Hae
Hannamaria

497 – Syksyn arkimeikki

Syksyn tullen tekee mieli taas kaivaa hiukan peittävämmät meikkivoiteet kaapista ja tummentaa arkista silmämeikkiä hiukan. Suurta muutosta kesäiseen ei tule, mutta pienilläkin muutoksilla saa jonkinlaisen syksyfiiliksen aikaan. Näissä kuvissa meikäläisestä jo näkee että flunssa alkaa tehdä tuloaan eikä käsi ole kovin vakaa, mutta paremmat kuin ei mitään!

hannamaria syksy arkimeikkihannamaria syksy arkimeikki

Arkimeikkini vie n. 10-15 minuuttia. Siihen kuuluu meikkipohja, peiteaine, korostus ja varjostus, silmämeikki sekä kulmien muotoilu. Meinasin tehdä tästä videon, mutta tajusin jalustani olevan säpäleinä muuton jäljiltä eikä sitä ollut aikaa alkaa teippaamaan kasaan (jälleen kerran). Ehkä myöhemmin pääsen videoimaan tämän teille! Mikäli joku muuten huomaa, en ole hetkeen käyttänyt mustia rajauksia. Jotenkin tuntuu että olen kasvanut niistä ulos ja ne tekevät katseesta hiukan liian tuiman päiväkäyttöön etenkin näin vahvojen silmälasikehysten kanssa. Jätänkin rajauksen melko usein pois tai korvaan sen Urban Decayn harmaanrusehtavalla sävyllä.

Tässä tuotteet joita käytän päivittäin (tuotteet linkattu postauksiin sekä merkattu *:llä mikäli ne on saatu blogin kautta):

Lumene Blur Foundation (sävy 0 tai 1)
Maybelline Fit Me -peiteaine sävyssä 20
Lumene Longwear Blur -meikkipuuteri sävyssä 0 Light Ivory*
Anastasia Beverly Hills Countour Kit sävyssä Light to Medium*
Urban Decay Naked Basics (etenkin sävyt Naked2 ja Faint)
Urban Decay Glide-on eye pencil 24/7 sävyssä Mushroom
Clarins eyebrow pencil (sävynumero kulunut pois)*
Catrice cosmetics Eyebrow Filler -kulmageeli sävyssä 010
Lumene True Mystic Volume -rispiväri*

Näiden lisäksi käytössä on melko usein Isadoran Rock & Romance -kokoelman nudehuulipuna sävyssä 175 Cool Cashmere* (arvio ja swatch täällä) tai vaihtoehtoisesti juuri arvioimani L’Oréal Paris Infallible Matte Max 007 Say my name* pelastamassa huonolta nassupäivältä. Osa tuotteista vaihtelee päivän mukaan, mutta tämä on se perus luottokombo mitä käytän. Kulmakynä mm. on vaihtumassa kohta toiseen, nykyisessä on enää muutamaan käyttökertaan tavaraa jäljellä! Myöskin ABH kitistä paistaa jo pannu, sitten pitää keksiä jotain uutta!

Millainen on teidän syksyinen arkimeikki?

4 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Samanlainen kuin aina ennenkin, eli tosi luonnollista ja neutraalia, oranssien huulipunien sijasta saatan pistää huulille jotain vielä räväkämpää. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kuulostaa hyvälle! Ja mikä on vielä räväkämpää kuin oranssi huulipuna?! 😀

 2. Aino kirjoitti:

  Tosi kiva meikki! Itsekin syksyisin alan käyttää vähän peittävämpää meikkivoidetta, mutta muuten pysyy aika samana kuin kesälläkin 🙂 Opin vihdoin käyttämään beuaty blenderiä ja se on kyllä ihan ykkösväline meikkivoiteen levitykseen!

  http://blogiainoa.blogspot.fi/?m=1

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitoksia, tällänen aika perus 🙂 BB on kyllä aika mahtava, se vaan on itelleni arkeen vähän liian työläs kun en kuitenkaan halua jättää sitä pesemättä. Aika ei vaan riitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *