Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Marraskuu 2016

Taas olisi aika käydä läpi viime kuun suosikit ja ne vähemmän suosikit. Viime kuu oli melko laiha uusien tuotteiden kokeilun osalta, mutta tahdoin silti nostaa pari uutta suosikkia esille. Ja löytyi joukosta yksi ei niin miellyttäväksi tuote. Voitte seurata tämän kategorian aiempia postauksia Hit & Miss -tagin takaa!

Hit – ehdottomat suosikit

Jolie Absolution Le Soin PurifiantJolie Absolution Le Soin Purifiant

Jolielta saatavissa oleva Aboslution Le Soin Purifiant -naamio vei kyllä voiton tässä kuussa. Olen yhdistänyt tämän täysin vegaanisen, syväpuhdistavan naamion kanssa Lumenen viime kuussa lemppariksi listaamani Hydration Recovery Oxygenating Gel Maskin ja lopputulos on ihan huikea. Tämä ei kirvele eikä polttele mutta puhdistaa ihon kuonasta hyvin, kirkastaa ja ei ainakaan mun pintakuivalla iholla ole kirvellyt. Tuote kuvauksensa mukaan sisältää koivunmahlaa, joka silottaa sekä puhdistaa ja valkoista savea, joka imee itseensä liiallista talia sekä supistaa ihohuokosia. Tuote sisältää myös lakritsia, viilentävää piparminttua sekä luonnollista salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta (lainattu Jolien sivuilta). Vielä huomiseen asti saa muuten Jolien verkkokaupasta -15% alennusta koodilla XMAS2016, joten se kannattaa käyttää hyödyksi!

Lush Lip scrub Sugar Plum Fairy

Kirjoitin hetki sitten muutamista LUSHin tämän joulun sesonkituotteista ja mukana oli Sugar Plum Fairy -huulikuorinta, johon ihastuin kovin. Olen ollut pidemmän aikaa LUSHin huulikuorintojen (ja muidenkin tuotteiden fani), joten tämä kausituote oli ihan hitti niin omasta, kuin parin muunkin bloggaajan mielestä. Vaikka vakivalikoimassakin olevat tuotteet ovat aika kivoja, ovat tälläiset oikein osuvat kausituotteet jotenkin mukavampia käyttää. En odota innolla sitä päivää kun tämä loppuu 🙁

Nunuco Design Co. Nunuco Design Co.

Jo kahdesti reissussa mukana ollut marmorikuvioitu Nunucon pussukkani on myös noussut melkoiseksi lemppariksi viime kuun puolella. Se vetää sisäänsä todella hyvin käyttiskosmetiikan (meikkejä lukuunottamatta) jota tarvitsen matkalle mukaan. Meikkejä en koe tarvetta säilyttää tässä, sillä arkimeikkini eivät tarvitse näin isoa säilytyspussia. Meinasin kirjoittaa ensin että arkimeikkini koostuu niin vähästä määrästä tuotteita, mutta se olisi ollut aikamoinenvale – pitääkin muuten tehdä arkimeikkituotteista oma postaus… Mutta niin, upea pussi ja upea kuosi.

Miss – ehdottomat inhokit

Kerkesin viime kuussa testaamaan niin vähän uusia tuotteita, etten oikeastaan löytänyt uutta superinhokkia. Tuotteiden vaihtuvuus ei ollut kovin runsasta ja kaikki mitkä loppui, oli hyviä. Ainoastaan yksi tuote nousi yli muiden huonoudellaan ja koitin antaa tälle kyseiselle tuotteelle parikin eri mahdollisuutta vakuuttaa, mutta lopputulos oli aina sama – ei toimi mun hiuslaadulla.

Biozell Professional Keratin Heat and Styling Spray

Kyseinen tuote on Biozell Professional Keratin Heat and Styling Spray. Sain tuotteen I love me -messuilta ja useamman testikierroksen jälkeen jouduin toteamaan tämän Biozell Professional -joukon mustaksi lampaaksi. Tahdon lämpösuojieni tekevän hiuksen pinnasta sileän ja saavan raudan liukumaan tasaisesti sen pinnalla, niin ja mikäli tuote sisältää aineita jotka auttavat hiusta pysymään suorana pitkin päivää, on se pelkkää plussaa.

Tässä ei toistunut omalla kohdallani mikään, sillä jo valmiiksi karheasta hiusteni pinnasta tuli vielä karheampi ja päästyäni koululle n. kaksi tuntia suoristuksen jälkeen, eivät hiukset olleet enää kovinkaan suorat. Vastaavalla tavalla ja raudalla ainoastaan ainetta vaihtaessa on lempparini Osis+ Flatliner Iron Spray toiminut paremmin. En sano etteikö tämä liukkaalle ja hennolla hiustyypille sopisi paremmin, mutta itselleni tämä ei nyt toiminut. Kaverit, saa tulla hakemaan omaan käyttöön!

Löytyikö teillä viime kuussa suosikkeja tai inhokkeja tuotteista tai palveluista?

Osa linkeistä mainoslinkkejä.

2 kommenttia

  1. Marika kirjoitti:

    Mulla on kovin samanlaiset fiilikset tosta Biozellin suihkeesta. Pitkin hampain käytin sen loppuun, mutta en kyllä enää ostaisi uutta.

    • hannamaria kirjoitti:

      Hyvä kuulla ettei vika ollut vain mun hiuslaadussa! Harmi toki, sillä olisin halunnut tuotteesta tykätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.