Hae
Hannamaria

463 – Lumene Glow Reveal | Kirkastava pikakasvohoito

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Olen todella, todella laista mitä tulee ihon kuorimiseen sekä naamioiden käyttöön. Pitkitän väliä mahdollisimman pitkään ja hoitosession pitäessäni ihmettelen aina miksi olen taas lykännyt kuorintaoperaatiota. Naamioden kanssa en yleensä en jaksa odotella tarvittua vaikutusaikaa ja kuorintoja en tällä hetkellä omista kuin yhden, joka viikottain käytettynä on hiukan liian tuju. Onneksi tämä testiin tullut Lumene Glow Reveal, 60 second facial – Kirkastava pikakasvohoito ainakin nimensä puolesta voisi nämä tekosyyt kumota!

Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito

 

Lumene Glow Reveal | 60 Second Facial | KIRKASTAVA PIKAKASVOHOITO

Ainutlaatuinen koostumus, jossa yhdistyvät lakka- ja tyrniöljyt sekä kuorivat aineosat. Puhdistaa tehokkaasti jättäen ihon pehmeäksi ja kauniin hehkuvaksi. Käytä päivittäin tai aina kun haluat nopean ja tehokkaan kasvohoidon.

 

Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito

Ensituntumalla ei kuorinnoille tuttuja, suuria rakeita vaikuta olevan ollenkaan. Levittäessä tuotteen pitkin kuivaa ihoa alkaa pieni kuorinnan tuntu kuitenkin olla havaittavissa. Naamio asettuu nopeasti olematta kuitenkaan liian tuju. Iho ei myöskään jää narskuvaksi naamion jäljiltä. Toisin sanoen  problem solved – nopea ratkaisu ihon kuorintaan ja naamioiden käyttöön!

Tämä Lumene Glow Reveal -naamio lanseerataan virallisesti nyt Touko-kesäkuussa Stockmanneilla ja saapu muiden kauppojen hyllyille Heinä-elokuun vaihteessa. Suurimmat vähittäiskaupat ja mm. Sokokset myyvät Lumenea, joten heillä tätä tulee varmasti olemaan valikoimissaan.

HOX 2018! Pakkaus uudistunut, mutta koostumus ja käyttötarkoitus ihan yhtä hyvä! Tuotetta voi nykyään ostaa eleven.fi– ja Stockmann.fi -verkkokaupoista. Se myös kulkee uudella nimellä KIRKAS Glow Reveal 60 second facial.

Miten usein te kuoritte naamanne ihoa tai käytätte naamioita?

2 kommenttia

  1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

    Minuutin kasvohoito olisi täydellinen, koska sen voi antaa vaikuttaa vaikka hiustenharjaamisen ajan :D. Tätä tekisi mieli kokeilla 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Samaa mieltä! Itse kokeilin tätä niin suihkussa muun kropan pesun ajan kuin ihan muutenkin illasta ruoan lämmittämisen ajan ja oli kyllä todell jees!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.