Hae
Hannamaria

436 – balmi -huulivoiteet

Hetki sitten sain ihanan mahdollisuuden tutustua balmi -huulivoiteisiin ja tehdä pienen postikorttiprokkiksen kyseisen brändin maahantuontifirman kanssa, josta kerron mielelläni lisää myöhemmin. Keskitytään nyt kuitenkin näihin balmin huulivoiteisiin, jotka on korvanneet mun kaikki muut huulivoiteet (paitsi yöllisen punaraitaisen Bepanthenin) jo näin vähän ajan sisään!

 

Vasemmalta oikealle: Cherry, Mint, Roseberry, Strawberry, Blackcurrant, Coconut

 

Kaikki nämä kuusi huulirasvaa sisältävät suojakertoimen (UVA & UVB) SPF 15, joten sopivat aurinkorannalle ja kevätaurinkoon. Erikoisen näistä (ja hiukan EOS muistuttavan) tekee itse rasvan muotoilu – huulirasvat ovat muodoltaan ylöspäin kapenevia kartioita, jotka löytyvät näiden kuutioiden sisältä.

Pakkaukset ovat todella söpöjä ja käteviä kantaa mukana – nämä ei myöskään pääse sulamaan taskussa tai laukussa joka on vaan plussaa! Levityksestä vielä, että ainakin näin ’terävänä’ levittäminen onnistuu, mutta en tiedä miten nopeasti  kulumisprosessissa täytyy tukeutua sormeen tai erilliseen aplikaattoriin ellei halua tuotetta pitkin nenää ja leukaa. Niin ja osan mukana tulee nauha, jotta tämän saa mukanaan vaikka avainrenksuun!

Shea-voi, Jojoba-öljy sekä E-vitamiini huolehtii kosteutuksesta. Multa löytyy yksi nyt käyttölaukusta, yksi työpöydältä ja yksi meikkipöydältä. Tämän hetken lemppari vaihtelee melkein päivittäin, sillä tuoksu jää somasti huulille hetkeksi sen laiton jälkeen – riippuu siis ihan päivän mielialasta mikä milloinkin on lemppari 😀 Ehkä eniten käytetty tähän mennessä on kuitenkin cherry, mutta minttu tulee hyvänä kakkosena!

Koostumuksissakin on joitain eroja, esimerkiksi kookos-balmi (se valkoinen kuutio) on hiukan kevyempää kun taas tämän alimman kuvan blackcurrant, cherry ja roseberry tuntuvat olevan hiukan tuhdimpia. Mikään näistä ei jätä sävyä huulilleen joten olen uskaltanut miehellekin testiin näitä tarjota – tosin en ihan noita kaikista tyttömäisimpiä tuoksuja! ;D Ja tähän loppuun täytyy sanoa että koostumukseltaan ja ulkonäöltään nämä kyllä voittaa Hurrawit mennen tullen 😉

Balmi löytyy somesta Instagramista @balmifinland sekä #balmifinland. Virallisia nettisivuja tai Facebookia ei vielä ole, mutta instasta saa kyllä todella kivasti inspiraatiota näistä lifestyle-tuotteista, kuten maahantuoja itse nämä brändää. Hinta on kuuden euron pintaa ja näitä jälleenmyy mm. Sokos, oletkaunis.fi -verkkokauppa sekä glossme.fi.

Onko teillä huulirasvalempparia?

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta.

6 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream ja Now Foodsin Peppermint. 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuo Eight Hour Cream on kyllä erittäin jees!

 3. Katja Vuori kirjoitti:

  Melkein voisi ostaa jo pelkän ulkonäön perusteella, onpa tuotteistettu nätiksi. Minttu kuulostaa hyvälle!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No äläpä! On niin söpöjä että! Ja minttu on kyllä aivan ihana, voittaa melkein kaikki muut 😉

 5. Peppi kirjoitti:

  Mä oon testannut näistä kookosta, minttua, mansikkaa sekä vadelmaa! Minttu on mun lemppari. Ja hei nämä loppuu ton terävän osan jälkeen eli siis ei jatku tonne purkin sisälle enää, toivottavasti ymmärsit! 😀 Mä antaisin näille pienen miinuksen siitä, että jotkut purkit eivät pysy kunnolla kiinni, varmaan jotain maanantaikappaleita ne!

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hei hyvä tietää, kiitos! Ja kyllä se minttu on noussut munkin lemppariksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *