Hae
Hannamaria

Useammat kehut saanut meikki – NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals

Vaikka olenkin tänä syksynä alkanut pitää kovasti lämpimistä sävyistä niin meikissä kuin muutenkin, pitää viileät sävyt etenkin silmämeikissä vielä pintansa. Olen myös yrittänyt päästä hiukan pois siitä perinteisestä ’tässä kymmentä eri ruskean sävyä’ -meikistä ja kokeilla pikkaisen erilaisia lookkeja vaihteeksi. Parempaan saumaan ei olisikaan voinut sattua tämän NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals -paletin saapuminen, sillä pääsinkin leikkimään itselleni hiukan erikoisimmilla sävyillä tämän paletin avulla.

NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals

Kuten näkyy, toteutin melko simppelin utuisen pinkin ja purppuran meikin. Olen joskus ennenkin tälläisen tehnyt, tosin eri paletilla, mutta nämä sävyt vei kyllä tuon edellisen tuloksen ihan kuus nolla. Tähän meikkiin käytin paletin kolmea eri sävyä, jotka yhdistyi todella mukavasti ja saumattomasti toisiinsa.

NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals

NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals

Oli suuresti hankaluuksia saada paletin värit toistumaan edes lähes niin pigmenttisinä tai upeina kuin ne luonnossa ovat. Paletti on vuorattu niin matoilla, shimmereillä kuin duochromellakin! Tämä on yksi neljästä eri Ultimate -paletista, muita ovat Warm Neutrals, Smokey sekä Brights. Jokainen sisältää 16 sävyä ja suositushintaa paleteilla on n. 20 euroa ostopaikasta riippuen, mm. elevenillä hintaa on 20,70€. Kivijalkamyymälöistä ainakin Sokoksilla sekä Stockmanneilla pitäisi löytyä! Itse tykästyin sekä tähän että Warm Neutrals -palettiin, jonka aion tulevaisuuden varalle hankkia.

NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals

Huulimeikki kruunasi tämän meikin ja vaikka se päivän mittaa kokikin katoamisen, oli kombo todella mukava. Rajauskin onnistui kevyesti ja hyvin tällä kertaa, mitä ei yleensä pääse tapahtumaan. On muuten ihan törkeän hyvän värinen puna, pakko kyllä kehua tuota Cieniä tässä kohtaa vielä kerran. Ja ai niin, oli ensimmäinen meikki ikuisuuksiin joka sai kehuja ihmisiltä – peräti kolmet kehut tuli silmämeikistä päivän aikana. Hämmentävää, sillä yleensä ei ole tottunut siihen että silmämeikki huomataan lasien takaa! Tykkäsin muuten tästä kombosta todella; vihreä paita, oranssit hiukset ja hiukan lila luomiväri oli oikein toimiva yhdistelmä omaan silmääni.

Kasvoilla tässä meikissä:

Dermalogica Hydrablur Primer -pohjustusvoide*
Zuii Organic Liquid Foundation -meikkivoide sävyssä Beige Light

Maybelline Fit Me -peiteaine sävyssä 15
Lumene Longwear Blur -meikkipuuteri sävyssä 0 Light Ivory*
Anastasia Beverly Hills Countour Kit sävyssä Light to Medium*
IsaDora Face Sculptor Strobing 20 Cool Glow*

NYX Ultimate Eyeshadow Palette Cool Neutrals*
L’Oreal Volume Million Lashes Fatale
*
Lumene Blueberry Eyebrow -kulmakynä sävyssä 2
Benefit Gimme Brow sävyssä 3

Cien Huulipuna sävyssä 12 Berry Passion*

Tykkäättekö te lämpimistä vai kylmistä sävyistä?

NYX Eyeshadow Palette Cool Neutrals -paletti saatu blogin kautta. *-merkityt tuotteet saatu, elevenin linkki mainoslinkki.

8 kommenttia

 1. emppi kirjoitti:

  Jotenkin ihan huikea kontrasti tuon sinun paidan, hiusten ja huulipunan välillä. ISOPEUKKU ja jatkoon! Terveisin Värinatsi 😀

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Tosi kaunis meikki, varsinkin puna sopii sulle loistavasti. <3 Itse tykkään pääasiassa lämpimistä sävyistä, mutta innostun kyllä viileistä varsinkin silmämeikissä.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos, siihen kun löytyy vielä mätsäävä huultenrajauskynä niin pääsee käyttöön enemmänkin!

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Todella toimiva kokonaisuus, villapaita on huikean hyvän värinen ja sopii hiusten kanssa hyvin yhteen 🙂

 4. Anneli kirjoitti:

  On kyllä kiva meikki, ei ihme että huomattiin lasienkin takaa 🙂 Ite tykkään paljon lämpimistä sävyistä, kylmät ei oo koskaan tuntunu ihan omalta jutulta.

  Elämää tangolla ja sen ympärillä

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitoksia 🙂 Monella tuntuu lämpimät sävyt olevan enemmän oma juttui kuin kylmät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.