Hae
Hannamaria

Loppuneet tuotteet – Marraskuu 2016

Vaikka Joulukuu on jo melkein puoleen väliin kerennyt, ei ole vielä liian myöhäistä kääntää katsetta viime kuun loppuneisiin tuotteisiin. Lokakuussa tuotteita loppui aavistuksen vähemmän ja nyt tuntuukin siltä, että joulukuustakin tulee melko laiha… Mutta katsotaaan nyt, onhan tässä kuukautta jäljellä! Notta nyt niihin Marraskuun loppuneisiin…!

Kuukauden loppuneet

Tässä kuussa loppui pari lempparia, joista osa on saatuja ja joista osa on ostettuja. Esimerkiksi tuo vasemmalla näkyvä hoitoaine sekä keskellä näkyvät peiteaine sekä döksä ovat ihan ikilemppareita! Yhteensä tuotteita loppui kuusi kappaletta, joita päästään nyt ruotimaan. Olen merkannut saamani tuotteet *-merkillä.

Kuukauden loppuneet

 

I love… Whipped Sugar Scrub 200ml* on näkynyt täällä blogissa aiemminkin. Sain tämän kesällä ja järjestin silloin teille arvonnan I love… -sarjan tuotteiden ympärille. Nimensä Pink Marshmallow mukaan tämä on erittäin hattarainen tuote, joka ei ole oikeastaan kuorinta eikä suihkugeeli, vaan enemmänkin vaahto. Puhdistaa hyvin ja vaahtoutuu kivasti, oikein kiva tuote hintaansa (9,90€) nähden. Niin ja tuo tuoksu, ihana karkkinen hattara! Mikäli sarjan tuotteet kiinnostavat enemmän suosittelen katsomaan tuon kesän postauksen jonka linkitin.

Rexona Maximum Protection 45ml Confidence -döksä on ainut, jota olen ikuisuuteen enään käyttänyt. Ensimmäisen tälläisen sain Kesäkuun 2015 LivBoxista ja se oli menoa. Tämä on melko hintava (Sokoksella muistaakseni 9,90€) antiperspirantti, mutta oikein riittoisa ja tekee mitä lupaa. Pitää kainalot raikkaina ikuisuuden ja vaikka en useasti 48h olekaan käymättä suihkussa, ei tätä tarvitse siinä välillä lisätä. Tuoksuja tästäkin on monia, mutta tämä ja nyt käyttämäni (joita hamstrasin Saksasta kröhöm…) ovat kyllä todella hyviä molemmat.

Kuukauden loppuneet

Alverde XXL Volume -ripsiväri on yksi Heinäkuisen Saksan reissun ostoksia. En tiedä mitä tältä odotin, sillä tiedän että luonnoskosmetiikkamerkkien ripsivärit eivät ole yleensä kummoisia, mutta silti odotin tältä sitä jotakin. Alverde muuten merkkinä kun ei ole pettänyt, jotenkin luulin tämän olevan edes halvan OK-ripsarin veroinen mutta nope. Tämä oli todella huono, ei tuonut minkäänlaista tuuheutta tai pituutta ja varisi päivän mittaan pois. Kestin silti n. viikon verran tämän kanssa ja kokeiltuani tätä vielä pari viikkoa avauksen jälkeen, oli tulos edelleen sama. Hintaa oli n. 4€ joten suurta lovea se ei lompakkoon tehnyt, joten no worries.

Maybelline Fit Me -peiteaine sävyssä 20. Tämäkin on Saksan ostoksia ja olen käyttänyt tätä ties miten monta kappaletta putkeen. Tämän oston jälkeen olen ostanut jo Suomesta yhden ja he olivat tällä välin uusineet sävyvalikoimaa ja nykyisen kanssa tuntuu, että se on aavistuksen liian kellertävä. Mutta silti, paras peitevoide hinta-laatusuhteeltaan jota olen tähän mennessä kokeillut – peittää, ei karkaa juonteisiin ja pysyy pitkään. Hintaa oli Sokoksella muistaakseni 8,90€ jossakin tarjouksessa.

Kuukauden loppuneet

Himalaya Herbals Light Hydrating Gel Cream* -kasvovoide oli todella hyvä kesälle. Näin syksyyn ajautuessa ja ensimmäisten pakkasten tullessa tästä tuli liian kevyt, mutta kesäaikaan ja etenkin sekaiholle todella oiva tuote. Se imeytyy nopeasti, on kevyttä ja on edullinen. Hintaa tällä tuotteella on vain n. 7,90€.

L’Oréal Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil Conditioner, 200ml*. En olekaan koskaan maininnut tätä tuotetta blogissa aiemmin vaikka se on ollut käytössä jo hyvän aikaa. Sain tämän Kérastasen koulutuksesta jo n. vuosi sitten, mutta käyttöön se pääsi vasta kesällä. Koska käytän tiuhaan Color maskeja värin ylläpitoon, kestää mulla hoitoaineet suhteellisen kauan. Tämä oli todellinen pelastajatuote – loi kunnon kiillon ja tuntui kosteuttavan todella hyvin. Tosin tällä on hoitoaineeksi vähän normaalia enemmän hintaa, n. 25€, mutta on tämä sen arvoinen!

Marraskuussa loppuneiden tuotteiden yhteisarvo: 65,60€. Olipa muuten todella edullinen kuu. Viime kuussa noustiin jopa 120€ totaalisaldoon, tässä kuussa loppui yllättäen tälläisiä hiukan halvemman hintaluokan suosikkeja ja tuotteita. Jokainen oli kyllä hyvä tuote tuota Alverden ripsaria lukuun ottamatta, mutta ainoastaan Kérastasen hoitoaine on sellainen (Fit Me:n peiteiaineen ohella) jonka ostaisin uudelleen. Bloggarina kuitenkin testiin tulee uusia tuotteita koko ajan eikä suurimmassa osassa kannata jäädä jumittamaan suosikkeihin jotta pysyy mukana uutuuksissa.

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin arvonta on muuten päättynyt ja voittaja arvotaan tänään. Olen häneen yhteydessä sähköpostilla ja odottelen vastausta 48h, jonka jälkeen arvon uuden voittajan. Tavoitteena olisi näet saada paketti jouluksi perille!

Onko teillä lemppareita, joiden ette halua loppuvan?

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tuttuja ovat Himalaysan voide joka on tosi hyvä kesällä! Mutta talvella liian kevyt. Rexonan dödöstä tykkäsin myös, yllättävän hyvä. Mutta en raaskisi ostaa noin kallista…

  • hannamaria kirjoitti:

   Himalayaa komppaan! Tää Rexona on kyllä melko kovan hintanen, onneks Saksassa makso lähes puolet vähemmän niin pystyi hamstrata! 😀

 2. Mimi kirjoitti:

  Mulla on tota samaa Alverden ripsaria ja mä taas on tykännyt siitä tosi paljon. Mulla on kyllä luonnostaan aika pitkät ja paksut ripset, joten en ehkä kaipaa ripsarilta niin paljoa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiva kuulla että tää on sinun ripsillä toiminut! Tämä ripsari kyllä tarvitsee jo omasta takaa tuuheutta ja pituutta että toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.