kun piti juhlavaatteisiin änkeytyä ja eräs mekko oli aavistuksen nafti, vaikka se vielä vuosi sitten oli kuin tehny mun kropalle. Kyllä se tästä, tykkään ittestäni näinki mutta on vaan niin paljon helpompi olla hiukan kevyempänä!

 9. emppi kirjoitti:

  Nyt seuraa tyhmä kommentti: Höps höps, kaunis olet tuollaisena! Mutta onnea silti testaukseen – pääasiahan on, että ittellä on hyvä olla nahkoissaan. 🙂
  -Emppi

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia, piristi kummasti 🙂 Ja kiitos tsempistä, sitä varmasti tarvitaan!

 11. Josha kirjoitti:

  Mielenkiinnolla jään seurailemaan! Itsellä myös jonkinlaiseen kesäkuntoon pääseminen tässä tavoitteena joten ehdottomasti kiinnostaa muidenkin vastaavat projektit 🙂

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mahtava juttu, toivottavasti saat postauksistani jotakin irti! 🙂

 13. Janet kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti! Mä olen kans kokeillut näitä kaikenmaailman dieettejä, toiset toimii toiset ei. Mielenkiinnolla siis odotan sun päivityksiä matkan varrelta 🙂

 14. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitos suuresti tsempistä! Tässä on muutama nutrauspäivä ollut ja hyvin on mennyt, mielenlujuutta on yllättävän paljon vaikka toinen syökin pizzaa tai muuta 'ei-sallittua' vieressä 🙂

 15. Anonymous kirjoitti:

  Mä alotin loppukesästä kanssa painonpudotuksen. Sain 5 kuukaudessa pudotettua noin 17 kiloa mut nyt on painon putoaminen ja oma motivaatio jostakin syystä tyssänny. Toivottavasti saisin lisää motivaatiota sun päivitysten myötä. Tsemppiä dieettiin! 🙂

 16. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tosi hyvin on tippunut!! 🙂 Joskus tulee sellaisia hetkiä kun paino ei meinaa tippua, mutta eiköhän se siitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *