Hae
Hannamaria

499 – Alverde Beautiful Birds and Bees -kokoelma

Kesällä käydessäni Saksassa hamstrasin toden teolla Alverdeä, saksalaista luonnonskometiikkamerkkiä, varastoihin niin väri- kuin muun kosmetiikan muodossa. Näistä ostoksista hiukan kirjoittelinkin, mutta nyt olisi esittelyssä ihan uusia juttuja Alverdeltä. Elokuun puolella ilmestyi Alverde Beautiful Birds and Bees -kokoelma, joka sisälsi pääosin värikosmetiikkaa. Koska rakas Mandy oli tulossa Suomen jälleen näin syyskuussa, ajattelin pistää ranttaliksi. Ihastelin näiden teasing -kuvia Instagramissa ja uusien kuvien ilmestyessä pikku hiljaa karttui Mandyn ostoslista, hups. Mutta kurkataas mitä sitä pistettiin Mandy ostamaan.

Alverde Beautiful Birds and Bees collection Alverde Beautiful Birds and Bees collection

Oih mitä kaunokaisia tästä Alverde Beautiful Birds and Bees -kokoelmasta löytyy. Huulikiilloista otin vain tämän yhden sävyn, muista huulituotteista kaikki. Luomiväreistä taisin haluta jokaisen… Tässä ei silti ole koko setti, vaan hillitsin itseni ja jätin osan ostamatta. Eniten testattavaksi pääsemistä odotan tuolta ripsiseerumilta – viikonloppuna oli pientä silmätulehdusta ilmassa eikä sitä tehnyt mieli korkata tuolloin.

Alverde Beautiful Birds and Bees collection Lips Alverde Beautiful Birds and Bees collection Lips swatches

Vasemmalta oikealle: 10 Delicate Peach, 20 Delicate Rose, 30 Delicate Pink / 30 Pink de Colibri

Kivoja ovat. Nämä eivät kyllä ole huulipunia, vaan enemmänkin huulirasvojen ja huulipunien sekoituksia. Mukaan mahtuu myös yksi kiilto, joka näkyy kuvassa oikealla. Tulee varmasti arkikäyttöön, sillä ovat niin helppoja vain sipaista huulille eikä tarvitse huolehtia tarkoista rajauksista sun muista. Värianniltaan näistä tuli mieleen Baby Lipsit, mutta ovat kyllä kaukana niistä. Tuoksu ihana kaikissa, ei liian hurja mutta sopivan sulava ja hiukan minttuinen .

Alverde Beautiful Birds and Bees collection Eyeshadow Alverde Beautiful Birds and Bees collection Eyeshadow swatch

Vasemmalta oikealle: 10 Golden nectar, 20 Hummingbird green, 30 Shimmering blue

Näitä odotin suurella mielenkiinnolla! Jouduin pigmenttiin kuitenkin hiukan pettymään, sillä vaikka näistä näyttäisi tuotetta irtoavan paljon sorminpäihin, ei luomille siirry läheskään näin paljon edes kostealla siveltimellä. Harmi sinänsä, mutta ainakin tuo vasemmanpuoleisin tulee käyttöön helppoutensa takia arjessa.

Alverde Beautiful Birds and Bees collection Anti-shine powder

Tätä Anti-shine puuteria testailin jo ja oli ihan mukava arkipuuteri. Sävy on hikan sinertävämpi kuin tässä kuvassa swatchaillessa, muttei näy iholla sinertävänä. Ei aiheuttanu hurraa wau ihanaa -huutoja, mutta ajaa asiansa.

Yksi tuote, josta en ole päässyt perille on alkupään kuvissa näkyvä Duft-splash. Siinä on korkin alla metallinen pallo, jota pyörittämällä esiin tulee kirkasta ja erittäin voimakkaasti tuoksuvaa nestettä. En ole vielä uskaltanut sitä testata, vaan täytyy Mandya konsultoida saksankielisen kuvauksen kanssa ensin. Myöskään silmätulehdus ei tätä tuotetta innostanut testaamaan, kuten ei ripsiseerumiakaan. Silmätulehdus alkaa pikku hiljaa olla onneksi selätetty ja onkin aika heittää ’infektioripsari’ veks (oli onneksi vanha joten ei harmita) ja palauttaa silmämeikit pikku hiljaa kehiin.

Harmikseni en voi näitä Alverde Beautiful Birds and Bees -sarjan tuotteita kehottaa teitä ostamaan, sillä ne ovat saatavilla vain Saksassa. Toki, mikäli lukijoita on siellä, voi dm:stä vielä näitä löytyä. Näistä jäi itselleni kuitenkin tunne, että Alverde osaa muun kosmetiikan tuotannon paremmin; heillä on aina parhaat yö- ja silmänympärysvoiteet suihkutuotteista puhumattakaan.

Ostatteko te erilaisia kokoelma- ja limited edition -tuotteita?

8 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Ostan jotain, varsinkin Guerlainin joulukokoelma on itselleni sellainen jota odotan joka vuosi yhtä innokkaasti. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi Guerlain, mmmmh. Joulukokoelmat on kyllä aina todella hyviä!

 2. Sari BP kirjoitti:

  Minulla ei ole väliä onko normituote tai limited edition taikka kokoelma. Kaikki käy.
  En tiennytkään, että Alverdellä on meikkejäkin. Olen törmännyt vain ihonhoitotuotteisiin. Ostamasi meikit ovat kyllä kovin söpön näköisiä. Tuollaisethan saisivat mut ihan vauhkoksi. Hyvä, etten tiennyt niistä;)

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo tää tuli mullekin uutena kesällä Saksassa käydessä! 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Itsekin hamstrasin Alverdeä Saksan reissulta ja on kyllä harmi, kun näitä ei saa muualta. Kokoelma ja Limited Edition tuotteita ei juurikaan tule ostettua, kun hankin sitten tarpeen mukaan. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   On erittäin harmi! Nyt on tosin eteläsuomeen rantautunut Catrice, joten ehkä me saadaan Alverdekin tänne joskus!

 4. Tiia Koivusalo kirjoitti:

  Ooh juuri kirjoitin mitä himoan pakkomielteenomaisesti Italiasta, no nyt himoan näitä sitten Saksasta. :=) Monet limited edition sarjat kovia juttuja ja kausihommelit. 🙂 Kivaa viikkoa <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Itse en ole koskaan Italiassa päässyt vierailemaan, mikä on suuri harmi! Alverde on kyllä todella hyvä himoituksen kohde, tuotteet ovat hyviä ja hinnat halpoja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.