Hae
Hannamaria

Lumenen uutuuksia – Beauty born of light

Sain jo hetki sitten testiini Lumenelta muutamia uutuuksia, jotka tulivat myyntiin jo noin kuukausi sitten. Pääsin tutustumaan näihin tuotteisiin jo Syyskuun lopussa järjestetyissä lanseerauspippaloissa, jotka näin myöhemmin ajateltuina olivat aika upeat ja yksi syksyn kohokotia! Ajattelin nyt esitellä etenkin Invisible Illumination sarjaa hiukan paremmin, sillä sitä olen vasta kunnolla päässyt testaamaan useammankin kerran. Mutta tuotteisiin.

Lumene Invisible illumination

Tässä kattaus, jonka sain testiin. Värikosmetiikan puolelta sain pohjan, peiteaineen sekä varjostukseen, korostukseen ja poskipunaan tarkoitettuja Invisible Illumination -sarjan tuotteita. Kasvojen hoitoon saapui Lähde -sarjan Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask sekä Pure Artic Miracle -misellivesi. Valo -sarjasta testiin saapui ihana Glow Refresh Hydrating Vitamin C -suihke ja Glow Reveal Vitamin C -kosteusvoide.

Lumene Lahde Hydration Recovery Mask

Tämä Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask on noussut yhdeksi lemppariksi tässä kuluneiden viikkojen aikana. Syksy on tuonut tullessaan kuivan ihon ja etenkin oikeaan poskeen sen jokavuotisen kuivan kohdan, joten tämä tuote on ollut siihen suuri pelastus. Käytän tätä n. kerran tai kahdesti viikossa joko pelkästään iltaisin naamiona, jolloin laitan paksumman kerroksen tai vaihtoehtoisesti naamiona yön yli. Tällöin laitan aavistuksen kevyemmän kerroksen ja annan sen imeytyä kokonaan ennen nukkumaanmenoa putsaten jämät aamulla pois.

Lumene Invisible illumination Serum concealerLumene Invisible illumination

Näistä värikosmetiikan tuotteista ehdottomaksi lemppariksi, monen muun bloggaajan tapaan, on noussut etualalla oleva Instant Illuminizer – sillä saa aivan supermahtavan kuullon poskipäille highlightin tapaan olematta kuitenkaan yhtään glitterinen tai överi. Beauty Serumin on tarkoitus toimia meikkivoiteena, mutta itselleni se on näin talvisaikaan liian kevyt ja koska sävy on ’universal’, on se myös aavistuksen liian tumma. Moni on kertonut käyttävänsä tätä muun meikin pohjalla kuultoa tuomassa, minkä voin hyvin ymmärtää! Itselläni jää tosiaan odottamaan kesää.

Watercolor Bronze sekä Watercolor Blush ovat myös nestemmäisiä, toinen varjostukseen ja lämpöä tuomaan, toinen ihan rehellinen poskipuna. Vaikka sävyt näyttävät swatchattuina ja purkissa vahvoilta, saa niillä todella kevyen lopputuloksen. Allaolevassa kuvassa kasvoilla on kaikkea Serum Concealeria myöden (jossa siinäkin on ’universal shade’), ja lopputulos on todella kevyt ja kuultava.

Lumene Invisible illumination

Kuten näkyy, lopputulos on todella, todella kuulas. Beauty Serumia on helppo kerrostaa ja se levittyy suht. hyvin niin sormilla, sienellä kuin siveltimelläkin. Concealer Serumia kokeilin peiteainesiveltimellä sekä sormin ja se ei itselläni peittänyt mitään. Ei edes pientä punaisuutta nenän ympärillä. Se on siis ainut näistä joka saa todellista noottia. Voin Beauty Serumin kuvitella todella hyvin joko omalle päivittyneelle iholle tai muuten jo luonnostaan aavistuksen tummemmalle. Tässä eroa kaulan ja rintakehän välillä ei niin selvästi näe, mutta muissa ottamissani kuvissa kyllä.

Kuvassa pointtina on etenkin tuo Instant Illuminzer – aivan upea hohto ilman glitteriä tai överishimmeriä! Tästä tuli heti mun luottotuote arkimeikkiin, peittoaa kaikki muut vastaavat ihan kuusnolla. Watercolor Bronzerille ja Blushille annan vielä useamman mahdollisuuden, sillä olen melko untuvikko mitä tulee näin nestemäisten bronzereiden tai poskipunien käyttöön ja haluan löytää niille oikeat levitystavat ennenkö käytän niitä kunnon meikissä. Näissä saa muuten erittäin hyvin määrällisesti rahalleen vastinetta, pisteet siitä!

Overall hyviä tuotteita on tässä uudessa kokoelmassa. Muiden Lumenen sarjojen tulevaisuudesta minulla ei ole tarkkaa tietoa, sillä ainakin logot ovat joissakin tuotteissa uudistuneet mutten kuvittelisi ns. ’hittituotteiden’ tai -sarjojen häviävän hyllyiltä ainakaan heti (nimimerkillä en voi elää enää ilman Blur -meikkivoidetta). Hinnat pyörivät siellä parin kympin molemmilla puolen per tuote ja ostopaikkoina toimii ainakin tällä hetkellä Sokokset sekä Stockmannit (ja Stockmann.fi -verkkokauppa, mainoslinkki), en tiedä miten nopeasti nämä päätyvät päivittäistavarakauppojen ja tavaratalojen hyllylle.

Oletteko te tutustuneet näihin uusiin Lumene -tuotteisiin?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin olen harmitellut kun Beauty Serum on hieman liian tumma, muutoin vaikuttaa aivan ihastuttavalta tuotteelta. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vain! 🙂 Hintakin hiukan kauhistuttaa ja en usko että tästä suomessa nousee kovakaan hitti (ainakaan heti), sillä sävy saattaa monelle olla talvisaikaan hiukan liian tumma.

 2. SariBP kirjoitti:

  En ole näitä uusia tuotteita vielä kokeillut, osittain siksi, ettei niitä ainakaan vielä ole näkynyt esim. Prismoissa. Minusta saisivat laittaa myyntiin sinnekin, kun Sokoksia ei kuitenkaan ihan kaikkialla ole, eikä Stockmanneja;) Anyway, minusta kiinnostavalta vaikuttaa erityisesti Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask. Monitoiminaamiot ovat kivoja.

  • hannamaria kirjoitti:

   Eilen katselin cittarin lehtistä ja ainakin täällä Jyväskylässä Cittariin oli kerennyt jo tulla, ihmettelen miten Prismoihin ei vielä ole kerennyt! 🙂 Ehkä nekin tulee hiukan porrastetusti.

 3. JonnaH. kirjoitti:

  Illumination-tuotteet ovat aivan ihania ja ne on olleet ainakin itsellä kovassa käytössä, melkein joka meikissä viimeisen reilun kuukauden aikana olen käyttänyt jotain noista. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Samma här, tuo instant illuminizer on ollut kovassakäytössä joka päivä itsellä!

 4. Iina / MouMou kirjoitti:

  TYKKÄÄN! Varsinkin bronzerista. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *