Hae
Hannamaria

433 – Clarinsin Kevät 2016 -lempparit

Kevät on ihan kohta nurkan takana ja ajattelin tulla jakamaan tämän kevään Clarinsin kokoelman lempparit. Suurin osa on tällä kertaa huulituotteita, joista kahdesta on tullut ihan ehdottomat lempparit tässä parin kuukauden aikana.

Uuh mitä herkkuja jo ihan pakkauksenakin puolesta! Nämä Clarinsin Rouge Eclat -huulipunat ovat ihan syötävän hyvännäköisessä pakkauksessa _aina_. Muutenkin Clarinsin pakkaussunnittelu värikosmetiikan puolella on sellainen moderni ja klassinen, josta tykkään. Tämän kevään kokoelma oli ihana, josta päätin valita muutamat suosikkini – näistä lisää alla!

Rouge Eclat -punat ovat kosteuttavia punia, joka tottakai vaikuttaa pysyvyyteen heti. Näitä tarvitsee korjailla pitkin päivää varsinkin jos ei käytä pohjustustuotteita tai rajauksia. Minun huulilla näistä molemmista tuli todella kauniit värit, olen ennenkin sanonut että omat huuleni vievät värejä hiukan lämpöisempään ja pinkinpään suuntaan kun ne oikeasti ovat.  Näistä etenkin sävy 26 Rose Praline on päätynyt useamman kerran huulille, se on niin helppo arkipuna joka piristää ilmettä juuri sopivasti!

Uutuussävy Ombre Iridescent -sarjaan oli tänä keväänä 06 Silver Green. Nämä OI-sävyt ja luomivärit ovat siitä upeita, että ne näyttävät aivan eri värisiltä eri valaistuksissa. Tässä valaistuksessa väri on selvästi paljon hopeaisempi kuin luonnonvalossa ja luomilla. Näitä voi myös käyttää joko kuivina tai kosteina – kosteina näiden sävyistä saa ehkä hiukan enemmän irti. Tykästyin ja olen tällä tehnyt pari kertaa meikin (luomilla pelkästään tätä sekä rajaukset, avot!).

Ja mun toinen lemppari, Eclat Minute -huulivoide sävyssä 08 Plum Shimmer – aivan mahtava sävy ja koostumus! Ei tahmaa, pysyy huulilla suht. hyvin ja tuo kivan kiiltävän pinnan. Olen yhdistänyt tätä monesti hiukan tummemman marjaisan huulikynän kanssa ja lopputulos on upea 🙂 Viimeksi tämä oli huulilla kaverin kolmekymppisillä ja kesti huulikynän kanssa koko yön!

Luomiväripaletteja minulla ei ollut testissä, mutta mitä olen muista blogeista lukenut ja katsellut olivat nekin aika upeita, mutta melko neutraaleja. Tänä keväänä lanseerattiin myös uusi BB-voide, jota kuitenkaan en ole vielä testannut mutta josta olen kuullut vain pelkkää hyvää.

Mitkä ovat teidän kevään lempparisävyt?

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta.

8 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Rose Praline ja Pink Cherry olivat minun lempparini noista kevätkokoelman huulipunista 🙂

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Mun suosikki tästä kokoelmasta on se luomiväripaletti, ihan kuin olisivat multa kysyneet mitä sävyjä saisi olla. 😀 Huulipunat on myös lemppareita. 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ovat kyllä kauniita sävyjä!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Aika hauska yhteensattuma 😀 Nää huulipunat on kyllä tosi nättejä!

 5. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Ihana sävy tuossa huulivoiteessa! Ei ehkä kovin keväinen, mutta upea silti 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä – ei kaikista keväisin mutta aivan ihana!!

 7. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihana toi plum shimmer!! <3

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sanopa muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.