Hae
Hannamaria

472 – Hemmottele itseäsi kotona x5

Välillä saa hemmotella itseään oikein ihan kotioloissakin. Mulla oli tuollainen ilta eilen miehen lähtiessä töihin saadessani asunnon itselleni. Olin tullut töistä ja kerennyt pyöräillä justiin sateen alta pois, syönyt päivällisen ja ajattelin pitää pienen kaunistautumisillan leikkien erilaisilla suosikki-kosmetiikoilla ja täyttäen lautasen hyvillä herkuilla. Samalla ajattelin jakaa muutamat vinkit joilla itse toteutan tälläisen illan.

Hemmottelu - kuorinta & kosteutusHemmottelu - kuorinta & kosteutus

Ota pitkä suihku

Pesen hiukset yhdestä kahteen kertaan viikossa. Tykkään varata tähän kunnolla aikaa ja aloittaa aina hiustenpesulla sekä hiukan viileämmällä vedellä. Pesun jälkeen levitän naamion hiuksiin ja annan sen vaikuttaa loppusuihkun ajan ennen viileällä vedellä huuhtelua. Loppuajaksi käännän suihkun lämpöisemmälle, kuorin ihon sekä pesen kasvot sekä kropan muuten.

Kuori kroppa ja kosteuta kunnolla

Samalla lämpöisessä suihkussa ollessa kuorin kropan jotta voin kosteuttaa sen myöhemmin kunnolla. Tälläkin hetkellä käytössä on lemppari, tuo Herbinan Mango Spa -kuorintavoide. Kosteusvoiteena vaihtelen tällä hetkellä tätä Herbinan Aqua Spa -uutuutta, Herbinan Mango Spa -vartaloemulsiota tai vaihtoehtoisesti Lumenen Gradual Self Tan Lotionia (joka jo kahden käyttökerran jälkeen sai aikaan pienen päivetyksen koko kropalle – puteli vaan häviää samperin nopeasti).

Hemmottele itseäsi kasvonaamiolla

Samalla kun kropparasva kuivuu, voi kasvoille levitellä kasvonaamion. Koska juuri kerroin miten malttamaton olen naamioiden kanssa, olen ihan täysin rakastunut tähän Lumenen Glow Reveal 60 Second  Facial -pikakasvonaamioon. Tämän voi myös korvata sheet maskeilla sekä itselle sopivalla maskilla. Voit myös kuoria kasvojen ihon jo suihkussa ja levittää kosteuttavan naamion tehokosteuttamaan kasvojen ihoa.

Hemmottelu - herkkujaHemmottelu - herkkuja Hemmottelu - herkkuja

Herkuttele smoothiella ja erinäisillä lemppariherkuilla

Mielellään niitä terveellisillä! Itselläni oli yksi riisikakku, kiwi, pähkinäsekoitusta, vesimelonia sekä mustikkasmoothie. Myönnetään, yleensä ei ole herkut tai iltapala näin terveelliset, iltapala etenkin koostuu aika useasti parista palasta ruisleipää ja herkut, noh, karkista 😀 Välillä kiva silti kokeilla jotakin muuta, josta ei jää nälkä ja jota saa mättää melko paljon ilman järkyttäviä kalorimääriä.

Kaiva esiin lempparein hömppäsarja

Mulla toimii tällä hetkellä HIMYM sekä Sinkkuelämää. Saan välillä Jullilta kuulla aiheesta kun pyöritän samoja sarjoja turhankin useasti, mutta minkäs sille voi että ne ovat helppoa katseltavaa, joiden tahtiin voi kirjoitella vaikka blogipostausta tai muokkailla kuvia, mutta joissa pysyy mukana. Mikäli tahdon keskittyä ihan vain relaamiseen, putkahtaa eetteriin joku uusi sarja. Tai Youtube-videoita!

Näillä vinkeillä syntyy mun kiva koti-ilta!

Miten te vietätte hemmotteluiltoja kotona?

2 kommenttia

  1. S - Beauty of life kirjoitti:

    Mä olen nyt viime aikoina hemmotellut itseäni paljon enemmän kotona! Ihan kasvohoidoilla, hiushoidalla jne. IHanaa 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Tälläinen kotona helliminen onkin paljon kivempaa vaihtelua kuin ainainen hemmottelun etsiminen muualta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.