Hae
Hannamaria

Hiusinspiraatiota punakupariin tukkaan

Mulla on ollut tarkoitus varata kampaajalle aika jo ikuisuus, mutta jotenkin se on jäänyt. Nyt kuitenkin kun I love me -messut ja syysloma lähestyy, on pakko ryhdistäytyä ja alkaa miettiä hiusten laittoa syyskuosiin. Suuntaan tottakai taas rakkaaseen Kampaamo Lumoon Sannan käsittelyyn, jossa on käyty jo useampi vuosi. Itse asiassa ensimmäisen kerran penkkiin taisin istua jo jouluna / uutena vuotena 2013. Kasvatusprojekti muuten vieläkin jatkuu, hitaasti mutta varmasti. Sitä voi edelleen seurata Hiukset -tägin alta. Viimeisimmän edistymispostauksen kesäkuun kampaajareissulta löydät täältä. Viime vuoden Hiusvuosi 2015 -postaus muuten oli yksi suosituimmista tuon ajan postauksista, oletteko jo lukeneet sen? Pitänee tehdä tästäkin vuodesta vastaavanlainen, tosin siitä ei yhtä mielenkiintoinen tule. Niin ja koota kaikki hiuspostauksen yhteen postaukseen, loppuvuodesta sitten.

hannamaria hiusinspiraatio kupari

Noniin, asiaan. Kokosin tälläisiä punakupari -suosikkeja Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Minut sieltä löytää @hannamariavv -nimimerkin takaa ja tämän tyylisiä hiusinspiraatiolähteitä löytyy Hair -boradiltani lisää. Koska nyt on menty viime syksystä lähtien melko pitkään kotivärjätyllä punaisella, josta kyllä olen tykännyt ja joka on osoittautunut ihan OK-vaihtoehdoksi, tuli pieni kaipuu vaihtaa johonkin hiukan erilaiseen.

Pääpointtina olisi tällä kertaa vaalentaa hiukan ja luoda suht. kirkas punakupari hius. En myöskään sulje pois vaihtoehtoa punaisesta ombresta, mutta se saattaisi tässä tilanteessa olla vähän liian työläs huoltaa. Viime syksynä oltiin melko lähellä tätä, mutta väri oli silloin oranssimpi kuin mihin nyt haluaisin pyrkiä. Leikkauksesta en osaa sanoa muuta kuin että mikäli huonoja latvoja on, heivataan ne hemmettiin ja jotakin pientä pitkän sivuotsiksen tynkää olisi kiva kokeilla jotta hiukset kehystäisi kasvoja hiukan paremmin.

Tässä vaiheessa en välttämättä vielä lähtisi kerrostamaan vaikka hiukset melko pitkät onkin. Ensi kerralla palaillaan taas ennen-jälkeen -kuvien kanssa, jotka voi olla aika hauskaa katsottavaa. Nimimerkillä vähintään 2cm maantienharmaa tyvikasvu heh.

Tuleeko teille syksyisin tarve uudistua hiusten saralla?

6 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Ei oikeastaan, omat hiukseni ovat olleet nyt suht samanlaiset melkein seitsemän vuotta. Viihdyn näissä, joten käyn vain leikkauttamassa ja värjäyttämässä silloin tällöin. Yleensä väriksi vaaleaa, mutta ei liian lämmintä, se on toive ja sellaisen aina saan. Välillä tehdään raitoja, välillä laitetaan väri koko päähän riippuen fiiliksistä. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kuulostaa aika hyvälle 🙂 Itse tykkään tällä hetkellä muutoksesta, saa nähdä mitä käy kun hiukset ovat viimein pitkät…

 2. Maria kirjoitti:

  Juu, mulla tulee tarve värjätä tukka melkein aina vuodenajan vaihtuessa. Tällä hetkellä mulla on sellanen kullanruskea, joka on kyllä aika kiva, mutta haluttas taas vaihtelua… Himottas tuo blondi tai just vähän samantyyppinen kupari kuin sun postauksen kuvissa. En osaa päättää… 😀

 3. Sari BP kirjoitti:

  Tänä syksynä tuli. Laitatatin vähän tummaa violettia sävyä muutenkin tummiin hiuksiini, mutta sillai suht snadisti, kun olen muuten kuin vanha varpunen;)

  • hannamaria kirjoitti:

   Näyttää varmasti upealta tummaa pohjaa vasten violetti! Ite mietin jossain vaiheessa pitäisikö liukuvärjätä niin, että tyvi on ruskea ja latva punainen, mutta ylläpito olisi haaste kun ruskea ei voisi kuitenkaan olla oma! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.