Hae
Hannamaria

Loppuneet tuotteet – Lokakuu 2016

Koska lokakuussa loppui muutama todella hyvä tuote, päätin tulla esittelemään ne ja kirjoittamaan jokaisesta pienet pika-arviot. Jossakin postauksessa taisin jo todeta, että marraskuu on hyvä aloitta uusia juttuja, joten koitetaan tehdä tästäkin kuukausittainen traditio. Kertokaa muuten kommenttiboksissa mikäli näitä ’kuukauden roskia’ on kiva nähdä ja niistä pika-arvostelut lukea!

Kuun loppuneet: Lokakuu 2016

Viime kuussa loppui siis neljä tuotetta. Jokainen näistä oli kyllä melko hyvä, mutta yksi oli aivan ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan paras. Arvaako joku jo mistä puhun? Mukana on yksi blogin kautta saatu tuote (V10 Plus -seerumi), pari saksasta roudattua tuotetta sekä yksi shampoo.

Kuun loppuneet: Lokakuu 2016

Balea herkän ja kuivan ihon vaahtoputsari, 150ml / Hinta-laatusuhteeltaan parhain putsari, mitä olen koskaan omistanut. Balea on muuten saksalaisen dm -kaupan oma halppismerkki (ns. heidän Pirkka), joka ei jättänyt itseäni kylmäksi. Vaahto oli todella hienojakoista ja puhdisti meikit kasvoilta todella tehokkaasti. Hintaa oli ainoastaan muutaman euron verran enkä ole vastaavaa suomesta löytänyt. Tykkään käyttää lähes ainoastaan vaahtoputsareita, joten niistä on tullut testattua muutama. Muistaakseni Herbinalla oli jokin vastaava herkän ihon tuote. Aion pyytää saksan kaveria tuomaan pari kappaletta näitä seuravalla Suomen -reissullaan.

SP Color Save -shampoo, 250ml / En huomannu värin pysyvyydessä mitään erityistä, mutta tämä oli ihan perus hyvä shampoo silti. Vaahdotus onnistui hyvin eikä tuotetta tarvinnut käyttää vaahdon saamiseksi aivan järkyttävää määrää kuin joissakin halvemmissa tuotteissa joutuu tekemään. Perus OK -shampoo, joka oli hyvä käyttää varastoista pois. Hintaa taitaa jälleenmyyjillä olla jotain 15€ luokkaa riippuen mistä ostaa.

Kuun loppuneet: Lokakuu 2016

V10 Plus Kermidi -seerumi, 30ml / Hyvä seerumi, joka teki tehtävänsä. Tämän keramidi -seerumin on tarkoitus vahvistaa ihoa ja kosteuttaa. Käytinkin tätä paljon aknekuurini aikana ja jälkeen, sillä löysin tämän postauksen blogin kätköistä. Näin 1,5 vuoden jälkeen koostumus oli muuttunut jo hiukan venyväksi, joten en jämiä uskaltanut enää käyttää. Kolme tippaa riitti kasvoille ja kaulalle ja käytin tätä itse vain iltaisin, vaikka imeytyvyys olikin hyvä. Tämä 30ml purkki maksaa apteekissa 84€ ja 10ml n. 33€. Omani on saatu.

Alverde Mango-sitruuna suihkusorbetti, 200ml / Limited Edition -kesätuoksu, joka ei ollut hinnalla pilattu (muistaakseni 3€). Alverdesta olen puhunut ennenkin paljon ja pääosin pelkkää positiivista, mutta tämä suihkusorbetti saa hiukan noottia. Onhan se sorbetti eikä ole tarkoitettu vaahtoamaan, mutta en tuntenut tässä sitä puhdistus-osiota ollenkaan. Parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen teinkin niin, että käytin tätä normaalin vaahtovan suihkugeelin jälkeen tuomaan iholle hyvän tuoksun 😉

Lokakuussa loppuneiden tuotteiden arvo: n. 120€. Kallein näistä oli saatu, loput olin kustantanut itse. En ole koskaan tullut ajatelleeksi paljonko sitä kosmetiikkaa oikein kuluttaa loppuun kuukaudessa… Tässä arvon teki ehdottomasti tuo seerumi.

Tutkitteko ja lasketteko te kuussa loppuneita tuotteita?

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tänään juuri julkaisin lokakuun loppuneet ja kasa on melkoisesti suurempi kuin sinulla 😀 (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/lokakuun-loppuneet.html)
  Voisikin olla mielenkiintoista laskeskella loppuneiden summaa myös rahassa, hmm..

  • hannamaria kirjoitti:

   Ahhahhaa no niin näytti olevan! 😀 Se on totta, sillä itseäni ainakin kiinnostaa ja siksi tähän ne laitoin. Toivottavasti muistan tulevinakin kuukausina!

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Koitin keväällä ja kesällä, että saisinko tällaista postaussarjaa aikaiseksi ja säästin kaikki roskani huhti-heinäkuun ajan, mutta ei niitä kamalasti kertynyt. Ei niin paljoa, että olisi tullut joka kuukausi jotain postattavaa. Toisina kuukausina toki sitten loppui useampia tuotteita. Joten en laske. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Se mullakin on tässä ollut ongelma ja siksi en näitä ole ennen tehnyt, nyt sattui niin sopivasti tyhjenemään enemmän kuin yksi kerralla joten pakkohan se oli 😀 Tässäkin kuussa on loppunut jo kaksi, ehkä tästä vielä postaus saadaan aikaan. Ja jos ei niin sitten yhdistellään eri kuita!

 3. Charming Nails kirjoitti:

  En laske arvoja mutta säästän kyllä tyhjät purnukat. Lähinnä mielenkiinnosta, kyllä niitä vaan aina loppuu vaikkei siltä tuntuisi. Nuo V10:t kiinnostaisi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *