Hae
Hannamaria

493 – Muutto melkein done

hannamaria koti muutto hannamaria koti muutto hannamaria koti muuttohannamaria Muutto

Pikku hiljaa löytää tavarat paikoilleen ja asunto alkaa näyttää kodilta. Vielä on kuitenkin melko paljon laitettavaa, ainoastaan keittiö alkaa olla melko valmis. Verhot puuttuu, matto lähti pesuun, kosmetiikat ja koulukamat on vielä laittamatta ja niin edelleen. Hiljaa hyvä tulee! Itse muuttopäivä meni melko sutjakkaasti, vaikka vanha vuokranantaja meinasikin aiheuttaa harmaita hiuksia. Kiitos on paikallaan uudelleen ihmisille jotka olivat muuttamassa.

Koulu myöskin alkoi viime maanantaina ja ensimmäinen viikko oli melko puuduttava. Ensimmäiset viikot tuppaa olemaan kouluun tutustumista ja etenkin ensimmäinen viikko meni nopeasti uusiin ihmisiin tutustuen sekä orientaation parissa. Huomenna alkaa kunnon koulu, halleluja. Odotan innolla mitä kurssit tuovat tullessaan, tälle syksylle etenkin on valittu mm. markkinoinnin peruskurssi sekä muutamaa muuta mielenkiintoista ainetta. Odotan myös innolla pääsenkö lukemaan Saksaa vai jäänkö edelleen varasijoille.

Myöskin kunnon paluu blogin pariin on tapahtuva tässä ensi viikon aikana. Arki tasaantuu ja palan halusta kirjoittaa niin ihanista uusista tuotteista ja erilaisista asuntojutuista teille. Toivottavasti porukasta löytyy edelleen sisustamisesta tykkääviä lukijoita, niitä postauksia nimittäin on tulossa urakalla kun pääsen sisustamaan! Nyt pitää keskittyä taas asunnon laittoon ja muihin hommiin, joten palataan!

Miten teillä on syyskuun alku mennyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.