Hae
Hannamaria

NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Jännittävät nestemäiset mattapunat

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Joulun aikaan kaupoissa oli useita erilaisia lahjapakkauksia ja koska kosmetiikkaa ei itselle tule ostettua juurikaan, en ennen joulua itselleni mitään noista lahjapakkauksista kotiuttanut. Nyt kuitenkin kun bongasin nämä NYX Liquid Suede Cream Lipstick -mattapunat joulupaketissa alessa, joten olihan se vähän reilu kympin hintaan kotiutettava. Odotin pakettia innolla ja testailinkin tuotteita heti vapaan hetken tullen. Ihastuin näissä tuotteissa ensikokemalta väreihin, etenkin tuohon kaikista punaisimpaan näistä, sekä koostumukseen.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick NYX Liquid Suede Cream Lipstick

Koostumus on erittäin voidemainen ja sekä helppo, että hankala levittää. Tuotetta tulee helposti aavistuksen liikaa applikaattoriin, mutta ylimääräinen on helppo pyyhkiä pois. Applikaattori on lisäksi sopivan kokoinen omille huulilleni, joten levittäminen on helppoa. Nämä voidemaiset mattapunat eivät kuivu täysin matoiksi, josta pidän. Näiden mattapunien sanotaan sisältävän pienet määrät avokado- sekä oliiviöljyä, joten ne eivät myöskään kuivata huulia. En tiedä johtuuko hyvä tunne huulilla näistä INCI-listan osista vai muusta, mutta hyvältä ne tuntuvat! Paljon parempi kuin mattaisempi serkkunsa Lingerie.

Tämä myös tarkoittaa sitä, että tuote ei pysy aivan niin hyvin huulilla kuin kunnon mattapuna. Kevyen syönnin ja juonnin nämä kestävät, mutta oikeasti hevimmän syömisen jälkeen täytyy huulia korjailla. Nimimerkillä söin pastasalaattia ja patonkia lounaalla ja tämän vaaleimman kanssa jouduin korjailemaan vain aavistuksen huulten sisäosaa. Tällä tuotteella se onneksi onnistuu melko hyvin, etenkin vaaleiden sävyjen kohdalla eikä tuote ns. keräänny huuliin ja näytä huonolta toisella levityskerralla vaan uusi väri sulautuu vanhaan. Tuote ei erityisesti tuoksu, josta tulee suurta plussaa! Pakkaus myös on erittäin tukeva ja pysyy varmasti kiinni laukussa heiluessaankin.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Soft Spoken

Mukava nudesävy, joka on aavistuksen malvan värinen ja muutenkin erittäin hyvä arkisävy päivinä, kun kaipaa huulille jotakin väriä muttei halua sen olla silmiinpistävä. Helppo levittää tasaisesti ja saada siistiksi.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Cherry Skies

NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Cherry Skies

Aivan U-P-E-A punaisen sävy, joka on juuri täydellinen iltarientoihin. Tuo todella mukavasti väriä kasvoille ja sopii varmasti moneen ihonväriin. Tämä oli aavistuksen hankalampi saada tasaisesti etenkin reunoilta, joka osaltaa johtui melko kuivista omista huulista. Kuten kuitenkin näkyy, ei näiden punien kanssa kuivat huulet ole ongelma!

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Vintage

NYX Liquid Suede Cream Lipstick – Vintage

Tummin näistä omistamistani huulipunista ja tuote, joka oli vaikein saada tasaisesti. Rantuja meinasi jäädä näkyviin sinne tänne, mutta kymmenisen minuutin jälkeen homma oli suhteellisen siististi paketissa. Tämä sävy muistuttaa meikäläistä Lumenen True Passion -huulipunaa sävyssä 2 Varjojen tanssi, mutta on paljon punaisempi violetin sijaan, sekä asetettuaan huomattavasti tummempi.

Minulla itselläni on vain NYX Liquid Suede Cream Lipstick:stä nämä kolme sävyä, mutta tykkäsin koostumuksesta niin, että voisin muutaman erikoisemmankin värin hankkia. Näitä on saatavilla mm. sinisenä, vihreänä, kirkkaan oranssina sekä violettina. Kaikki sävyt on upeita, mutta nämä kolme ovat sellaisia joita voisin itse kuvitella käyttäväni. Normaalisti yksittäisellä tuotteella on hintaa n. 9,90€ ja näitä saa mm. eleven.fi:stä ja Cocopandalta, sekä tottakai kivijalkamyymälöistä ainakin Sokoksilta sekä Helsingin Stockmannilta.

Oletteko te NYX:n mattatuotteiden fani?

6 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Kyllä olen! Ja varsinkin NYXin nestemäiset huulipunat ovat mieleeni! Ihanan pigmenttisiä ja helppoja levittää. Oma suosikkini on NYX soft matte lip cream värissä 19 cannes! Ihan täydellinen arkipuna.

  Näyttää tosi hyvältä tuo Cherry Skies!

  • hannamaria kirjoitti:

   Noita Soft Matte Lip Creameja omistan yhden, jota en ole koko päivän testissä käyttänyt ollenkaan. Pitäisi kyllä, niistä olen kuullut pelkkää hyvää! 🙂

 2. Noora / KIDULT kirjoitti:

  mullon toi vintage ja se on hirmu nätti, mutta niinku sanoit niin levittäminen vie aikaa ja vaivaa.. oon kyllä sen vaivan valmis näkemään, että saan ton värin näyttää huulilla hyvältä 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, komppaan! Itte käytän tätä Vintagee vaan harvoin ja sillon kun käyttää, osaa varata sille aikaa!

 3. Sanna kirjoitti:

  Noi on kyllä ihan mun lemppareita, iteltäkin löytyy kolme kappaletta kaikki vähän erikoisempia sävyjä, ja tykänny oon kauheasti. Helppo levittää, pysyy hyvin ja on tosi mukava ja jopa kosteuttava huulilla! ❤ pitää taas mennä hankkimaan lisää..:D

  • hannamaria kirjoitti:

   Ihan täysin samaa mieltä! Itelläni on tänään shoppailupäivä, joten pari lisäväriä _saattaa_ päätyä mukaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *