Hae
Hannamaria

460 – Color Wow Root Cover Up testissä

Toimin yhtenä ylläpitäjistä Nordic Style & Beauty -Facebookryhmässä ja aina silloin tällöin meille aukeaa mahdollisuus testailla erilaisia tuotteita. Koska ryhmä on kauneus- ja muotipainotteinen keskustelu- ja inspiraatioryhmä,  testiin eksyy tuotteita näistä kategorioista. Tällä kertaa sain, muiden ylläpitäjien muuassa, Beautypopupilta testiin Color Wow Root Cover Up -tyviväripuuterin sävyssä Red. Aiemman postauksen Nordic Style & Beauty -ryhmästä voi lukea täältä.

Color Wow Root Cover Up

Tiedätte, etten ole kovin suuri fani mitä tulee näihin tyveä peittäviin tuotteisiin juurikin sen takia, että olen punatukkainen ja punaisilla hiuksilla oikea sävy on kaikki kaikessa. Lähdin silti mielenkiinnolla testaamaan tätä mutta heti paketin aukaistuani petyin hieman – sävy ei ollut oikeastaan edes punainen. Talvella testasin Biozellin tyvisprayta, sävyltään punainen sekin, mutta se oli aivan erilainen kuin tämä. Se oli paljon oranssimpi, tämä veti enemmän kupariin. Ensimmäisenä alla olevassa kuvassa on oma tyvikasvuni, tuollainen ihana suomalainen maantienharmaa.

Color Wow Root Cover Up

Tyviväripuuteirn käyttö

Jätin tuotteen testaamisen tarkoituksella näin viimeiseen päivään ennen pesua. Color Wow Root Cover Up:n sanotaan pidentävän hiustenpesuväliä, mutta sitä en ikävä kyllä voi allekirjoittaa (ellei jaksa käydä kerros kerrokselta läpi ja testata tuotetta näin). Se on vedenkestävä, mutta lähtee kuitenkin pesussa pois. Tyviväripuuteri oli helppo levittää eikä puuteria voinut saada liikaa siveltimeen. Yhteen kohtaan joutui tekemään useamman tuputuksen, mutta se tietääkseni kuuluu asiaan. Tuote on siis helppokäyttöinen eikä pienen peiton aikaansaamiseksi tarvitse käyttää tuhottomasti aikaa.

Color Wow Root Cover Up Color Wow Root Cover Up

Näissä kahdessa alemmassa kuvassa hiuksen etuosassa kohti otsaa on tyviväriä. Molemmissa tyvi kyllä peittyi, mutta kuten jo aiemmin sanoin ei sävy sulautunut ollenkaan omaan hiukseeni. Etenkin tässä alemmassa kuvassa näkyy hyvin mihin tyviväri loppuu ja mistä oma tyvi alkaa. Myöskin väri tyven ja värjätyn hiuksen raja on edelleen selvä. Olen aiemmin testannut tätä jossakin ruskean sävyssä äidiltäni (joka muistaakseni osti omansa Virosta) ja siitä tykkäsin. Kuten kuitenkin aiemmin sanoin, on punainen todella hankala väri ja tämä ei käynyt omiin hiuksiini yhteen ollenkaan. Summasummaarum – OK-tuote nopeaa tyven peittoon sitä tarvittaessa, mutta etenkin punatukkaisten kannattaa olla tarkkana.

Hintaa tuotteella on n. 40€ ja näitä myy mm. Beautypopup.

Onko tuote teille tuttu?

2 kommenttia

  1. mses kirjoitti:

    Musta Color Wow on erittäin hyvä! Käytän erityisesti juhlissa ja on peittänyt ja pysynyt mahtavasti.

    • hannamaria kirjoitti:

      Jep, itsekin tykkäsin siitä ruskeasta jota joskus aikoja sitten kokeilin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *