Hae
Hannamaria

Timantit ovat naisen paras ystävä: Real Techniques Bold Metallics Miracle Diamond Sponge

Sain ennen I love me -messuja messukassin, jossa oli ties miten monta eri ihanaa tuotetta joita en osaa ole vielä edes päässyt testaamaan. Näiden kautta kuitenkin tutustuin useampaan uuteen brändiin ja maahantuojaan ja sain lisätietoa monista uutuuksista. Sain samalla myös kutsun hakea tämä uusi Real Techniques Bold Metallics Miracle Diamond Sponge -meikkisieni.

Real Techniques Bold Metallics Miracle Diamond Sponge

Ja se on oikeasti timantin muotoinen! Katsokaa nyt miten suloinen. Pitkitin tämän käyttöönottoa vain, koska se on niin nätti enkä tahtonut sotkea sitä… Jotkut ymmärtää 😉 Mutta viimeinkin kun pääsin tätä kokeilemaan oli se ihan kivan, melko normaalin sienen oloinen. Mikäli olet joskus käyttänyt BeautyBlenderiä (postaukseni täällä) tai etenkin RT:n perinteistä Miracle Complexion Spongea (postaus täällä), tiedät mistä puhun. Erikoista tästä muihin kilpailijoihinsa teki useat eri levityspinnat, joista jokaiselle on oma tarkoituksensa – ja yksikään sieni ei ole samanlainen, sillä ’marmorikuvio’ toistuu jokaisessa eri tavalla.

Real Techniques Bold Metallics Miracle Diamond SpongeReal Techniques Bold Metallics Miracle Diamond Sponge

Kuten muillakin meikkisienillä, kostealla sienellä syntyy kuulaampi lopputulos ja kuiva sieni sopii paremmin peittävämmän pohjan tekoon puuterituotteilla. Tasainen päällisosa sekä leveät sivut on tarkoitettu meikin levittämiseen ja häivyttämiseen laajalla alueella, kapeat meikkisientä kiertävät osat peiteaineen levitykseen sekä korostus- ja varjostustuotteille, kapea kärki taasen peittämään ihon pienimmät virheen ja toimii hyvin etenkin silmän alueen meikin häivytyksessä. Yleisesti tykkään sekä tämän sienen, että perinteisen oranssin RT:n meikkisienen muotoilusta enemmän kuin BB:n, sillä näissä on enemmän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja.

Tämä on lajissaan muistaakseni neljäs erilainen meikkisieni RT:n perheeseen ja ensimmäinen Bold Metallics -kokoelmaan. Kyseinen meikkisieni lanseerattiin tänä syksynä mm. Briteissä, mutta Suomessa se ainakin aikaisemman tiedon mukaan lanseerataan virallisesti ensi vuoden puolella vaikkakin se oli ennakkoon jo eränä ostettavissa I love me -messuilta.

Tällä hetkellä kyseinen Real Techniques Bold Metallics Miracle Diamond Sponge -meikkisieni on kuitenkin myynnissä vain oletkaunis.fi -verkkokaupassa. Hintaa meikkisienellä on nyt 16,90€, mikä on abouttiarallaa saman verran kuin BB:llä mutta huomattavasti enemmän kuin perinteisellä RT:n oranssilla meikkisienellä. Itse aion jatkaa testailuja ja miten tämä selviää testistä, sillä meikkisienet ohjeistetaan vaihtamaan 1-3 kuukauden välein (en tosin vielä kertaakaan ole käyttänyt vain yhtä sientä niin lyhyen aikaa vaan heittänyt ne pois kun ne ovat tuntuneet hiukan hassuilta), mutta katsotaan miten kauan tämä kyseinen kestää ja onko materiaali yhtä herkkä naarmuille ja repeytymiselle kuin muut sienet!

Oletteko te kokeilleet Real Techniquesin meikkisieniä?

Real Techniques Miracle Diamond Sponge saatu maahantuojalta.

6 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  En ole kokeillut, myönnän, että olen aika bb-tyttö ja kaikki muut kokeilemani tuntuvat siihen verrattuna liian kovilta omalla super-kosketusherkällä hipiällä. 🙂

 2. Katri | Finnlandsnorsk kirjoitti:

  Kyseinen meikkisieni ei minulle ole ennestään tuttu, mutta perus pisaranmuotoinen beauty blender on minulle riittänyt. Mutta varmasti varteenotettava vaihtoehto, sillä nämä voi olla melko erilaisia laadullisesti ja valmistajakohtaisesti.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vain! RT:n muut meikkisienet on kyllä laadullisesti hyviä, saa nähdä miten kauan tämä kestää 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin sain tuon timanttisienen testiin ja useamman viikon testailun jälkeen olen alkanut tuohon aika kovastikin tykästyä 🙂
  (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/timanttisieni.html)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.