Hae
Hannamaria

424 – Isadora Nude Cushion -tyynymeikkivoide

Nyt kun tyynymeikkivoiteet on erittäin pinnalla ja mm. Lorealilta on tullut oma versionsa, kastan lusikkani soppaan Isadoran version kanssa. Testasin siis jo viime vuoden puolella julkaistua Isadora Nude Cushion -meikkivoidetta sävyssä 10 Nude Porcelain ja olin hiukan ristiriitaisissa tunnelmissa. Tykkäsin, mutten niin paljon että tämä olisi jäänyt päivittäiseen käyttöön.

Ihan ensin kommenttia pakkauksesta – tosi ihana ja simppeli, jatkaa hyvin Isadoran muiden pakkausten linjaa mustan ja valkoisen sävyjen kanssa. Pakkaus on helppo aukaista ja on sitä kantaa mielellään mukana laukussa. Sisäpuolen kansi ei varsinaisesti ole peili, mutta toimii hyvin sellaisena tarvittaessa. Ovh:aan lähes 23€ tuotteeseen olisin kyllä odottanut ’oikean’ peilin kuuluvan.

Itse tyyny on täytetty Isadora Nude Fluid Foundation -meikkivoiteella, joten se on uudelleentäytettävä. Tyyny imee itseensä puoli pullollista kerralla. Ensimmäisellä ja vielä toisellakin kerralla testatessani tuotetta tuli aivan liikaa – vippaa täytyi painaa todella kevyesti tyynyyn ellei halunnut näyttää rasvapallolta. Tästä ominaisuudesta ehdottomasti plussaa.

Vipalla oli helppo levittää tuotetta ja se oli helppo pestä. Suosittelen ehdottomasti pesemään oman vippansa vähintään kerran viikossa mikäli tätä käyttää jatkuvasti, omani pesin lähes joka kerran jälkeen sillä tämä oli käytössä vain muutamaan otteeseen parin viikon sisään.

Meikkivoide oli helppo levittää ja suht. hyvin kerrostettavissa, mutta ei sopinut itselleni sävynsä puolesta – oli yllättävää, että tämä paletin vaalein sävy olisi minulle sopiva hiukan päivetyttyäni kesällä. Merkki on kuitenkin skandinaavinen, joten olisin odottanut joukosta löytyvän oikeasti vaaleita sävyjä.

Kuten sanoin, sai etenkin alkuun olla annostelun kanssa tarkka jottei tuotetta tullut kerralla liikaa. Tarvitsin tämän kanssa ehdottomasti puuterin, muuten ihoni kiilsi jo puolilta päivin. Pysyvyys ei ollut mikään paras t-alueelta rasvoittuvan ja talvisin pintakuivan ihoni kanssa, mutta pohjustustuotteen tai meikinkiinnityssuihkeen avulla tämäkin pysyi koko päivän paikoillaan. Tuotteella meni myös suht. kauan asettua iholle ennenkö loppua pohjaa pystyi alkaa työstämään.

Oletteko te testanneet tyynymeikkivoiteita?

6 kommenttia

 1. Peppi kirjoitti:

  Mä en oo testannut tyynymeikkivoidetta, mutta on kyllä mieli tehnyt! Ostaisitko uudestaan tän meikkivoiteen? 🙂

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Rakastan Lancômen Miracle Cushionia, mutta en rakastanut tähän. Sävy ei ollut ihan nappi ja jälki ei ollut yhtä kivaa. L`Orealin uutta haluaisin kokeilla, koska on saman firman kuin Lancome niin epäilen, että voisi olla enemmän mieleeni. 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ostaisin, mikäli olisin hiukan päivettyneempi kuin nyt. Olen siis todellinen kalkkilaivan kapteeni, joten tämä oli aavistuksen liian tumma näin talvelle.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Epäilen kanssa, että se Lorealin voisi olla aika jees! On kuulunut olevan vaan aika kevyt peittävyydeltään, joten en tiedä miten se mun standardeihin passaisi. Mutta testiin on varmaan ostettava 😀

 5. Anonymous kirjoitti:

  Minulta löytyy Missha M Magic Cushion. Kasvoni kiiltävät herkästi, joten laitan päälle irtopuuteria. Ei sekään koko päiväksi kiiltelyä poista. Sanotaan näin, että kiireisten aamujen pelastus, mutta en laittaisi juhlii tai silloin kun tiedän päivästä tulevan erityisen pitkän.
  Joka tapauksessa tykkään tästä ja ostan uuden tämän loputtua!
  -Tingeling-

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hei suuri kiitos vinkistä! Pitää koittaa etsiä testiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.