Hae
Hannamaria

I love me -messut: Parhaat palat ja ostokset

Noin viikko on kerennyt vierähtää I love me -messuista, joten on hyvä koota hiukan ajatuksia ja fiiliksiä tuosta kolmen päivän spurtista. Olin paikan päällä siis kaikki kolme päivää perjantaista sunnuntaihin, mikä oli kyllä erittäin antoisaa, mutta myös kuluttavaa. Keskityin tällä kertaa enemmän kuvailun sijaan itse kiertelyyn ja niin uusien kuin vanhojenkin tuttavuuksien kanssa sananvaihtoon, joten kuvia on vain sieltä täältä. Videotakin yritin kuvata, mutta sunnuntailta puuttuu materiaalia kokonaan joten jätän sen julkaisematta 😉

I love me -messutI love me -messut I love me -messutI love me -messut I love me -messut

Ständeistä ehdottomasti ylivoimaisesti kaunein oli tämä alimman kuvan Jolien piste! Ylhäällä näkyvä kukkakoriste on kuulema käsin tehty, joten se on varmasti vienyt aikaa – ja oli todella upea. Kauneuspuolen ständejä oli niin isoja kuin pieniäkin, isoimmat melkein heti portaiden läheisyydessä. Sarjoja ja brändejä oli monia, enkä ymmärräkään joidenkin ihmettelyä siitä ’missä kaikki meikit ja kauneuspuoli on’. Siinä se oli kun avasi hiukan silmiään. Myöskin Puhdistamolla, Cocovilla sekä Foodinilla oli suhteellisen isot ständit – luonnonkosmetiikkapuoli on muutenkin kasvanut todella isoksi kuluneen parin vuoden aikana ja tarjoaa miehillekin nykyään enemmän kuin I love me -messut ennen!

I love me -messut ostokset I love me -messut ostokset I love me -messut ostokset I love me -messut ostokset
Ostoksia tuli tehtyä vain muutamat, sillä pr-tuotteita oli tullut jo ennen messuja sekä messujen aikana suhteellisen paljon. Jokainen näistä ostoksista menee käyttöön ja olen jo aivan ihastunut tuohon Zuii:n puuteriin (hintaa oli 30€)! Täydellinen pari saman merkin meikkivoiteelle. Ostin myös NSB:n Liesen suosituksesta yhdet Eyeluren irtoripset (4€ paketti) sekä kun kerran halvalla sai -mentaliteetilla toisen sivellinshampoopullon (5€ jäi hintaa!). Yksi BYS:n sivellin (8€) sekä NYX:n glitteri (7,5€) tarttui matkaan, samoin Puhdistamon kookosvesi sekä shaker yhteensä 2€.

I love me -messut foodin I love me -messut Biozell

Kuten sanoin, PR-tuotteita tuli ennen messuja sekä messujen aikana suhteellisen paljon, joten tulette varmasti kuulemaan näistä kuvissakin näkyvistä tuotteista. Yleisfiiliksenä voin sanoa, että oli tähän mennessä parhaat messut. Viime vuonna käväisin paikalla ainoastaan lauantaina, joka oli tänäkin vuonna ehdottomasti ruuhkaisin päivä. Karattiinkin hetkeksi Helsingin keskustan hulinaan, lähinnä Lushille sekä syömään. Käytiin myös erittäin white trash -tyylisesti hakemassa Starbucksista kahvit junamatkalle mukaan. Pumpkin Spice Latte NAM!

I love me -messut I love me -messut VIP -bloggaaja

Tulin perjantaina joskus kahden aikaan ja sain onneksi sunnuntaina siirrettyä junani hiukan aikaisemmaksi, joten oli kotona jo alkuillasta. Messut olivat todella antoisat ja reissu kaikin puolin mukava, vaikka vielä näin viikonkin jälkeen kisaväsymystä meinaa pukata. Viikko tässä välissä oli täynnä deadlineja eikä ensi viikko näytä yhtään helpommalle. Tästä selvitään silti ja yritetään hiukan nauttiakin!

Ensi vuonna messut on sitten taas samoihin aikoihin eli 20.-22.10.2017! Mikäli vain omat aikataulut tuolloin antaa periksi, aion todellakin pyrkiä paikalle jälleen. Tämä messutapahtuma on kyllä joka vuoden kohokohta ja sen missaaminen harmittaa aina niin suuresti, että mieluummin jättää muutamat muut reissut väliin ja lähtee tällöin Etelä-Suomeen vierailemaan! Kiitos vielä että sain olla VIP -bloggaajana mukana ja etenkin Salla, joka hoiti tiedostusta ja etenkin minulle sekä Helmille majoituksen näin ulkopaikkakuntalaisina.

Ps. Muistakaahan vielä äänestää 30.10. asti Indiedays Blog Awardseissa! Meikän blogi löytyy Indiedays -kategoriasta ja helpoiten laittamalla hakuun ’hannamaria’ 🙂

7 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Ihania kuvia ja harmi kun messut jo loppuivat. Nämä on inspiroivimmat messut mitä on tarjolla.

  2. Noora kirjoitti:

    Hitsi oisin halunnut tonne, mutta ei jotenkin saanut aikasiksi mennä. Tosi kiinnostavia ostoksia oot tehnyt, toi meikkisivellin ja ripset varsinkin voisin myös kotiuttaa 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Toi meikkisivellin yllätti mut ihan täydellisesti! En asettanut tuolle juurikaan kummoisia oletuksia, mutta yhdistettynä tuohon Zuii:n meikkipuuteriin tuli tuloksesta todella upea! Tein pelkästään näillä eilen pikaisen pohjan, jolla käytiin sitten miehekkeen kanssa yksillä. Toimii!

  3. A kirjoitti:

    Mikä Starbucksista kahvin hakemisessa tekee white trashin?

    • hannamaria kirjoitti:

      Lähinnä tässä tarkoitin sen olevan erittäin yleistä nuorten naisten / tyttöjen keskuudessa, olisin voinut yhtä hyvin käyttää termiä pinterest / weheartit -kliseisesti tai muuta vastaavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *