Hae
Hannamaria

438 – What’s in my gym bag

Tällä kertaa mennään hiukan erilaisella linjalla – kurkataan nimittäin meitin uuteen Dickiesin treenikassiin! Otin kuvat tätä postausta varten jo aikapäivää sitten, mutta jotenkin se on jäänyt roikkumaan kun ei ole salilla tullut turhan usein nyt rampattua… Mutta sukelletaan sinne salikassiin NYT!

Pääosin salikassin sisältö koostuu ihan normaaleista asioista – salikengistä, juomapullosta sekä vaatteista. En tykkää käyttää shortseja treenatessa, vaan yleensä jalkaan eksyy caprit. Sattumalta näihin kuviin päätyi sekä ylä- että alaosa Adidaksen valikoimista (jonka caprit on muuten tälläiselle pyllerölle PARHAAT, ei tipu eikä mitään), paitoina mulla on yleensä SOCin paitoja. Liiveinä käytän vain ja ainoastaan ShockAbsorbereita. Vesipullo on Stadiumin. Joskus mukana kulkee myös pyyhe ja pesuaineita, mutta melko harvoin – tämä vaan jos tiedän että salilta täytyy mennä suoraan jonnekin ja näyttää ihmiseltä… ;D

Mulla ei ole ’kauniita fitnesskenkiä’, sillä pelaan näillä samoilla myös lentopalloa joten niiden täytyy olla tukevat. Mulla ei myöskään ole sellaista puhelimelle tarkoitettua hihasäilytyslirpaketta, sillä en yleensä kuuntele salilla omaa musiikkia – tästä syystä laukusta ei myöskään löydy kuulokkeita. Tuote joka yleensä kassista näiden lisäksi löytyy, on jotain ruokaa – joko banaani tai joku Nutrilettin tuote.

Välillä (yleensä maanantaisin) mukaan eksyi lentopallo sekä polvisuojat. Ne on kuitenkin tällä hetkellä jäähyllä kaapin pohjalla, sillä fysioterapeutti ei selälle suositellut lentopalloa enää tällä kaudella. Harmittaa, mutta mieluummin hoidan selän kuntoon kerralla kuin pitkitän paranemista.

Tuosta laukusta vielä pari sanaa. Se on mun käsityksen mukaan miesten puolelta (Dickies ainakin on äijämerkki), mutta mulle se on vaan plussaa. Materiaali on kestävää eikä tahraannu helposti, tämä on helppo kantaa ja vetää sisäänsä paljon tavaraa olematta kuitenkaan liian iso. Ainut miinus tulee siitä, että sisäpuolella ei ole minkäänlaisia taskuja! Esimerkiksi banaanit tai muut ruokajutut ja salikortti olisi kiva laittaa erikseen. Mutta näyttäähän se nyt tosi kliiniltä eikä ole liian iso verrattuna näin lyhyeen varteen 😀

Onko teidän treenikasseissa erilainen sisältö?

Treenikassi saatu DefShopilta.

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Hei magee kassi. Mä olen kunnon salikassia vailla mut en vaan löydä. Tosin meillä valikoima tuntuu olevan tosi suppea. Tars lähtee muualta etsimään..:)

    Mun "salikassista" löytyy kengät, vesipullo ja puhelinkotelotsydeemi. Ei juur koskaan vaatteita kun meen ne päällä salille.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia! Tykkään itekin, ainut jota muuttasin on nimenomaan tuo erillinen lisätasku. Kolusin itekin suuren osan Jyväskylän liikkeistä eikä täältäkään napannut, onneksi Defshopista nappasi 🙂 Ja vaatteet on mullakin yleensä päällä salille mennessä, varakamat on silti kassissa melko usein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.