Hae
Hannamaria

457 – Instrumentariumin kesän silmälasitrendejä + alekoodi

Huhtikuun loppupuolella järjestettiin Indiedays Inspiration Day jossa ihastuksekseni oli jälleen Instrumentarium:n piste! Pääsimme ihastelemaan etenkin upeita uutuuksia kevään aurinkolasitrendeistä ja kokeilemaan erilaisia silmälasimalleja. Itselläni ei ollut tarvetta tällä kertaa uusille käyttölaseille (sain uudet alkuvuodesta), mutta aurinkolasipuoli kiehtoi suuresti.

Instrumentarium & Indiedays Inspiration Day Instrumentarium & Indiedays Inspiration Day

Tykästyin tälläiseen hiukan pyöreämpään, yksinkertaiseen, aika isoon ja hiukan ampiaismaiseen aurinkolasimalliin jossa on melko ohuet sangat. Toivoisin, että mulle sopisi pyöreät rillit, mutta koskan omistan jo pyöreät kasvot ei ne istu omaan naamaani ollenkaan. Siksi tälläinen kulmikas, mutta sopivan pehmeästi pyöristetty malli istuukin mielestäni itselle parhaiten.

Itse silmälasien päivittäisenä käyttäjänä useasti harmittelen että edulliset muutaman euron lasit esimerkiksi Glitteristä ovat niin heppoisia, että niihin on mahdotonta edes harkita voimakkuuksellista linssien hankintaa. Omistan tällä hetkellä yhdet Raybanin aurinkolasit, mutta vaihtelu olisi aina poikaa ja näistä nousikin heti lempparit. Toivottavasti tälläisiä simppeleitä vastaavia löytyy vielä Jyväskylän Instrumentarium:ien valikoimista!

Instrumentarium & Indiedays Inspiration Day

Käytiin Katjan kanssa sovittelemassa aurinkolasikehyksiä ja taisin puoliväkisin pistää Katjan poseeraamaan kanssani tätä kuvaa varten 😉  Näiden meidän aurinkolasien ja koko Solaris -aurinkolasimallien lisäksi esillä oli Fuzion -sarjan Step into the World -malliston laseja, joita en tällä kertaa sovitellut mutta jotka oli niin ’funkeja’, että niistä olisi villit erityistilaisuuksien lasit voinut itselleen löytää. Kyseisen malliston kaikki lasit olisi festareille ihan täydellisiä – itse asiassa nyt pidemmän ajan jälkeen jopa hieman harmittaa ettei tullut kokeiltua niitä ja napsittua hauskoja kuvia!

Ja kyllä teitäkin hemmotellaan hiukan! Koodilla FUZION saatte joko nettikaupassa tai kivijalkaliikkeessä -25% alennuksen kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista. Kivijalkaliikkeessä ostoksen yhteydessä kys. sanan sanominen toimii taikatemppuna alennukselle.

Millaiset aurinkolasit iskee teihin?

Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa. Osa postauksen kuvista omia, osa by Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.