Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Lokakuu 2016

Koska marraskuu on hyvä kuukausi aloittaa jotain uutta (en tosin tiedä miksi), päätin alkaa tekemään monessa muussakin kauneusblogissa näkyvää kuukauden suosikit -postausta. Itse lisään tähän vielä inhokkeja mikäli sellaisia on. Loppuun tulee tottakai kuukauden random -suosikki tai inhokki riippuen kuusta. Lokakuussa löytyi useampi uusi suosikki ja pari ehdotonta inhokkia, hypätään siis niiden sekaan!

Hit – ehdottomat suosikit

Lumene Lahde Hydration Recovery Mask

Lumene Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask on noussut ihan ehdottomaksi lemppariksi kuivan ihon ja viilenneiden kelien selättämiseen. Kehuin tätä jo hiukan tiistain Lumene -postauksessa, mutta käydään sitä nyt hiukan enemmän lävitse. Purkissa on upeat 150ml tuotetta, joka kestää todella pitkään viikottaisessakin käytössä. Tämä tehokosteuttava geelinaamio lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja välittömästi muun muassa pohjoisen lähdeveden sekä koivun mahlan avulla. Ensialkuun olin hiukan skeptinen etenkin tuosta koivun mahlasta (koivuallergikko hei), mutta sitä taitaa olla niin vähän suhteessa muuhun että mitään allergista reaktiota ei ole tullut.

Kuten aiemmin sanoin, tätä voi käyttää joko poispestävänä tehonaamiona tai yön yli käytettävänä naamiona (jolloin tottaki iho puhdistetaan normaaliin tapaan seuraavana aamuna). Itse olen kokeillut molempia ja olen tykännyt. Mikäli käytän tätä iltasella, laitan paksumman kerroksen ja yöksi laitan aavistuksen vähemmän. Tuote imeytyy kummassakin tapauksessa ihoon todella hyvin eikä pinnalla tunnu mitään, ennenkö jämiä alkaa pestä pois – tällöin etenkin yön yli olleesta naamiosta on hiukan geelimäisyyttä jäljellä. Tykkään ihan kuusnolla.

Zuii Liquid Foundation

Zuii Organic Flora Liquid Foundation -meikkivoide on noussut toiseksi HQ -tuotteeksi Lumene Longwear Blur Foundationin rinnalle. Tässä mätsää sävy ja koostumus omiin vaatimuksiini aivan täydellisesti. Sävyjä muistaakseni on muuten n. 30 erilaista, joten jokaiselle varmasti löytyy omansa (omani on Beige Light). 30ml purkista riittää n. 1,5 – 2 pumppausta peittämään koko naaman ja kaulan riippuen miten peittävään tulokseen tähtään. Peittävyys on todella hyvä ja lopputulos silti kuulaan ja tasaisen näköinen – ei kakkuefektiä näkyvissäkään. Kirjoitin Zuii:n tuotteista aiemmin, jolloin kehuin myös tätä. Ihastuin merkkiin ja tuotteisiin niin paljon, että ostin messuilta puuterimaisen meikkivoiteen testiin myös.

Miss – ehdottomat inhokit

Lidl Cien products tuotteet

Cien -meikkivoiteet ja ripsarit. Niin suuri floppi kuin voi olla. Mamma onneksi kotiutti BB-voiteen ja kehui sitä hyväksi, kuten hiukan arvelinkin. Hänkin sanoi samaa ripsareista, sillä on ainakin yhtä kokeillut, ja totesi saman kuin minä – kuraa. Onneksi Cien -perheestä löytyi muita positiivisia juttuja, voit käydä lukemassa postaukseni niistä täältä.

Loreal Volume million lashes fatale

L’Oreal Volume Million Lashes Fatale -ripsiväri ei sytyttänyt ollenkaan. Tässä vertauskohtana käytän ihan täysin itselleni parhainta Lumene True Mystic Volume -ripsiväriä, joka on nykyään mun HQ -tuote sekin. Koostumus oli liian juoksevaa ja harja ei toiminut omiin ripsiini ollenkaan. Tuote lupaa tuuheuttaa, pidentää ja tehdä ripsistä täyteläisemmät. Noh, omistani tuli vain yhteenliimaantuneet hämäkäkinjalat – pitkät tosin. Ei mun teekuppi ollenkaan, mutta voi toimia tuuheampiripsisille jotka kaipaavat pituutta.

Random -hit!

I love me -messut

I love me -messut. Voisin palata tähän aiheeseen vielä vaikka miten monesti, mutta ehkä vain päädyn toteamaan että messut olivat ihanat, mutta uuvuttavat ja linkkaan teille tämän viimeisen messupostauksen reissun parhaista paloista sekä ostoksistani. Arkeen paluu kävi melko äkkiä ja ikävä kyllä deadlineja oli viime viikolla useampi ja tällä viikolla ’innovoidaan’ ihan täysillä. Mikäli tästä viikosta kysytään palautetta aion antaa täyslaidallisen kuravettä.

Löytyikö teille lemppareita tai inhokkeja lokakuussa?

Postauksen tuotteet saatuja.

4 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Hih, Cien ei selvästi ole iskenyt suhun. 😀 Lumenen naamiota en ole vielä kokeillut, mutta otan sen kyllä jossain vaiheessa käyttöön kaapista. 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Haha, ei 😀 Ainoastaan huulipunat ja suihkusaippuat pääsee jatkoon. Tosin nythän jossain uutisoitiin Cienin kroppavoiteen olleen ihan yber, ehkä sen uskaltaa ostaa testiin!

  2. Anni kirjoitti:

    Mielenkiinto heräsi Lumenen naamioon, taitaa mennä testiin ? Hieman epäileväinen olen näin talvella geelimäisten tuotteiden tehokkuudesta, mutta aina on mukava yllättyä positiivisesti ?

    • hannamaria kirjoitti:

      Suosittelen, ei ole ihan perus geelimäinen tuote 😉 Kaveritkin ovat päätyneet ostamaan ja kehumaan kys. tuotetta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *