Hae
Hannamaria

450 – Herbina Mango Spa -uutuuksia

Oletteko koskaan miettineet uutta tuotetta kädessä pyöritellessänne että ’äh, tuoksuu varmasti yhtä lailla teennäisseltä kuin muutkin saman tyyppiset tuoksut. Kokeillaan nyt kuitenkin’? Mulla oli sellainen fiilis alkaessa testailemaan näitä mutta saatuani ensimmäisen tuoksauksen näistä Herbina:n Mango Spa -tuotteista, muuttui mieli ihan täysin. Hedelmäpommi-jogurtti!! Mmmh…

Herbina Mango Spa  

Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio / Vartalokuorinta / Kauneusöljy

Sain testiin nämä kaikki kolme Mango Spa -sarjan tuotetta, joista kaksi on tämän kevään uutuuksia. Tuotteiden ihana mangon tuoksu tulee öljypohjaisesta, kosteuttavasta ja ravitsevasta mangouutteesta, joka sisältää C-vitamiinia. Päätuoksua vahvistamaan on tuotu lisäksi häivähdys vaniljaa sekä tehokasta antioksidanttia ja A-vitamiinia sisältävää porkkanauutetta. En yleensä ole tälläisten hedelmäisten tuotteiden ystävä vaan tykkään enemmänkin marjaisista ja raikkaista tuoksuista, mutta näihin tykästyin todella.

 

Herbina Mango Spa

Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio on perinteinen vartaloemulsio, joka jättää iholle hetkeksi aivan ihanan tuoksun ja imeytyy nopeasti. Tuote on kevyt ja sopii erittäin hyvin päivittäiseen. Tuote sisältää manteliöljyä sekä sheavoita, jotka ravitsevat ihoa ja edistävät sen uusiutumista. Hinta-laatu -suhteeltaan todella oiva, jokapäiväiseen käyttöön ja erityisesti kesään sopiva tuote. Hintaa on nimittäin sen 6€ ja pullossa on 400ml tavaraa.

 

Herbina Mango Spa

Herbina Mango Spa Vartalokuorinta ei tuoksu ihan yhtä voimakkaasti, mutta on silti ihana osa suihkuhetkeä. Vartalokuorinnan tehtävähän on poistaa kuollutta ihosolukkoa ja on valitettavasti sellainen osa ihonhoitoa, jonka harvinaisen moni skippaa. Olen muutamaa vartalokuorintaa testannut ja tämä on niistä ’kermaisin’ ja voidemaisin. Tuhdein niinsanotusti. Tämän kanssa täytyy käyttää hiukan enemmän vettä kuin mihin olen tottunut jotta tuote vaahtoutuu hiukkasen ja levittämisestä tulee helpompaa. Kuorivat rakeet eivät ole isoja, joka taas on ihan täysin makukysymys kummasta tykkää. Mutta se tuoksu, se on ihana. Tämä tuote on hinnaltaan noin 5€ ja tavaraa tulee 150ml edestä.

 

Herbina Mango Spa

Herbina Mango Spa Kauneusöljy on nimeensä nähden monikäyttöinen tuote. Olen itse kokeillut tätä niin kuiville käsille, kyynärpäille, kasvoille, dekolteelle kuin ihan hiukkasen hiuksiinkin. Tämä öljy sisältää kasviöljyjä, E-vitamiinia sekä mangouutetta kun sisarensakin. Kuvauksessa ehdotetaan myös tämän sekoittamista normaaliin kosteusvoiteeseen, mutta sitä en ole vielä kokeillut – en usko että kovin pieleen voi siinäkään mennä. Tämä imeytyy melko hyvin – levitin tätä käsivarteeni tässä samalla postausta näppäillessä, odotin hetken eikä näppäimistössä ole tietoakaan öljyjämistä jotka olisivat sormista siihen voineet jäädä. Vakuuttaa. Tämän tuoksu on muuten pidempiaikaisempi ja vahvempi kuin emulsion, nam… Säännöllisesti en ole tätä kerennyt käyttää, joten pitkäaikaisesta vaikutuksesta ei ole antaa täyttä arviota vielä. Yksi pieni pumppaus riittää pitkälle, kasvoille riittää puolikas. 100ml maksaa noin 7€, joten ei ole hinnankirossa ajatellen kaikkia käyttökohteita!

Rakastan muuten kirjoittaa Herbinan tuotteista, sillä kyseisen merkin tuotteet ovat pääosin ovat suomalaisia. Tämänkin postauksen tuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin ja ne on tehty Heinävedellä. Ja Herbina on muuten sitten viime näkemäni uudistanut nettisivunsa, suosittelen tsekkaamaan ne täältä. Herbina löytyy myöskin somesta, etenkin Insta päivittyy ihanilla inspiskuvilla (@herbinasuomesta). Herbinaa saa vähittäiskaupoista ihan ympäri Suomen, tuossa meidän lähi-S-marketistakin löytyy todella laaja valikoima. Koko merkki on täynnä ihania suomalaisia tuotteita ja itselläni seuraavaksi testiin meneekin jokin kasvojenpuhdistustuote, vaahto kenties.

Mikä on teidän lempparituoksu kosmetiikkatuotteissa?

Postauksen tuotteet saatu.

10 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Näissä on tosi ihana tuoksumaailma. 🙂

  Kyllä mun lemppari on varmaan se ruusu, tykkään sen hienostuneesta klassisuudesta.

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Mä tykkään eniten sitrustuoksuista, mutta kyllä makeat hedelmätuoksutkin iskee. Mangon tuoksu oli näissä ihana 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sekin on kyllä melko hyvä – itelläni nää nousi kuitenkin lemppareiksi 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sitrustuoksutkin on kyllä todella hyviä yleensä, mutta tää voittaa ainakin kaikki sitrukset mitä oon itse tuoksutellu 😉

 5. Katarooma kirjoitti:

  Mää oon miettiny, että kuin voimakas mangon tuoksu näissä on, ku se tuoksu vähä tökkii mulla. Pitäis käydä nuuskuttaan!

 6. Siiri / Pilkettä-blogi kirjoitti:

  Ehdottomasti kiinnvoastan kuulloisia tuotteita! Mango on tuoksuna ihana, ja kotimaista on kiva suosia. 🙂

 7. Marianne kirjoitti:

  Oijoijoi näitä täytyy käydä kurkkimassa! 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuoksu on melko voimakas, muttei kuitenkaan mitenkään ylitsepääsemätön ainakaan itselläni. Toisaalta tykkään voimakkaista tuoksuista, joten en ehkä ole paras arvioimaan 🙂

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Nimenomaan, kotimaista suositaan aina kun on mahdollisuus 🙂

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kannattaa ehdottomasti, Sokkarilla ainakin oli 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *