Hae
Hannamaria

Upea luonnonkosmetiikkamerkki Zuii

Postipate toi jälleen kerran ihania juttuja PR-toimiston tytöiltä viime viikon puolella. Tällä kertaa esittelyssä onkin jälleen yksi upea luonnonkosmetiikkamerkki, Zuii Organic. Olin merkistä kuullut jonkin verran ja muutamia sen tuotteita päässytkin eräässä asikasillassa testaamaan, mutta silti itse merkin idea ja siinä käytetyt aineet olivat itselleni vieraita. Tiesin ainoastaan että merkin huulipunat ovat oivia, samoin meikkivoiteesta olin kuullut hyviä juttuja.

Zuii Organic on värikosmetiikkaan erikoistunut luomusertifioitu meikkisarja Australiasta. Sarjan sydän ovat hoitavat kukat. Jokainen tuote on sataprosenttisesti luonnollinen ja vähintään 95% kaikista valmistusaineista on sertifioidusti luomua. Zuii Organic meikkejä ei testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia.

Zuii luonnonkosmetiikka

Sarjasta täysikokoisena minulle tuli testiin muutamia tuotteita, jotka näkyvät yllä. Esitin toiveen eritoten huulituotteista sekä meikkivoiteesta. Pussin aukaistuani rakastuin aivan ensin näihin upeisiin, simppeleihin ja pienen twistin omaaviin pakkauksiin. Tummalla pohjalla vaalea teksti ja tehostevärinä käytetty vihreä vahvistaa todellakin sarjan promoamaa luonnonmukaisuuden mielikuvaa. Näiden arvostelemieni tuotteiden lisäksi sarjasta löytyy mm. puutereita, poskipunia, peiteaineita sekä meikinpoistoaineita. Täysi lista löytyy täältä.

Zuii luomivari duo SunsetZuii luomivari duo Sunset

Luomiväriduo, sävy Sunset

Olin erittäin yllättynyt ylipäätään koko sarjan tuotteiden pigmenteistä, saatika tästä luomiväriduosta! Aivan upea pigmentti joka hakkaa kaikki kokeilemani luonnonkosmetiikkamerkit ja jopa tiettyjen synteettisten merkkien pigmenttisyydellään! Vasemmalla on upea ruskan oranssi kulta, oikealla satiininen ruskea (näillä tehty silmämeikki muuten tullaan näkemään hiukan myöhemmin blogin puolella). Duo on erittäin kätevän kokoinen ja mahtuu meikkipussiin todella kätevästi. Sävykomboja myöskin on monia, tällä hetkellä yhteensä kahdeksan erilaista, laidasta laitaan.

Zuii Flora Lip Tint Ruby RoseZuii Flora Liptint Ruby Rose

Flora Lip Tint, sävy Ruby Rose

Huulituote, jolle en keksi suomenkielistä nimeä. Tämä Flora Lip Tint on jotakin huulikiillon ja todella intensiivisesti sävyttävän huulivoiteen väliltä. Zuii:n suomenkielisillä sivuilla nämä tituulerataan huulikiilloiksi, mutten voi aivan samaistua. Koostumus on kyllä melko huulikiiltomainen, mutta kiiltoja ei normaalisti voi kerrostaa näin paljon. Eli mitä useamman kerroksen tätä ’huulikiiltoa’ laittaa, sitä intensiivisempi siitä tulee. Levitys on helppoa ja pysyvyys ihan normaalin huulikiillon luokkaa – ruoan jälkeen täytyy korjailla.

Kuten sanoin, nämä myös poiston jälkeen ovat värjänneet huulia hiukan. Myöskään sävy ei toistu samana kuin miltä se tuubissa näyttää. Ruby Rose näyttää nimittäin ihanan punaiselta, mutta onkin tumma marjaisa rubiini. Hämmentävä väri, joka kiehtoo suuresti! Niin ja on myös kosteuttava, sillä tuotteiden sisältämän luomuruusun, Aloe Veran ja mehiläisvahan yhdistelmä kosteuttaa ja ravitsee kuivia tai rohtuneita huulia. Myös C- ja E -vitamiinia sanotaan löytyvän. Sävyjä on yhteensä yhdeksän erilaista.

Zuii Flora Sheerlips Lipstick HollyZuii Flora Sheerlips Lipstick Holly

Flora Sheerlips Lipstick, sävy Holly

Näissä Sheerlips -huulipunissa on erikoinen koostumus. Ne liukuvat huulille todella kivasti, mutta reunojen siistiksi saaminne on hiukan haastavaa etenkin ensimmäisellä kerralla. Lopputuloksesta tulee hiukan metallimainen, jollaisen lopputuloksen antavia punia minulla ei vielä ole ollutkaan. Väri myöskin on hauska ja mukava syksyyn. Pysyvyys on myös suhteellisen ok, ei tietenkään mattapunien tasolla. Sävyjä on olemassa 18 erilaista, joten jokaiselle varmasti löytyy lempparinsa!

Zuii Flora Lipstick Classic RedZuii Flora Lipstick Classic Red

Flora Lipstick, sävy Classic Red

Ihanan värinen huulipuna! Harmittaa etten tälle saanut vastaavaa huultenrajauskynää vaan jouduin käyttämään jotakin hiukan sinnepäin tätä viikolla aiemmin käyttäessäni. Mutta niin; upean tuoksuinen ja erittäin hyvin huulille levittyvä huulipuna. Pysyvyys ei tottakai ole mattapunien tasolla, mutta normaaliksi huulipunaksi (etenkin rajauksien ja kunnon pohjatyön kanssa) on se hyvä. Sävykin on kuin tehty minulle, tätä onkin huulilla mm. näissä kuvissa.  Ei voi kuin kehua.

Zuii Meikkivoide naytteet

Flora Liquid Foundation, sävyssä Beige Light & Natural Bisque

Ja sitten se tuote, jota odotin normaalin huulipunan ohella eniten tästä joukosta – meikkivoide. Luonnonkosmetiikan parista löytyy niin hyviä, kuin huonojakin meikkivoiteita ja odotukseni tälle olivat korkealla. Tykästyin todella, todella suuresti tähän vaikka sainkin ainoastaan näytepaketteja. Kokeilin itselleni sävyä Beige Light ja se sopi kuin nakutettu. Pysyvyys näillä on erittäin hyvä ja peittokin ok – kerrostamalla ja tiheällä siveltimellä saa erittäin peittävän lopputuloksen. Tämä yhdistettynä sarjan omaan peiteaineeseen ja puutereihin ei voi olla kuin hyvä kombo. Näiden näytepussien loputtua en tiedä mitä teen… Koukutuin! Sävyjäkin löytyy useaa, useaa erilaista, josta suuret propsit!

Zuii:n meikkejä löytyy pitkin Suomea Helsingistä Rovaniemelle. Jyväskylän alueelta näitä löytyy Hius- ja Kauneusstudio Chillistä Lutakosta sekä ekokauppa Ekolosta. Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi täältä.  Netistä tuotteita voi ostaa mm. Jolien verkkokaupasta.

Onko Zuii teille tuttu merkki?

Postauksen tuotteet saatu. Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

10 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  On tuttu, Peach-poskipuna ja Primer ovat meikkipussini vakiovarustusta, tykkään myös brändin huulipunista. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Poskipunia en olekaan testannut, pakko mennä hypistelemään messuilla! 🙂

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse en ole vielä päässyt Zuiin tuotteita testailemaan, mutta ehkä vielä joskus 🙂

 3. Charlotta Eve kirjoitti:

  Zuiita saa myös kaikista sokoksista ja sokos emotioneista. 🙂 Mulla on kans tuo Classic Red ja se on kyllä ihan paras klassinen punainen puna! Pysyy omissa huulissa kans koko päivän. Tykkään, että se on puolimatta eikä täysin matta, koska se on siten miellyttävämpi huulillakin.

  x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Samaa mieltä punasta! Tuota Sokos -asiaa en täysin allekirjoita, sillä ainakaan meillä täällä Jyväskylässä en ole siihen törmännyt. Etelämmässä suuremmilla paikkakunnilla varmasti on 🙂

   • Ritva Nykänen kirjoitti:

    Täällä Jyväskylässä olen hankkinut Zuiin tuotteita Chillin lisäksi Ekolosta.

    • hannamaria kirjoitti:

     Jep, siellä listassa se komeilikin pikaisen vilkaisun jälkeen! 🙂

 4. Krissu H kirjoitti:

  Olen kuullut Zuii:sta, mutta vielä ei ole tuotteet päässeet testiin. Pitääpä kokeilla tämän merkin meikkivoidetta, sillä en ole ollut tyytyväinen mihinkään aiemmin käyttämääni luonnonkosmetiikan meikkivoiteeseen.

  • hannamaria kirjoitti:

   Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Monesta paikkaa saa lisäksi pienen testerin mukaan ettei tarvitse isoa putelia ostaa kerralla, joten voi rauhassa testailla ensin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.