Hae
Hannamaria

494 – Paras mattahuuliväri hetkeen: L’Oréal Paris Infallible Matte Max

L’oréal julkaisi viime kuun puolella uuden L’Oréal Paris Infallible Matte Max -mattahuulivärikokoelman. Sain testiin pari sävyä, joiden kautta pääsin tutustumaan kyseiseen tuoteperheeseen koostumuksineen kaikkineen. Saatavilla Suomessa on yhteensä kuusi sävyä vaihdellen vaaleasta nudesta pinkin kautta tummaan punaiseen ja violettiin. Itselleni lähetettiin vaalea pinkki ja upea punainen. Hetki sitten arvioin toisenlaiset mattahuulivärit, Maybelline Vivid Matte Liquid -huulipunat ja täytyy sanoa, että tykästyin näihin paljon enemmän.

hannamaria Loreal Paris Infallible Matte Max hannamaria Loreal Paris Infallible Matte Max Swatches

Hämmennyin ensialkuun applikaattorista suuresti. Ideana näissä on, että applikaattorin pää on pieni ’sieni’, joka dipataan putkessa olevaan punaan. Tätä en ensialkuun tajunnut ja hämmennys olikin suuri, kun rupesin värin loppumisen jälkeen töpöttämään applikaattoria kämmentä vasten että mitä hei nyt, miten väri voi loppua jo nyt. Aivan, se piti käyttää tuubissa ;D Koostumus on melko hyvin levittyvä, hajusteeton huulilla ja kuivuu todella mattaiseksi ja puuteriseksi. Nämä pysyy kuin häkä, eivätkä tartu huulien kuiviin kohtiin. Iso peukku!

hannamaria Loreal Paris Infallible Matte Max Swatches

L’Oréal Paris Infallible Matte Max // 002 – Virgin / 007 – Say My Name

Jo swatchien perusteella vakuutuin. Etenkin tänä vuonna kun mattavärit ovat olleet kovassa huudossa Nyxin tultua maisemiin, täytyy koostumuksen ja saatavilla olevien sävyjen olla todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Saamassani tiedotteessa myös kerrotaan, että näillä on helppo tehdä Ombre-lookkien käyttäen tummempaa sävyä huulien ulkonurkissa ja häivyttäen se toisen sävyn kanssa kohti huulten keskiosaa. Itse en ole tätä vielä testannut, mutta toteutan sen ehdottomasti vielä joku päivä. Saamillani sävyillä tämä saattaisi onnistua, mutta parempiakin yhdistelmiä löytyy.

hannamaria Loreal Paris Infallible Matte Max 002 Virgin

002 – Vrigin

Kaunis pinkki sävy. Itse en ole kovin suuri pinkkien ystävä sillä tunnen että ne riitelevät hiukan punaisen tukkani kanssa, mutta sävynä on todella ihana. Tulevaisuudessa kun hiusten väri muuttuu, tulee tätäkin käytettyä enemmän.

hannamaria Loreal Paris Infallible Matte Max 007 Say My Name

007 – Say My Name

U-P-E-A. Ainut tapa kuvailla tätä. Vaikka väri näyttää tässä hiukan haalealta, näyttää se huulilla todella pigmenttiseltä – hence kuva alla. Sävy on juuri täydellinen tälläiselle neutraalille sävylle. Menee samaan täydellisyyskategoriaan kuin arvostelemanieni Lumene True Passion -huulipunien upein punainen sävyssä 6 – Häikäisevä kauneus.

hannamaria Loreal Paris Infallible Matte Max

Yllä vielä pieni demokuva, kun punainen huulipuna on ollut huulilla kuutisen tuntia ja kestänyt kahvin- sekä vedenjuonnin yhden ruokailun sekä pähkinöitä. Kyllä kiitos, me likey. Nämä eivät tarvitse erikseen rajausta, sillä ne pysyvät paikoillaan todella hyvin. Mikäli rajoista tahtoo todella sharpit, täytyy rajausta kuitenkin käyttää yhdessä peiteaineen kera. Liikkumaan nämä eivät lähde, siitä voi olla varma.

Näitä on löytynyt jo elokuusta lähtien suuremmista vähittäismyymälöistä. Verkosta mm. Eleven myy näitä L’Oréal Paris Infallible Matte Max -punia suhteellisen edullisesti! Hintaa on n. 10€ ostopaikasta riippuen. Etenkin 001 Silenciota tahtoisin päästä testaamaan ja luultavasti päädyn sen seuraavalla reissulla kotiuttamaan.

Onko teillä suosikki mattapunia tälle syksylle?

Postaus sisältää affiliatelinkkejä. Tuotteet saatu.

4 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Nää on kyllä upeita, mutta omia suosikkeja ovat Bobby Brownin Art Stickit, niin helppoja.

 2. Mia / Beauty Highlights kirjoitti:

  Ihanat sävyt! Multa on mennyt ihan ohi, että L’Oréaliltakin on ilmestynyt mattapunia. Näitä on kyllä pakko kokeilla 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Suosittelen! Kävin tosin testaan sitä violettia josta puhuin postauksessa, ei ihan yltänyt pigmentti sille tasolle mitä odotin. Mutta muut on kyllä hyviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.