Hae
Hannamaria

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer -valopisarat

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Lumenen lanseeraustilauuden yhteydessä myös heidän tuotevalikoimansa uudistettiin. Olen jo yhden postauksen näistä Lumenen uusista meikeistä tehnyt, mutta nyt halusin paneutua niistä kahteen eniten käyttämääni. En usko että suurellekaan osalle teistä tulee yllätyksenä, että ne sattuvat olemaan nämä Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer -valopisarat -valopisarat!

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat

 Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer Rose Dawn – Shimmering Dusk

Olen aiemminkin kehunut näitä nestemäisiä, kauniisti valoa heijastavia korostustuotteita ja nimen omaan tuota sävyä Rose Dawn (vasemmalla).  Molempien koostumus on helposti levitettävissä – itse teen yleensä niin, että puuteroin kasvoni ennen näiden käyttöä ja levitän tuotteet taputtamalla kevyesti poskipään alueelle. Nämä voi myös levittää kätevästi meikkisienellä, mutta itse suosin arjessa sormia joilla lopputuloksesta saa vielä luonnollisemman. Kuten muitakin korostustuotteita, käytän näitä nenänvarteen ja aivan kärkeen, kulmaluille sekä poskipäille. Purkkien korkista muuten näkee kumpaa on tullut käytettyä enemmän 😉

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat

Miten kauniita ne ovatkaan! Näillä swatcheilla pyrin näyttämään eron tuotteiden sävyssä sekä demoamaan erittäin nestemäistä koostumusta. Näiden erittäin riittoisten tuotteiden kohdalla riittää yksi pieni pisara per poskipää ja aivan pieni täpäytys kulmaluulle sekä nenänvarteen (ei siis lähelläkään sitä määrää mikä on tässä kädelläni!). Suosittelen olemaan varovainen etenkin Shimmering Duskin kanssa, sillä kyseessä on erittäin intensiivinen korostustuote. Olkaa siis varovaisia sen pipetin kanssa!

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Rose Dawn

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer sävyssä Rose Dawn – 15ml

Tuote, joka on listattu Trendin vuoden 2017 parhaisiin kauneustuotteisiin ja valittu 2016 Gloriassa vuoden parhaisiin kauneustuotteisiin. Tämä on ehdottomasti oma lempparini ja on jokapäiväisessä käytössä. Paras korostustuote johon olen hetkeen törmännyt mikäli kaipaa luonnollista hehkua. Tällä tuotteella saa upean ja kauniin hohdon, jossa heijastuu aavistuksen pehmeän roosan sävyjä. Tämä sopii todella monella ihotyypille ja -värille.

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Shimmering Dusk

 Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer sävyssä Shimmering Dusk – 15ml

Joulukuun puolella julkaistussa Nordic Style & Beauty:n omassa boksissa oli mukana tämä ihanuus, Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer -valopisarat -valopisarat sävyssä Shimmering Dusk. Olen parisen kertaa meikissä tätä käyttänyt, mutta arkikäyttöön se ei ole päässyt. Tämä toistuu erittäin kauniisti kamerassa ja on todella upea ns. paremmassa meikissä, kuten juhla- tai iltameikeissä. Toki, mikäli tykkäät kunnon glowsta arkenakin, mikään ei estä tätä siihen käyttämästä!

All and all, erittäin kauniita valopisaroita jotka vaan toimii. Tottakai joku on aina eri mieltä, mutta mitä olen kuullut ei suurella osalla ole näiden kanssa levitettävyyden kanssa ongelmaa ollut. Itse ravistan pulloja ennen jokaista käyttäkertaa jotta tuote on mahdollisimman tasainen koostumukseltaan ja levitän tosiaan joko sormilla tai kostealla meikkisienellä.

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer -valopisarat -tuotteita voi ostaa mm. Sokoksista, Stockmanneilta. isoimmista marketeista sekä esimerkiksi Stockmann.fi- ja eleven.fi -verkkokaupoista. Hintaa näillä tuotteilla on n. 25-30€ ja sattuvatpa muuten olemaan sopivasti alessa elevenin verkkokaupassa!

Millaisia korostustuotteita te käytätte?

Postaus sisältää affiliate -linkin.

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo Rose Dawn on aivan ihana <3

 2. Minttu-Maaria kirjoitti:

  Lumenelta on tullut nyt niin paljon kaikkea uutta, että en ole ehtinyt perehtyä. Jonkin lehden välissä oli testerit ja nuo valopisarat on kyllä mahtava keksintö! Antaa todella upean kuullon, on kevyt ja ”ohut” tuote, monet perinteiset highlighterit kun on paksua tököttiä. Ainoa miinus on erittäin voimakas tuoksu. Jos se ei haittaa, niin sitten nuo pisarat taitaa olla ihan täydellinen korostustuote 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Komppaan! Tuoksu ei itteäni häiritse ja en koe että se enää levitettynä tuoksuisi nenään. Mukava kuulla että tykkäät kanssa!

 3. Panda kirjoitti:

  Nää on niin somat! Moni on kehunu ja tekisi mieli kokeilla MUTTA mulla ei hohtotuotteet näytä kasvoilla yhtään miltään :’D Siis kyllähän se hohde näkyy, mutta jotenkin… Ne eivät vaan tuo mitään lisäiloa naamaan. Ehkä naama menee liian sekametelisopaksi, mulla kun on nämä tuhat ja sata yksi pisamaa jo valmiiksi naamaa sotkemassa 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Aika harmillista! Voisithan käydä mm. Sokkarilla kokeileen josko näistä kuitenkin ois hyötyä, etenkin tää pinkahtava vois tuoda vaan kauniin hohdon kuitenkaan ’sotkeutumatta’ pisamiin jne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.