Hae
Hannamaria

TUOKSUTORSTAI: Tämän hetken lempihajuvedet

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Hajuvesi Hugo Boss The Scent For Her

Marc Jacobs Daisy Dream  Forever EdP / Hugo Boss The Scent For Her EdP

Hyvää sunnuntaita! Tänään mennään kevyellä linjalla, eli esitellään mun tämän hetken kaksi hajuvesilempparia.

Olen aiemminkin kertonut tästä ihanasta Marc Jacobsin hajuvedestä, jonka voitin erään blogin arvonnasta. Se on edelleenkin todella korkealla listalla ja jakaa nyt lempihajuveden paikan upean, viime syksyn uutuustuoksun kanssa. Tämän Hugo Boss The Scent For Her -tuoksun sain joululahjaksi ja ai että, miten upea tuoksu! Nykyisessä työssäni suosittelin tätä tuoksua ns. varmaksi joululahjaksi, joka se todellakin oli! Vaikka tuoksu onkin ’varma’ (eli isolle yleisölle suunnattu), on se silti aivan ihana!

Marc Jacobs Daisy Dream Forever EdP on hedelmäinen ja intensiivinen tuoksu, joka on ns. syvempi kuin Daisy Dream. Alkutuoksussa tuoksuvat karhunvatukka, greippi ja päärynä. Sydäntuoksussa kukkivat jasmiini, litsi ja sininen wisteria. Tuoksun viimeistelevät myski, kookosvesi ja valkoisen puun tuoksuvivahde.

Uusin ihastukseni, Hugo Boss The Scent For Her EdP, joka on sekin hedelmäinen, mutta myös vahvasti kukkainen.  Alkutuoksussa löytyy hedelmäinen persikka ja freesia, Sydäntuoksussa löytyy aprikoosia, jotka sekoittuvat paahdettuihin kaakaopapuihin. Kerrassaan upea tuoksu, joka on samalla raikas ja tumma. Tämä muuten korostaa nykyään myös meikäläisen ihanaa uutta työ-/meikkipöytää!

Marc Jacobs löytyy vielä mm. Sokkarilta sekä melko varmasti Stockmannilta. Hugo Bossia löytyy vielä mm. eleven.fi:ltä sekä Stockmann.fi:stä.

Mitkä on teidän lempituoksut tällä hetkellä?

10 kommenttia

 1. SkyFall kirjoitti:

  Marc Jakobsin Dot on kestosuosikki, ehdottomasti.
  Etsin pitkään talvituoksua ja kun tää uusi Bossin the Scent for Her tuli markkinoille, tiesin et se on tässä.
  Koska mennään jo kevättä kohti, Boss saa mennä talviunille pian ja otan sen käyttöön taas tän vuoden lopulla.
  Keväällä suosin kevyempiä tuoksuja joten Dotin rinnalla on esim. L’occitanen sitrus-ja kirsikkatuoksut sekä Victoria’s Segretin Boomshell.
  Minusta on ihana vaihdella tuoksuja vuodenajan ja fiiliksenkin mukaan.

  • hannamaria kirjoitti:

   Juurikin näin, itellänikin tiettyyn aikaan vaihtui tuoksut vuodenajan mukaan ja nykyäänkin kesäisin tulee käytettyä enemmän myös Escadan tuoksuja kuin näitä kahta. Silti uskon, että ei nämäkään kyydistä putoa! Nuo L’occitanen sitrus- ja kirsikkatuoksut on varmasti huumaavia 🙂

 2. Elinaeveliinaa kirjoitti:

  Marc Jacobs on ollut aina mun ultimate lemppari hajuvesi merkki, ja sillä tiellä ollaan edelleen 😀 en muista edes milloin viimeksi olen ostanut/käyttänyt jonkun muun merkin hajuvesiä mutta ehkä olisi jo aika kokeilla jo jotain uutta! Tuo Hugo Bossin tuoksu kuulostaa ihan täydelliseltä mulle! Menee siis varmasti testiin!

  https://elinaeveliinaa.com

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, mitä sitä hyvää vaihtamaan! MJ tekee kyllä ihan yberhyviä tuoksuja, siitä ei pääse mihinkään! Suosittelen ihan ehdottomasti tuota Hugo Bossia, on todellakin ihan täydellinen tuoksu!

 3. JonnaH. kirjoitti:

  Ehdottomia lemppareita on tällä hetkellä Chanelin Chance eau fraiche, shiseidon ever bloom edt ja Trussardin my name, jotenkin viime viikkona ollut sellainen raikkaiden tuoksujen fiilis, kun uuteen vuoteen asti syyskuusta tuli käytettyä tummempia tuoksuja.

  • hannamaria kirjoitti:

   Ehdottomasti, uusi vuosi on hyvä korkata raikkailla ja tuoreilla tuoksuilla 😉

 4. Pauliina A. kirjoitti:

  Samainen Hugo Boss on myös täällä tän hetken suosikkina! 🙂 Bongasin tän meidän äidiltä, ja se oli osannut laittaa saman mulle joululahjapakettiin

  – Pauliina / All The Little Royals

  • hannamaria kirjoitti:

   Mahtavaa! En siis ole turhaan suositellut tätä usealle asiakkaalle kun moni tuntuu tykkäävän! 🙂

 5. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Ostin kerran taxfreesta hetken mielijohteesta Marc Jacobsin klassikkohajuveden Daisyn, kun se sillä hetkellä tuoksui hyvältä, mutta kotona en voinutkaan sietää sen tuoksua 😀 Nyt on ollut mulla kaapissa jo kaksi vuotta käyttämättä.

  Olen tosi huono vaihtamaan tuoksujani, ja menenkin monta vuotta samoilla. Ne ikilempparit on Guccin Rush II, Guccin Eau de Parfum II ja Diorin Addict.

  • hannamaria kirjoitti:

   Voi eikä! Mulla oli yhteen vaiheeseen sama juttu, että en vaihtanut hajuvesiä juuri ollenkaan mutta nykyään kun valikoimaa on, tykkään vaihdella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *