Hae
Hannamaria

459 – I love… -tuotteet + ARVONTA

Suihkuhetki on nykyään mun päivän kohokohta – pääsee kastelemaan tatuoinnin ja pitämään sitä ihan luvan kanssa suihkun alla jotta kutitus hiukan lievittää. Mutta tämän lisäksi rakastan aina tuoksuja, etenkin raikkaat hedelmätuoksut on ihan ehdottomasti parhaita. Monelta merkiltä näitä löytyy, mutta jotkin tuoksut vaan nousevat ylitse muiden. Tuoksufanaatikkona ihastuinkin näihin I love… -sarjan tuotteisiin. Teen tähän alkuun pienet arvostelut, arvonta-osuus sääntöineen löytyy tuolta postauksen lopusta!

I Love... Bath & Shower creme

I love… Bath & Shower Crème, Pink Marshmallow sekä Lemon Sorbet (500ml, n. 5,90€). Nämä kaksi kyseistä tuoksua ovat olleet markkinoilla noin vuoden verran ja sisaruksensa vieläkin pidempään. Testailin näitä useamman kerran ja pesuteholtaan en kokenut näiden eroavan suuresti muista suihkusaippuoista pesutehtoltaan, koostumukseltaan olivat ehkä hiukan paksumpi kuin mihin olen tottunut. Näitähän voi suihkun lisäksi käyttää, kuten nimikin kertoo, kylpyvaahtona, mutta tähän mulla ei valitettavasti ollut mahdollisuutta.

Pink Marshmallow tuoksuu niin hattaraiselle kuin uskoinkin. Tuli jokin karkki mieleen, jossa on yhdistetty lakua sekä hedelmää… Tämän jälkeen mieleen tulvahti viiliksen tuoksu. Ja sitten taas karkki… En tiedä, mutta älyttömän makea kuitenkin 😀 Lemon Sorbet on aavistuksen hillitympi, tuoksuu mun mielestä vähän juustokakulle. Jotenkin tulee herkut mieleen näistä, yrittääköhän mun kroppa sanoa mulle että pitäisi syödä. Mutta kun ne tuoksuu ihan herkuilta! Oma lempparini näistä on ehdottomasti tuo Pink Marshmallow.

I Love... Whipped Sugar ScrubI Love... Whipped Sugar Scrub
I love.. Whipped Sugar Scrub (200ml, n. 9,90€), Pink Marshmallow sekä Lemon Sorbet. Nämä kaksi vaahtoavaa kuorintaa ovat uutuuksia ja täydentävät kyseisiä tuoksulinjoja.

Pink Marshmallow on näissäkin mun lemppari. Tuoksut vastaavat melko hyvin suihkugeelien tuoksuja, nämä ovat kuitenkin hiukan hennompia tuoksultaan. Mulle jäi tästä tuotteesta hiukan ristiriitainen fiilis – toisaalta nämä vaahtoavat todella hyvin kuten purkin kyljessä luvataan, mutta eivät nämä kyllä kuorintoja mun mielestä ole. Lisäksi massan sai vaahdottaa käsien välissä melko hyvin ellei halunnut pieniä liuskoja olevan ympäri kehoa. Suihkusaippuana menee, mutta kuorinnaksi en näitä luokittele 🙂

I love… -sarjan tuotteita (postauksessa esiteltyjä sekä mm. käsisaippuoita) saa mm. isoimmista vähittäiskaupoista, Sokosten sekä Anttilan kivijalkamyymälöistä sekä ainakin Sokoksen verkkokaupasta (myöhemmin kesällä) ja mm. NordicFeeliltä (ja koska tuotteet tulee Briteistä, ei tulleista tarvitse huolehtia ulkomailta tilatessa!). Näiden lisäksi Kärkkäinen myy kuorintoja aavistuksen edullisemmin, n. 7,99€/kpl.  Tuoksuja on jos minkämoisia, omaksi suosikiksini on näistä ehkä pakko nostaa Lemons & Limes. Puhdasta rakkautta. Kaikki myynnissä olevat linjat löytyy I love..:n omilta sivuilta.

I Love... Whipped Sugar Scrub & Bath & Shower Creme

Ja sitten siihen ARVONTAAN, senkin hätähousut 😉 Sain siis maahantuojalta KAKSI tälläistä pakettia arvottavaksi teidän lukijoiden kesken! Säännöt menevät seuraavasti:

 1. Jätä kommentti tähän postaukseen kertoen paras tuoksumuistosi. Liittyikö se hyvään ruoka-annokseen, suihkuhetkeen vai kenties jonkun ohikulkijan hajuveteen?
 2. Jätä samalla toimiva s-postiosoite, huutelen voittajia myös täällä blogin puolella mutta helpoiten yhteyden saa s-postilla.
 3. Tienaa lisä-ääni tykkäämällä hannamarian Facebook-sivusta ja/tai Instagram-tilistä (@hannamariaw). Kerro kommentissa tykkäätkö jommasta kummasta jotta osaan tarkistaa sen ääntenlaskua varten.

Kisa on käynnissä tiistaihin 31.5. klo 23.59 asti, voittaja arvotaan kyseisen viikon aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Niin ja nyt saa jakaa, on nimittäin sen verran herkullinen paketti kyseessä! Onnea arvontaan kaikille!

Onnea arvontaan!

 

 

39 kommenttia

 1. Teija kirjoitti:

  Glissin hiusöljy on niin mahtavan tuoksuista, että sitä on aina pakko ostaa!
  Fb: kautta myös lueskelen eli kahdella mukaan!

 2. Hanna B kirjoitti:

  Paras tuoksumuisto varmaan on lapsuuden kotona ja kesässä. Ihana raikas kesäilma.

  Seuraan myös instassa 🙂

 3. -OnneliAnneli- kirjoitti:

  Monesti tuuli tuo jonkun muiston tuoksusta, joka liittyy lapsuuteeni 1960 luvulla ja siitä eteenpäin. Fb:n kautta lueskentelen.

 4. SR kirjoitti:

  Yhdellä mukaan. Alkukesän kielometsän tuoksu huumaa ?

 5. A kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukana!Paras tuoksumuisto…hmm,ensimmäisenä tuli mieleen vasta-avatun kahvipaketin tuoksu 🙂

 6. Sirkku kirjoitti:

  Kielon tuoksu on niin suloinen ja samaten syreenin tuoksu myös mutta saunavihtakin tuoksuu ihanalta. Arvalla mukaan.

 7. Terhi J. kirjoitti:

  Paras tuoksumuisto on joulupiparien ensimmäiset tuoksut 🙂
  Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Tykkään fb.sivuista.

 8. Mari kirjoitti:

  Oi miten ihanilta nää vaikuttaa! Saman sarjan minttusuklaa versio on aivan lemppari, joten mieluusti näitäkin testailisin 😀 Paras tuoksumuisto liittyy ehdottomasti aurinkorasvaan :D. Aurinkorasvasta tulee aina mieleen kesä ja palmut ja meri ja loma, mikäs sen parempaa.

  Sähköposti on shopaholicloveletters@gmail.com ja seurailen sua myös instagramissa nimimerkillä @marisalomeikkaa

 9. Hippu kirjoitti:

  saunavastan tuoksu on yksi parhaita

 10. nina Jokelainen kirjoitti:

  ruusujen tuoksu

 11. Lea kirjoitti:

  vastakeitetty kahvi saa minut rauhalliselle mielelle

 12. Terhi kirjoitti:

  Istuskelin baarissa ystävien kanssa kun ohi käveli aivan jäätävän hyväntuoksuinen mies. Muutaman drinkin jälkeen uskalsin pyytää tanssimaan ja tossa se makoilee sohvalla näin kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen 🙂 Ja ostan samaa hajuvettä synttärilahjaksi aina ja ikuisesti ;D

 13. Krista kirjoitti:

  Vastaleivottuun pullaan liittyy mun tuoksumuisto 🙂 Äiti leipoi pullaa keittiössä kun me veljen kanssa katotiin elokuvaa olkkarissa. Nykyään yhistän aina pullan tuoksun siihen yhteen animaatioelokuvaan minkä nimeä en nyt kyllä muista.

 14. Maisa kirjoitti:

  Yksittäistä tuoksumuistoa en heti keksi, mutta rakastan tuoksuja. Nyt keväällä saa hurmioitua erilaisista luonnon tuoksuista, erityisesti sateen jälkeen. Myös tuoreen kahvin tuoksu aamulla on erityisen ihana. <3

  Mukana yhdellä arvalla!

 15. Miia kirjoitti:

  Ihanin tuoksumuisto on yhden teini-iän parhaimman ystäväni ihana hajuvesi, jota käytti silloin aina. Pehmeä tuoksu pyöreässä lilassa pullossa. Ainakun nenääni leijailee tuo tuoksu, tai jokin sitä muistuttava, herättää se aina niin paljon muistoja mieleen vuosien takaa ♥

  minisweetbites@gmail.com

 16. Suvi K. kirjoitti:

  Paras tuoksumuistoni on mieheni ihana partavesi, johon ihastuin ensikohtaamisellamme. Hän vieläkin käyttää samaa tuoksua. Mukana kahdella arvalla. Seuraan fb:ssä.

 17. Hannnna kirjoitti:

  Kahdella mukana. Paras tuoksu taitaa olla joulupipareiden tuoksu 🙂

 18. Tjja kirjoitti:

  parastuoksu muisto on ehdottomasti häähajuveteni ! Aina kun käytän sitä, se tuo mieleen hääpäivämme. Kahdella mukaan arvontaan, seuraan instagramissa 🙂

 19. S kirjoitti:

  Paras tuoksu muisto on suihkussa oleminen s.posti sara.ka@hotmail.com ja tykkään molemmista

 20. Elise H. kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana, tykkäilen Facebookissa 🙂
  Paras tuoksumuisto vie minut lapsuuteen äidin leipomusten äärelle 🙂

 21. anni kirjoitti:

  ennen muinoin date-tuoksut oli kuuminta hottia, ja aina kun joku tuoksuu jotain sinnepäinkään, palaa muistot nuoruuteen 🙂

 22. Hemppe kirjoitti:

  Oman edesmenneen mummin tuoksu oli paras, turvallinen ja pullantuoksuinen <3

 23. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Kesän tuoksu on sellainen, joka vie ajatukset aina vuosien takaisiin kesiin, jolloin aurinko paistoi aina ja oli lämmintä. Seuraan myös instassa 🙂

  Huomasin muuten, ettei sun blogi ollut päivittynyt mun bloggerlistalla. Useampi teksti oli jäänyt välistä.

 24. Elina kirjoitti:

  Paras tuoksu on kesän ensimmäinen mansikkakakku!

 25. viiviK kirjoitti:

  Kun tapasin ekan kerran poikaystäväni käytin SO sensual nimistä hajuvettä ja nykyään jos tuoksutan kyseistä tuoksua tulee tuo päivä elävänä mieleeni. Jopa poikaystäväni tunnistaa kyseisen tuoksun 🙂 seuraan sekä instassa että facessa joten 3 arpaa 🙂

 26. Mennika kirjoitti:

  Paras tuoksumuisto liittyy varmaan vuosi sitten Dublinin Bootsista ostamiini vaniljantuoksuisiin suihkutuotteisiin, ne oli ihan taivaallisia tuoksultaan sekä koostumukseltaan! Niitä kun sais jostain…mutta oon myös kivasti tykännyt tämän tuotesarjan tuotteista! En muista suihkusaippuan nimeä, joku persikkainen se oli, mutta siitä tykkäsin kovasti! 🙂

 27. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihmettelinkin miksi sinua ei ole Bloggerin listalla näkynyt; no en ole tätä uutta osoitetta huomannut sinne päivittää! Noh parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. 😀

  Paras tuoksumuisto on varmaankin kevään tuoksu – se tuo aina mieleen jotain koulujen päätökseen ja kesäloman alkamiseen liittyvää, mikäpä sen parempi tuoksu 😉 (tuoksun lisäksi säänkin pitää olla toki aurinkoinen että muisto tulee vahvemmin päälle :))

  Seurailen myös Instagramin & Facebookin välityksellä 🙂

  shimmerblinger@gmail.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Laittelinkin vanhaan bloggerin blogiin uudelleenohjauksen mutta se ei näköjään koskenut tuota Bloggerin omaa feediä! Hyvä että tilanne korjaantui 🙂

 28. Maiski kirjoitti:

  Vasta ajetun nurmikon tuoksu 🙂

 29. Jenna O kirjoitti:

  Paras tuoksumuisto on vastaleikatun nurmikon tuoksu maalla kesäisin 🙂

 30. Marjo kirjoitti:

  Saunavastan tuoksussa on sitä jotakin!

 31. Adalmiina kirjoitti:

  Uunituoreen pullan ja vastaleikatun nurmikon tuoksut on ihania 🙂 Seuraan instassa, eli kahdella mukana.

 32. manna kirjoitti:

  Paras muisto on lapsuudesta mummolan lämpiävän puusaunan tuoksu

 33. anna s. kirjoitti:

  Kyllä pullan tuoksu on ihana! Mutta riisipuurokin tuo ihania muistoja mieleen 🙂

 34. Helena kirjoitti:

  Mun yksi parhaimmista tuoksumuistoista liittyy mun mummolaan, keski-suomeen. Pienenä kun mummo ja pappa olivat vielä elossa ja asuivat todella isossa omakotitalossa, mummolla oli ’kylän’ oma kampaamo myös talossa. Siellä mä pyörin paljon pienenä, autoin siivoamisessa ja olin itse tukkahoidoissa. Kuitenkin sieltä on yksi muisto, kun kaikki shampoot ja hoitoaineet tuoksuivat ihanalta, niin radiosta soi aina välillä Anna Eriksonin – Kaikista kasvoista. Myöskin mummon valtava puutarha (kukkia ja pensaita) tuoksui ja näytti ihanalta, sieltäkin siis monta ihanantuoksuista muistoa! 🙂

  Seuraan sinua molemmissa: instagram & facebook!

 35. hilkka kirjoitti:

  Kesän tuoksu on ihana!

 36. Elli-Noora kirjoitti:

  Vastaleikatun nurmikon tuoksu, etenkin näin kevätflunssan jälkeen! Kahdella arvalla mukana elli.n94 (a) gmail.com

 37. Emmmi kirjoitti:

  Ei kyllä tule oikein muistoa mieleen, vaniljan tuoksu on aina huumaava missä vain 😀

 38. Jennifer kirjoitti:

  Paras tuoksu on kesällä, kun syreenit kukkii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *