Hae
Hannamaria

422 – Isadoran kevät Rivieran auringossa

Hetki sitten minulle läheteltiin Isadoran tämän kevään kokoelmasta muutama uutuustuote. Inspiraatiota kyseinen kokoelma on tällä kertaa saanut Rivieran auringosta, jota vastaan en kyllä yhtään taistele. Look luodaan vahvoilla kontrasteilla vaalean ja pinkin sekä mustan välillä. Esittelen nyt pari kappaletta uutuuksia, joihin itse tykästyin. Myöhemmin tulette myös näkemään kaikki käytössä erään päivän meikissä.

 

Vasemmalta oikealle: Isadora Eye Shadow Quartet sävyssä 05 Nude Rose, Isadora Twist-up Matt Lips sävyssä 49 Bare ’N Beautiful, Isadora Volume & Curl -ripsiväri sekä Isadora Twin Tip Eyeliner -rajaustussi. 

 

Isadora Eye Shadow Quartet sävyssä 05 Nude Rose on todella hento ja muiden, kuin vaaleanpunaisen sävynsä puolesta sopiva mihin vuodenaikaan vaan. Vaaleanpunainen tuo siihen kuitenkin ihanasti kevään vivahteen. Kaikki muut sävyt ovat kauniin shimmerisiä ja todella helmiäismäisiä, paitsi ruskea joka on melko matta. Kaikki sävyt ovat suht. pikmenttisiä, kuten Isadoralla yleensäkin. Suositushinta on 16,90€.

Isadora Volume & Curl -ripsiväri on Isadoran vastine Lumenen ripsiväriuutuudelle. Tälle en kuitenkaan lämmennyt yhtä paljon, enkä osaa sanoa tästä mitään erikoista. Erittäin normaali ja perusvarma ripsiväri, massa on melko löysää ja itse tykkään hiukan tuhdimmasta. Harjakin on ihan ok, hiukan kaareva muoto ei vaikuta omasta mielestäni levittyvyyteen mitenkään. Ei ole vedenkestävä, mutta ei myöskään varise pitkin päivää. Suositushinta 17,90€

Isadora Twin Tip Eyeliner -rajaustussi on uusi tuote Isadoran valikoimissa. Olin alkuun todella hämmentynyt, sillä olen tottunut rajaustussien olevan hiukan joustavia etenkin kärjestä. Tämä kuitenkin on jämäkkää tekoa eikä taivu mihinkään suuntaan. Ideana onkin saada ’lapiopuolella’ aikaan paksumpaa viivaa ja sivuosalla ohuempaa viivaa. Kestää hyvin pitkänkin päivän, vaikkei ole vedenkestävä. Suositushinta 18,90€.

Tässä vielä esimerkki, jossa on käytetty molempia uutuuksia – rajaustussia sekä ripsaria. Jälki on mukavaa, mutta jos pitäisi tämän tai Lumenen kombon väliltä valita päätyisin edelleen Lumeneen. Sori Isadora, tämä erä ei mennyt sulle.

Isadora Twist-up Matt Lips -huulipunakynä sävyssä 49 Bare ’N Beautiful löyti tiensä mun arkilaukkuun. Tosi kiva mattatuote, joka ei kuivata huulia mikäli niitä on hoidettu muuten kunnolla. Omilla huulillani tämä on hiukan pinkahtavampi kuin mitä se swatchattuna on, sillä oma huulieni pohjaväri on paljon voimakkaampi kuin osalla ihmisistä. Kädelle swatchattuna tästä tulee kaunis hiukan pinkkiin taittava nude-sävy. Suositushinta 14,50€.

Näiden lisäksi kokoelmaan kuului upeita pastellisia kynsilakkoja, joista kunnon swatchit voit käydä katsomassa esimerkiksi All The Little Royals -blogista. Sieltä löytyy myös melko erinäköinen swatchi tuosta mainitsemastani huulipunakynästä tässä sävyssä!

Suuri kiitos muuten kaikille tuohon edelliseen 5:2-dieettipostaukseen kommentoineille ja tsemppinsä jättäneille, lämmitti suuresti 🙂 Tänään on taas paastopäivä ja ensimmäinen sellainen työpäivän aikana, toivotaan parasta! Palaan kirjoittamaan teille kokemuksista tämän tiimoilta heti kun kerkeän!

Onko teillä keväälle uusia lemppareita?

5 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Noi matat punat on tosi kauniita, harmi, että niissä ei ole yhtään itselleni parhaiten soveltuvaa sävyä. 🙁 NYYH.

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Harmillista! Mutta se on hyvä kun tietää mitkä sävyt käy itselle niin osaa vältellä hutiostoksia!

 3. Ella/Edgy Beauty-blogi kirjoitti:

  Tuo paletti <3 Aivan ihanat sävyt! Plus Isadoran luomivärit on kyllä melkein aina huippuja.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä 🙂

 5. Josha kirjoitti:

  Huulipuna näyttää superkivalta, vaikka normaalisti en tuon värisille juurikaan lämpene. Täytyy ehkä tutustua sävyvalikoimaan itsekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *