Hae
Hannamaria

Punakuparit kutrit syksyyn Kampaamo Lumo:sta

On taas uutta tukkaa! Viime viikon maanantaina oli käynti Kampaamo Lumossa, jonne lähdin hakemaan punakuparia ja hiukan kirkkaampaa ilmettä. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, sillä vaikka valitsemistani kuvainspiraatiokohteista hiukan poikettiinkin, tuli tästä oikea nuotio. Hiuksessa on niin montaa eri väriä, että se näyttää eri valossa ja eri lailla laitettuna aivan erilaiselta 😀

hannamaria Kampaamo Lumo Joicohannamaria Kampaamo Lumo Joico

Projekti aloitettiin vanhan värin poistolla eli suomeksi blondauksella. Seokseen laitettiin blondausjauhetta sekä hapetetta ja sen annettiin muhitella hiuksessa jonkin aikaa. Tämä pestiin pois, jolloin tehtiin välihoito osalla Joicon 4-stepin hoito-ohjelmasta, josta kerron postauksessa edempänä. Pikainen pyyhekuivaus ja takaisin penkille, jolloin tyvi värjättiin Joicon K-PAK -väreillä (nro 56+6RC+7RC) ja pituuksiin laitetiin Joicon ammoniakittoman CHROME -sarjan värisekoitus (RC6+RC8). Tuli upea lopputulos, sillä pohjalla oli pitkään punaisella värjättyä hiusta ja latvassa aiemmin jo blondattua (ja hieman vaaleampaa) hiusta. Kuvat puhukoot puolestaan 😉

hannamaria Kampaamo Lumo Joico hannamaria Kampaamo Lumo Joico

Hiuksia leikattiin aivan aavistuksen ottamalla huonot latvat pois ja leikkaamalla pieni sivuotsis. Hiukset kyllä vaan kasvaa kasvamistaan, vaikka välillä tuntuu että edistystä ei tapahdu. Onneksi edistyskuvat tulee otettua ja niistä näkee hyvin edistyksen – vertaamalla kesällä kampaajakäynnin jälkeisiin kuviin huomaa hyvin hiusten kasvun. Valo tekee tässä kuvassa hiukan tepposet, latva ei oikeasti ole noin vaalea 😉

Joico hair repair system

Sitten se Joicon Hair Repair System -hoito, jossa kävin nyt maanantaina!  K-PAK -sarja on tarkoitettu pelastamaan eritoten käsitelty hius ja palauttamaan sen vahvuus. Kyseinen sarjan teho perustuu Joicon omaan Bio-Advanced Peptide Complex -yhdisteeseen, joka kiinnittyy hiusten vaurioituneisiin alueisiin samalla kun kevyt keratiinisilikoniyhdiste lukitsee hiuksiin kosteutta, sulkee hiussuomuja sekä tuo hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa.

K-PAK -sarjan tuotteita (ja tätä hoitoa tukeavia tuotteita) saa ostettua shampoista muotoilutuotteisiin monilta eri jälleenmyyjiltä (yhtenä näistä eleven.fi*) , mutta minulle tehtiin tämä ns. ’kampaamoversio’ 4 stepin hoidosta. Kyseinen hoito vei noin puolisen tuntia, joka koko aika käytettiin pesualtaalla. Kuvassa itse asiassa näkyy melko hyvin tuotteet sekä niiden vaikutusajat, mutta kertaan ne teille läpi.

  1. Clarifying shampoo – syväpuhdistava shampoo. Hoito aloitettiin syväpuhdistettavalla shampoolla, joka vaahdotettiin kosteaan hiukseen ja annettiin vaikuttaa n. viitisen minuuttia. Tuote pestiin pois ja hiukset pyyhekuivattiin kevyesti.
  2. Cuticle sealer – hiussolmuja sulkeva hoitoaine. Tämä levitettiin hiuksiin ja annettiin vaikuttaa taas samat viisi minuuttia kuin shampoo. Huuhtelu ja pyyhekuivaus, sama setti.
  3. Deep-penetrating reconstructor – rakennepaikkaava hoitoaine. Levitys hiuksiin ja lähelle päänahkaa, jonka kruunasi upea päähieronta tässä sekä viimeisessä vaiheessa. Vaikutusaika viitisen minuuttia tässäkin, huuhtelu ja pyyhekuivaus.
  4. Intense Hydrator – kosteuttava hoitoaine. Levitys ja upea päähieronta jatkui. Vaikutusaika tälläkin viitisen minuuttia, jonka jälkeen huuhtelu ja hoito loppuikin tähän. Niskat vapautui tuolista ja siirryttiin föönaamaan hiusta (jossa meni uskomattomat 30 minuuttia!).

Tuoksu näissä tuotteissa on aivan huumaava! Ei millään tavalla pistävä tai liian voimakas, vaan juuri täydellinen tälläiselle tuoksufanaatikolle. Herkemmätkin näistä varmasti nauttivat. Penkissä istuessa ja päähierontaa saadessa melkein nukahti – oli kyllä ihana alku viikolle tälläinen hoito- ja hiustenlaittokombo. Hoidon jälkeen hiukset vielä tosiaan föönattiin ja suoristettiin.

Värjäyksen ideoinnin minulle toteutti Sanna, joka omistaa kyseisen kampaamon. Suurena apuna oli kolmannen vuoden opiskelija Piia, jolla harjoittelu kestää 9.11. asti. Hän teki myös kokonaisuudessaan tämän maanantaisen hoidon ja on kyllä erittäin taitava. Häneltä saa kaiken lisäksi opiskelijatyöt 35% hintaan! Kampaamo Lumo löytyy Facebookista nimellä Lumo, sekä Instagramista @kampaamo_lumo. Nyt ei kun ylläpitoa ja myöhemmin värin freesaukseen samaan paikkaan!

Oletteko te toteuttaneet hiusmuutoksia tänä syksynä?

Joicon Hair Repair System -hoito saatu blogiyhteistyönä. *-merkitty on affiliatelinkki.

2 kommenttia

  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihanat hiukset! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.