Hae
Hannamaria

471 – Päivitetty kesävaatekaappi Elloksen alesta

Kohta koittaa Juhannus ja sitä myöden taas pienoiset alet! Ellos aloitti ale -hulinansa jo hiukan aikaisemmin tänä vuonna ja ajattelin koota omia suosikkeja niin kauneuden, muodin kuin sisustuksenkin osalta. Tälläkin kertaa aletuotteita saattaa löytyä jopa -50% ja nämä mun valitsemat vaihtoehdot löytyvätkin ihan alennusprosenttien molemmista päistä.

 

Ellos ale Naiset

 

Ellos Collection Pitsipusero / Ellos Plus Collection Kimono / Ellos Collection Hame / Ellos Plus Collection Vihreä Hame / Esprit Casual Pusero / Esprit Casual Neulepusero / Ellos Collection Housut / Chillnorway Biedi -shortsit

Kesälläkin jatkan samalla hyväksi todetulla linjalla – yksinkertaista musta-sini-valko-harmaata erilaisilla väripilkuilla, kuvioilla ja radoilla. Kaapista täytyy löytyä niin kevyttä, kuin paksumpaakin vaatetta näin kesälläkin – Suomen kesästä kun ei koskaan tiedä. Uikkareita en tänäkään vuonna aio ostaa, mitä niitä turhaan kaappiin pölyttymään hankkimaan kun ei uitua tule kuitenkaan.

 

Ellos ale Asusteet & Kengät

 

NYPD laukku / Ellos Shoes Sandaletit / Ellos Accessories laukku / Pieces DOla -reppu / Ellos Shoes kangaskengät

Asusteissa suosin niin klassista, kuin käytännöllistäkin linjaa. Tykkään, että pikkulaukkuun mahtuu niin puhelin kuin pieni lompakkokin ja samalla, että isoon laukkuun hiukan enemmän tavaraa sen olevatta kuitenkaan liian iso. Kengissä tykkään helposta käytettävyydestä, mutta niissä saisi olla jotakin ’jippoa’, mikä tekee niistä kiinnostavat. Näiden perusteella tuli valittua tähän kollaasiin kivoja juttuja näin kesälle. Etenkin tuo sandaletit sekä NYPD:n laukku kiehtoo todella suuresti!

Ei ole hetkeen tullut tehtyä tälläisiä ’tyyli’-kollaaseja, sillä muoti ja tyyli ei kovin suuri osa tätä blogia ole. Nyt kun kerran eksyin selailemaan aleja, niin parit jutut näistä kollaaseista itse asiassa lähti tilaukseen, arvaatteko mitkä 😉

Odotatteko te alennusmyyntejä?

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.