Hae
Hannamaria

500 – Lumene True Passion -syysuutuuksia

Tänäkin syksynä Lumenelta ilmestyi muutamat syysuutuudet. Ihana Lumene kontakti laittoi minulle tulemaan parisen kappaletta tämän syksyn True Passion -huuliuutuuksia, jotka jatkavat samaa upeaa linjaa aikaisempien serkkujensa jalanjäljissä. Kirjoitin vuoden alussa jo näistä True Passion -huulipunista, joiden upeista syysväreistä esittelen pari alla.

Lumene True Passion Lip Color syksy 2016

Koostumukset näissä ovat taattua Lumene True Passion  -huulipunalaatua; liukuvat huulille todella sujuvasti, ovat kosteuttavia eivätkä näin kuivata huulia, luovat niille upean kiillon ja ovat suhteellisen kestäviä ilman rajaustakin. Mulla on tammikuun suosikeista edelleen käytössä pari kappaletta ja etenkin tämä kuvan oikeanpuoleinen on päätynyt arkipunapussiin mukaan.

Lumene True Passion Lip Color syksy 2016 8 Vanamo

8 Vanamo (Twinflower)

Hauska marjapuuron sävy, jossa kuitenkin hiukan jotakin pinkahtavaa ja violetihtavaa seassa. Vaihtaa sävyä valossa kuin kameleontti ja istuu ainakin omalle ihonvärilleni todella kivasti. Itselläni on vielä hiukan kesän rusketuksia jäljellä, joten täysin kalpealta iholta ei ole kokemuksia. Kontrasti voi olla aika veikeä, sillä tämä on kuitenkin suht viileä ja aavistuksen rusehtava sävy.

Lumene True Passion Lip Color syksy 2016 7 Kauneus

7 Kauneus (Autumn Beauty)

Nätti, melko lämpöiseen taittava vaaleanpunaisen ja pinkin sekoitus. Jonkun toisen huulilla ja hiustenvärillä tämä voisi näyttää upealta, mutta riitelee omien hiusteni kanssa tällä hetkellä niin paljon etten voi kuvitella tätä käyttäväni. Sävynä kyllä ihana, mutta ei minulle. Lähteepi siis kiertoon!

Ovh. näille on n. 14€ ostopaikasta riippuen. Lumenen tuotteita myyvät mm. Sokokset, Stockmannit ja isoimmat vähittäiskaupat, kuten Prismat ja Citymarketit. Myös elevenin nettikaupasta* näyttäisi perusvärejä löytyvän. Lumenen tuotteita ylipäätään myy lisäksi Stockmann.fi (mainoslinkki).

Ps. Oletteko huomanneet, että Lumenen sivuilla tapahtuu kummia? Olin eilen Lumenen tilaisuudessa Helsingissä ja päästiin muutaman bloggaajan kanssa kuulemaan tästä aiheesta jo lisää, en malta odottaa! Käykää kurkkimassa sivuilta heidän uusi videonsa, on muuten upea!

Millaisia sävyjä te käytätte huulimeikeissä syksyisin?

*:llä merkitty mainoslinkki

6 kommenttia

 1. Sari BP kirjoitti:

  Nätit sävyt, mutta minun silmissäni näyttävät huulilla himpun verran erilaisilta, mitä väri puikossa antaa ymmärtää. Vanamon luulin olevan paljon nudempi lilaan taittava sävy.

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuo on kyllä totta! Toki oma huulten väri vaikuttaa tässäkin, tältä nämä näyttävät omilla huulillani ja jonkun toisen huulilla ne voivat näyttää aivan erilaiselta 🙂

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Kauneus on tosi nätti. 🙂

 3. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Nää on i-h-a-n-i-a ! Mä en osannut päättää mitä sävyä haluaisin niin mulle on nyt matkalla nämä kolmessa sävyssä 😀 Se kaikkein tummin oli myös aika magee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.