Hae
Hannamaria

480 – Himalaya Herbals Light Hydrating Gel Cream -uutuus

Mulla on näistä mm. Tuurista saatavista Himalaya Herbals -tuotteista ollut aina hiukan ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta ne vaikuttavat etenkin pakkausten uudistuttua ihan OK-laatuisilta tuotteilta verrattuna hintaluokkaansa, toisaalta mietin että miksei tätä sitten aiemmin ole kunnolla markkinoitu jos se on kuitenkin vuosia ollut Suomessa ja on niin hyvä. Noh, nyt sain blogini kautta testiin tämän Himalaya Herbals Light Hydrating Gel Cream -uutuuden normaalille ja sekaiholle.

Himalaya Herbals

 

Brändistä lyhyesti: M. Manal perusti Himalaya Drug Company -yhtiön vuonna 1930, koska hän halusi tuoda ayurvedan maailmalle modernissa muodossa ja paljastaa salaisuudet 5000 vuotta vanhan lääkinnällisen metodin takana.  Himalajan vuoristoa on vuosisatoja pidetty pyrintöjen Mekkana, ihmisen haluna ratkaista luonnon arvoitukset. Brändimme nimi on osuva ottaen huomioon, että useat tuotteissamme käytetyt yrtit tulevat Himalajalta. Himalaya-tuotteita myydään yli 80 maassa kaikkialla maailmassa. Himalaya on käyttänyt runsasta tietämystään ja tutkimustaan luontaisista kasvipohjaisista parannuskeinoista luodakseen sarjan hoitotuotteita vastaamaan koko perheen päivittäisiä tarpeita. Uskollisena missiollemme sisällyttää ympäristöystävällinen toimintatapa jokapäiväiseen työhömme, käytämme vähäenergisiä valaisuratkaisuja, istutamme puita, säästämme vettä ja kierrätämme jätteet. Työskentelemme myös köyhien maanviljelijöiden taloudellisen aseman vahvistamiseksi Grama Mooligai Company Limitedin (GMCL) kanssa kasvattaaksemme yrttejä ja kouluttaaksemme maanviljelijöitä kannattavassa maanviljelyssä.

 

Himalaya Herbals Himalaya Herbals

Tämä geelivoide on todella kevyttä ja liukuu iholle todella huolettomasti imeytyen hetkessä. Pieni määrä riittää pitkälle. Koska tuote on todella kevyt, on se hyvä päivävoiteeksi etenkin näin kesäajalle – talvella tarvitsisin enemmän kosteutusta tuolloni pintakuivalle sekaiholleni. Tuotteen kerrotaan sisältävän viikunakaktusta ja vahakurpitsaa – viikunakaktuksen polysakkaridien kosteuttavan ja vahakurpitsan antioksidanttien elävöittävän ja suojaavan ihoa. Näistä en tiedä sillä en estenomi ole enkä kemiaa ole opiskellut, mutta tykkään tuotteen parabeenittomuudesta ja alkoholittomuudesta.

Samaan aikaan toukokuussa kun tämä Himalaya Herbals Light Hydrating Gel Cream -uutuus lanseerattiin, tuli markkinoille myös uudistetut Energizing Day Cream -päivävoide, Anti Wrinkle Cream -päivävoide sekä Revitalizing Night Cream -yövoide. Jokainen näistä tuotteista on kooltaan 50g, hinnaltaan 7,70€. Saatavuus kaikilla on ainakin Prismoista, Light Hydrating Gel Cream löytyy hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Oletteko te törmänneet Himalaya Herbals -tuotteisiin?

2 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Tämä on kyllä hyvä ja edullinen. Täydellinen kesäkäyttöön 🙂 jotenkin ihan lumoava tuo vesikuva, sitä piti jäädä tuijottamaan pidemmäksikin aikaa 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Samaa mieltä! 🙂 Tällein kesällä etenkin todella oiva, mutta kuten sanoin tarvitsen ainakin itse talvelle hiukan tuhdimman voiteen. Kiitos, sen parissa touhuttiinkin hetki jotta saatiin aalto kohdilleen! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *