Hae
Hannamaria

448 – LUSH -ihanuuksia

Sain jo jokin hetki sitten testiin ihania juttuja Lushilta. Kuten Lushilla suuri osa tuotteista, osasta tykkäsin suuresti ja osa hiukan hämmenti etenkin alkuun erilaisuudellaan. Ne, joille Lush ei ole merkkinä tuttu, niin ainakin suurin osa heidän tuotteistaan on 100% vegaanisia, mitään ei testata eläimillä kaikki tuotteet tehdään käsin Iso-Britanniassa lähes ilman säilöntäaineita. Tuotteet ovat todella erilaisia mihinkään muuhun verrattuna ja järestään kaikkien tuotteiden tuoksu on aivan huumaava.

LUSH

Sain testiin viisi eri tuotetta viidestä eri kategoriasta. Lushilta löytyy tuotteita niin naisille kuin miehille, kasvoille kuin kropalle ja näiden lisäksi värikosmetiikkaakin löytyy. Lähes jokaiselle löytyy siis jotakin. Itseäni kiehtoo Lushilta aina etenkin kylpypallot sekä saippuat, joista palasen yhtä saippuaa sainkin testiin. Muut testiin saamani tuotteet olivat minulle melko tuntemattomia, joten hyvän setin olivat minulle Helsingin Lushilaiset keränneet!

LUSH Jersey Bounce -shampoo LUSH Jersey Bounce -shampoo

Jersey Bounce -shampoo (300g, 27,80€)

Aivan erilainen hiustenpesukokemus mitä on koskaan ollut. Tämä mm. luomusitruunamehusta,  merisuolasta, Reilun kaupan öliiviöljystä sekä vapaan kanan luomumunasta tehty, karkea shampoo oli todella eksoottinen kokemus normaaleihin, sileisiin shampoihin verrattuna. Tässä itsessään oli jo tekstuuria ja tämä vaahtosi kuin unelma, paljon paremmin esim. perinteisiin markettishampoihin verrattuna.

Hiuksesta ja päänahasta tuli puhdas ja pesuväli piteni ainakin päivällä, mutta ainakin näin paksuun tukkaan tätä saa käyttää suht. paljon jotta se vaahtoaa kunnolla ja levittyy kaikkialle päänahkaa myöden. Sillä tämä onkin näin pieneksi purkiksi melko kallis ainakin omalle budjetilleni eikä omassa käytössä tämä kestä kauaa mikäli joka kerta (2-3 viikossa) pesisin hiukseni vain tällä (olenkin käyttänyt tätä etenkin pitkien pesuvälien aikaan kaksoisvaahdotuksen ensimmäisenä osana). Kiva ja erilainen tuote silti!

LUSH Let the good times roll LUSH Let the good times roll

Let The Good Times Roll -kasvojen- ja vartalon puhdistusaine
(100g 14,95€ ja 250g 24,95€)

Purkin avatessa eniten hämmentin koristeena oleva poppari. Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen! Tämä Let The Good Times Roll -puhdistusaine on tarkoitettu etenkin herkkähipiäisille kasvoille ja vartalolle. Polenta ja maissijauho kuorivat ihoa erittäin hellästi ja kaneli tuo pienen virkistyksen tunteen. Tämä ei ole niitä putsareita, joilla saat meikit pois vaan suosittelen ehdottomasti poistamaan meikit esim. öljyllä ennen tämän käyttöä.

Tuote itsessään levittyy kivasti ja jättää ikään kuin pieniä rakeita iholle kuorien ja kosteuttaen samalla. Mietin pariin otteeseen että puhdistaako tämä ihoa ollenkaan kun siitä ei tullut mitenkään ’natisevalla’ tavalla puhtaan tuntuinen, mutta sipaistuani kasvoja kasvovedellä tämän käytön jälkeen ei niihin jäänyt pienintäkään mahdollista meikkivoiteen jämää tai muuta likaa. Ihan päivittäiseen käyttöön en uskalla suositella, on tuntuma sen verran rouhea että etenkin herkkä iho saattaa ottaa itseensä (varsinkin jos hinkkaa nassua lujaa kuten minä).

LUSH Love and Light -käsivoide LUSH Love and Light -käsivoide

Love and Light- käsivoide (100g 14,95€ ja 250g 24,94€)

Tämä Love and Light of ihan mahtava, kevyt käsivoide. Todella oiva näin kesää kohden kun paksut käsivoiteet saattavat olla liikaa. Tämä imeytyy tosi kivasti ja nopeasti, joten toimii helposti arkikäytössä. Tuote sisältää mm. jojobaöljyä, reilun kaupan luomukaakaovoita sekä brasilialaista appelsiiniöljyä ja tuoksu onkin näiden takia erikoinen. Se ei ole tunkkainen, muttei kovin raikaskaan. Melko perinteisen voiteen tuoksuinen mutta pienellä vivahteella jotain.

Ei noussut mun suurimpiin lemppareihin (nimen omaan tuoksunsa puolesta, tykkään että käsivoiteet tuoksuu ihanalle) enkä ainakaan mukana kuljetettavaksi ostaisi uudestaan, sillä tykkään tuubeista tälläisten tuotteiden kanssa enemmän. Itse aineen puolesta sen sijaan voisin tätä uudelleen hankkia.

LUSH Twinkle Toes
Twinkle Toes -puuteri (45g 17,95€)

Tämä on näistä ainut, jota en ole vielä kerennyt testaamaan. Twinkle Toeshan on siis ’varvaspuuteri’, jolla saa tuon alueen ikävät hajut pidettyä kurissa. Tämä on kesäksi varmasti todella kiva tuote, vastaavia samanlaisia on tullut käytettyä joskus muilta brändeiltä. Veikkaisin tämän Lushin version silti olevan paras tähän mennessä jo pelkästään sen ruusu- ja pelargonia-tuoksujen takia 😀

LUSH Mandarin -saippua LUSH Mandarin -saippua

LIMITED EDITION: Sunrise -palasaippua (100g 6,20€)

Ah, Lushin täysin vegaaninen saippua. Tämä tuoksuu niin sitruksiselta kuin voi saippua tuoksua, mutta lämpimältä sellaiselta. Ei ollenkaan kirpeältä, vaan ennemminkin todella pehmeältä. Ja näyttää jopa vähän mandariinilta! Tämä, kuten kaikki muutkin kokeilemani Lushin saippuat pesee ja puhdistaa todella hyvin. Meillä käytetään palasaippuaa melko harvoin vessan altaan reunan ollessa todella huono niiden säilytykseen, mutta joskus käytän näitä ihan tuoksunsa puolesta suihkussa 😉 Nousi ehdottomassti lemppariksi, harmi että on Limited Edition!!

Hauskin juttu Lushilla on, että palauttaessa 5 mustaa pestyä purkkia myymälään saa tuorekasvonaamion. Mulla on pari melko tyhjää purkkia odottamassa ja koitankin saada ne käytettyä ennen ensi Hesareissua (joka on muuten PING Helsinki parin viikon päästä!) jotta saan matkaani tuon tuorekasvonaamion 🙂

Olen kerran aiemmin tilannut Lushin verkkokaupasta tavaraa ja kuten hekin lupaavat, oli toimitus nopea. Verkkokaupsta tilatessa saattaa myös saada pari testeriylläriä pakettiin. Pakkausmateriaalit ovat nämäkin ekologisia ja helposti kierrätettävissä. Osalla tuotteista on myös 14pv palautusoikeus.

Lushilla on tällä hetkellä kaksi kivijalkamyymälää Suomessa, molemmat Helsingissä. Toinen, juuri auennut ja aavistuksen isompi liike löytyy Mannerheimintieltä, toinen jo useamman vuoden samassa paikassa ollut löytyy Asematunnelista. Lush Finland löytyy myös somesta; Facebookista, Instagramista (@lushfinland) sekä Youtubesta.

Onko Lush:n tuotteet teille tuttuja?

12 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Sunrise-palasaippua olisi ihan mun heiniä! Toi popparilla koristeltu putsari on vaan niin jännä. 😀

 2. Nora Adler kirjoitti:

  En ole koskaan vielä kokeillut Lushin tuotteita, mutta tällaisia postauksia lukiessa houkutus on suuri 😀

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Se on unelma!! Ja on kyllä, mua vieläkin joka kerta hämmentää se poppari kun aukasen tuon purkin 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eikö olekin! Suosittelen ehdottomasti 🙂

 5. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Popkornipuhdistustuote näyttää ihanalta, ja ehkäpä voisin sitä kokeilla seuraavaksi 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kokeile ehdottomasti! Itse suosittelen käyttämään vain joko aamuin tai illoin, molemmin käytettynä ainakin itselle hiukan liian kuoriva. 🙂

 7. Isla Sofia // Kahden kesken kirjoitti:

  Niin ihanan näköisiä tuotteita, awws!

  Mahtavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

 8. Milla kirjoitti:

  Let the good times roll -putsaria oon käyttänyt kokonaisen purkin verran ja se on kyllä superihana putsari! Pitää tilata pian uus purkki 🙂 Tuo palasaippua kuulostaa kyllä tosi ihanalta! 😀

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Itekin oon käyttänyt sitä nyt iltaisin pidemmän aikaa ja oon kyllä tykästynyt – varsinkin, kun muistaa ottaa ne meikit ensin pois!

 10. Jusu / Tuubitoleranssi kirjoitti:

  Mäkin hiljattain testailin Lushia, ja on kyllä hyvät tuoksut tuotteissa 🙂

 11. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  En voisi olla enempää samaa mieltä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.