Hae
Hannamaria

Miesten hiustenlaiton kulmakivet – Biozell Professional MEN BULLETPROOF

Lokakuisilta I love me -messuilta sain miehekkeelle testiin Biozell Professional MEN BULLETPROOF-hiustenhoitotuotteita, joista osa on nyt päässyt testiin. Sarjaan kuuluu tällä hetkellä neljä tuotetta, joilla miesten pitäisi selvitä normaalista arjestaan – hiustenlaiton osalta. Miehet ovat onnekkaita, kun selviävät lähes täysin neljällä tuotteella…

Biozell Men Bullet Proof

Pari asiaa miehekkeestä ja hänen hiuksistaan; hän on hyvällä tavalla nirso sen suhteen, miltä tiettyjen tuotteiden pitäisi tuntua ja mitä niiden pitäisi tehdä. Ne ovat suhteellisen paksut ja hiukan luonnonkiharat ja päällisosa alkaa olla jo melko pitkä. Vaikka suurin osa päivistä menee jo työnkin puolesta hiuksia laittamatta, sillon kun hiuksille tehdään jotakin muutakin kuin harjaus täytyy tuotteiden olla kunnossa. Ja tuossa välin kun tämä postaus on seissyt luonnoksissa, on mies käynyt parturissa uudemman kerran ja tullut sieltä niin järkyttävän kuontalon kanssa pois, että vedettiin hiukset kokonaan pois ja nyt hänellä on sopivasti talven pakkasille siili. Arvionsa kerkesi kuitenkin antamaan suurimmasta osasta näitä tuotteita, joten keskitytään nyt siihen.

Pakkauksista on pakko sanoa sen verran, että ne ovat suomalaista jälkeä. Mustalle pohjalle luodut valkoiset tekstit sekä Helsingin Kattilahalli on aivan mahtava; sopivan miehekäs, tyylikäs ja suomalainen toimiakseen. Pakkaukset ovat ulkonäöltään ja toimivuudeltaan 6/5.

Biozell Men Bullet Proof Mattavaha Biozell Men Bullet Proof Mattavaha

Biozell Professional MEN BULLETPROOF Matte Wax 100ml, 7,50€

Mies on melko tarkka vahastaan ja tämä läpäisi testin. Piti hyvin ja ei ollut liian tahmea, hiuksista tuli myös mukavan mattaiset tämän jäljiltä. Itse en ole vahoja käyttänyt ikuisuuteen, sillä ne ovat enemmän lyhyen hiuksen juttu, mutta itsekin tätä testailtuani kädelle osaan hiuksia, vaikutti tämä ihan hyvältä. Näissä tuotteissa hyvää on se, että suurimmassa osassa tuoksu on vain aavistuksen miehekäs eikä häiritse mikäli tuotetta käyttää kohtuudella.

Biozell Men Bullet Proof Kuitugeeli

Biozell Professional MEN BULLETPROOF Fiber Gel 150ml, 7,90€

Tämäkin geeli sai hyvän vastaanoton.  Vielä kun hiusta oli, toimi tämä hyvin ja oli erittäin oiva vaihtoehto vahalle. Kehtaisin jopa väittää, että tällä oli miehekkeen tukkaan aavistuksen parempi pito kuin tuolla vahalla. Sliipattu look syntyi helposti ja toimi sekä märkään, että kuivaan hiukseen tekemättä tukasta yhtä kokonaista glönttiä. Saa plussaa myös UV-suojasta.

Messuilla minua neuvottiin ohjeistamaan miestä yhdistämään tämä sekä vaha, jotta pidosta tulee entistä vahvempi. Sitä ei vielä keretty testata, mutta hiusten kasvettua ja parturikäynnin suoritettua aion patistaa miehen kokeilemaan tätä komboa. Toimii varmasti.

Biozell Men Bullet Proof Suolasuihke

Biozell Professional MEN BULLETPROOF Strong Hairspray 150ml, 6,90€

Suolasuihke onkin tästä kombosta ainoa, jota en kerennyt testauttaa. Toiminkin siis arvioni persteella kuulemani, sekä tuotekuvauksen varassa. Kuten suolasuihkeet yleensä, sopivat ne luomaan tekstuuria hiukseen ja yleensä helppona kikkana saada hiuksen näyttämään siltä, että niille on jotakin tehty etenkin hiukan messed up -lookkia tavoitellessa. Lupauksena on tuoda maksimaalista tukea ja rakennetta, mikä yleensä itselleni kääntyy karheuden luomisena hiukseen. Toimii varmasti paremmin liukkaille ja ohuille hiuksille, jotka kaipaavat lisää pintaa ja rakennetta jota työstää. En näe syytä miksei naisetkin tätä voisi testata, sillä tuoksu ei liian miehekäs tässäkään ole.

Biozell Men Bullet Proof Hiuskiinne

Biozell Professional MEN BULLETPROOF Strong Hairspray 300ml, 6,90€

Omasta mielestäni paras tuote koko satsista. En hirveä hiuslakka-fani ole ja vaikka sainkin perinteisen Biozell Professional -sarjan hiuskiinteen, tykästyin tähän jotenkin enemmän. Tuoksu ei ole liian miehinen, mutta pito on upea. Tämä ei jätä hiuksia tahmeiksi, mutta antaa ihan mahtavan pidon. Kokeilin myös harjata sen pois hiuksista ja pakko sanoa että lähti hyvin – ehkä jopa liian hyvin, sillä saatan harjan kanssa olla joskus liian kovakourainen ja harjata liian paljon tuotetta pois! Noh, toinen kierros ja homma kunnossa. Mieskin tykkäsi – ennen blogin kautta saatuja hiuslakkoja hän muuten oli ainoa joka, joka omisti kunnon hiuslakat L’Orealilta… Hups.

All and all todella hyvä sarja miehille ja oikeanlaisten kamman ja muiden välineiden kanssa näistä voisi koota hyvän lahjapaketin! Pakkausten ulkonäkö on myös tyylikäs ja kelpaa varmasti elämämme miehille. Näitä upeuksia löytyy hyvin varustelluista kaupoista (ainakin Sokoksilla, Tokmannilla, Prismoissa sekä Citymarketeissa olen nähnyt) ja netistä ainakin Biozellin omasta verkkokaupasta saapi näitä tilattua kotiin! Hinnatkaan ei kirpaise.

Käyttävätkö teidän miehet hiustenmuotoilutuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.