Hae
Hannamaria

428 – Dragon Fruitin minisiveltimet

Sain hetki sitten helsinkiläiseltä Dragon Fruitilta testiin heidän 9-osaisen matkasivellinsettinsä, joista nyt hetken testailtuani halusin tulla pari sanaa sanomaan. Dragon Fruit oli minulle suht. vieras verkkokauppa / lifestylebrändi, olin tutustunut heihin anoastaan Instagramin puolella. Heillä näyttää olevan näiden matkasettien lisäksi isompia siveltimiä, Beautyblenderin tyyppinen meikkisieni sekä muita kaneus- / lifestyletuotteita. Hinnat eivät päätä huimaa ja ainakin tässä setissä oli hintaansa nähden hyvin vastinetta.

Tässä matkasetissä tulee mukana 9 minikokoista sivellintä, joista suurin osa oli kiva lisä tälläisen hamsterin kokoelmaan. Isoja kasvosiveltimiä on 4, pieniä peitevoide- / silmämeikkisiveltimiä 5 kappaletta. Nämä tulevat söpössä, hopean värisessä matkapussissa. Kaikissa siveltimissä on lyhyet varret ja harjakset ovat synteettistä karvaa. Itselleni tämä synteettisyys ei ole huono vaihtoehto, mm. RealTechniquesin siveltimet ovat laadultaan todella hyviä vaikka synteettisiä ovatkin.

Kuten sanoin, on näitä kasvosiveltimiä neljä. Yleisilme oli hyvä, karva pehmeää ja  varsi suht. jämäkkä – parissa liimaukset hiukan rutisivat kun niitä kovemmin käsittelin, mutta on sitä ennenkin kalliimpienkin siveltimien varsia liimailtu yhteen… Myöskään harottavia karvoja ei ollut ja liimaus tuntui suht. tukevalta. Näistä pienin, tuo vasemmalla oleva vakuutti mut eniten – se on paljon tiiviimpi sivellin kuin muut ja sopii muodoltaan niin meikkivoiteen laittoon kuin mm. varjostuksiin. Hintaansa nähden todella kiva setti!

Sitten nämä viisi silmämeikkisivellintä. Eivät kalvenneet laadultaan juurikaan verrattuna RT:n siveltimiin – ainut mitä olisi joissain kohti kaivannut olisi ollut hiukan pulleampi sivellin häivytyksiin. Mutta silti, kauniit meikit sai näilläkin aikaan. Varret tuntuivat  myös näissä olevan ihan hyvin liimattu kiinni eikä hajakarvoja ollut tai irtoillut.

Tämä setti 9-osainen matkasivellinsetti maksaa Dragon Fruitin nettikaupassa 25€ ja sanoisin, että siihen hintaan saa todella hyvän minisetin, joka on helppo ottaa matkalle mukaan. Värivaihtoehtoja on tämä marjainen pinkki sekä vaaleansininen. Nettisivuilla on myös hyvin esitetty kuvassa mihin tarkoitukseen mikäkin sivellin sopii – itse olen osasta eri mieltä ja sanon, että näitä voi käyttää monipuolisemminkin kuin mitä tuo kuva antaa ymmärtää. Mainio lahjaidea aloittelevalle meikkaajalle 😉

Montako erimallista / -kokoista sivellintä omistatte?

6 kommenttia

 1. Sofia / Kaksinaamainen.com kirjoitti:

  Multa löytyy Zoevan vegaaninen kasvosivellinsetti(oiskohan ollut 9-osainen myöskin) ja BH:n 13 kipaleen kasvosetti, mutta tuntuu silti siltä, että niitä kaipaisi vielä muutaman lisää! 😀 Jokaista sivellintä kun on vain se yksi kappale, eikä niitä viitsi kauheasti pestä siinä touhuamisen keskellä… Nuo miniversiot näyttävät itseasiassa ihan samalta kanekolon-kuidulta(kirjoitinkohan oikein), mistä ne Zoevankin siveltimet on tehty, eli mulle varmaankin just sopivat! Kiitos vinkistä, tuollainen setti laitetaan ehdottomasti listalle matkailua pohtien 😉

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Onpa suloiset <3!! Ihania kuvia oot räpsiny <3

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ihan samaa mieltä – yksi sivellin per kategoria on jotenkin ärsyttävän vähän etenkin silmämeikkiä tehdessä! 😀 Ja jos on yhtä laiska niiden putsauksen kanssa kuin minä, tarvitsee niitä todellakin useamman 😉

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niin on! Ja kiitos!

 5. Peppi kirjoitti:

  En ookkaan kuullut tollasista siveltimistä! Vois kyllä olla ihan näppärät, sillä on ärsyttävää kuljettaa isoja siveltimiä ja survoa ne meikkipussiin. 🙁

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Nämä tuli mullekin ihan vasta tutuksi! Ja on tosi näppärät kantaa mukana, tulee vielä kivassa pussukassa jo valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *